Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:256, Did:0, useCase: 3


Foto: Bruknas muiža- vieta, kur mājo mīlestība

Redakcija
Redakcija
Bruknas muiža ir fantastiska vieta ar īpašu auru. No iznīcības to paglābis priesteris Andrejs Mediņš un "Kalnu svētību kopiena", kas ieguldījuši milzīgu darbu muižas ēku un dārza sakopšanā. Protams, tas prasījisdaudz līdzekļu, kas pārsvarā iegūti no Eiropas projektiem un ziedojumiem. Šobrīd Bruknā top arī baznīca jeb Svēto apustuļu kapela ar visu 12 apustuļu skulptūrām. Šai sakarā jau otro gadu pēc kārtas šeit tiek rīkota labdarības akcija "Uzcel savu baznīcu!", kura pulcē pāri par tūkstoti cilvēku- visus tos, kas tic Dieva vārdam un kuriem rūp ne tikai šīs vietas, bet arī Latvijas liktenis. Taču Bruknas muiža gaida un uzņem viesus arī jebkurā citā laikā. Brauciet- te ir ko redzēt!

     [+] [-]

, 2013-10-06 13:11, pirms 11 gadiem
Tas tiešām tā arī ir!

     [+] [-]

, 2014-01-31 16:14, pirms 10 gadiem
Esmu piedzimusi un uzaugusi Bruknas muižā, tāpēc man ir savādi redzēt, kā tur viss ir izmainījies. Protams, žēl visa tā skaistā, kas tur bija manā bērnībā, bet prieks, ka notikušās pārmaiņas ir uz labu. Nevaru saņemties un aizbraukt, jo zinu, ka noraudāšos slapja.