Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:256, Did:0, useCase: 3


Dabiskas izsmalcinātības un pārsteidzoša luksusa valstība- Constance Halaveli Maldives

Dabiskas izsmalcinātības un pārsteidzoša luksusa valstība- Constance Halaveli Maldives
Constance Halaveli Maldives, skats no augšas
Foto: Iveta Apškrūma

Tāda ir Maldivu salu pieczvaigžņu viesnīca Constance Halaveli Maldives. Te tik tiešām daba un dabiska izsmalcinātība saplūst ar mūsdienu luksusa ērtībām, padarot šo vietu par īstu sapņu oāzi ar baltām smiltīm, zaļām palmām un ziedošiem dārziem. Es nezinu nevienu citu vietu, kur cilvēks var justies tik atbrīvots un laimīgs kā bērns, izbaudot katru mirkli, stundu un dienu, kā vien esot Maldivu salās. epadomi sadarbībā ar Turkish Airlines, pabija šai paradīzē- Maldivu salās

Maldivas ir vieta, kas paliek atmiņā uz visu mūžu un, ja vien varat atļauties, noteikti aizbrauciet uz turieni. Viesnīca Constance Halaveli Maldives ir kūrorts, par kuru nav žēl maksāt. Šeit, starp zaļojošiem tropu augiem, paradīzes dārzu aromātiem un saulē mirguļojoša okeāna zilgmi, ir ideāla vieta, lai atslābinātos un pilnībā atjaunotos. Šī ir vieta, kur sakārtot domas, nomierināt prātu un atdzimt jaunā veidolā. Te laiks iegūst lēnāku ritumu un dienas kļūst garākas. Sāpes un raizes pierimst un izzūd nebūtībā, un viss ķermenis piepildās ar laimes sajūtu, kas līdzinās pilnībai....

Constance Halaveli Maldives nav vieta trokšņainām kompānijām. Te labi jutīsies mīloši pārīši, jaunlaulātie un tie, kas vēlas baudīt dabas skaistumu un mieru luksusa apstākļos. Kūrorts ir ideāli piemērots medusmēneša baudīšanai,- te ir greznas villas, moderns SPA centrs ar individuālu pieeju katram klientam un īpašu no dabīgām vielām radītu kosmētiku, kas ir roku darbs un tiek ražota speciāli pēc viesnīcas Constance Halaveli Maldives pasūtījuma. Jūs varat izvēlēties vienvietīgu vai divvietīgu masāžas procedūru kabinetu, izmantot ajūrvēdas vai Taizemes istabu, kā arī apmeklēt skaistumkopšanas salonu, frizētavu, pirti, saunu, džakuzi, aukstos un karstos baseinus.

Taču jāpiebilst, ka katrā villā, vai tā atrodas uz sauszemes vai virs ūdens, ir personīgais baseins ar džakuzi, kas norobežots no svešiem skateniem. No tā paveras burvīgs skats uz saullēktu vai saulrietu, ko baudīt kopā ar eksotiska kokteiļa vai vīna glāzi un, protams, savu mīļoto cilvēku.

Constance Halaveli Maldives labi jutīsies arī tie, kam patīk mierīga atpūta, kā arī daāždu ūdens sporta veidu cienītāji. Viesnīca piedāvā daivingu, vindsērfingu, makšķerēšanu, vizināšanos ar ūdens velosipēdiem, katamarāniem, kajakiem, izbraucienus ar jahtām.

Īsts baudījums un piedzīvojums visiem gardēžiem un laba ēdiena cienītājiem būs viesnīcas virtuve, kas baudāma 3 restorānos un divos bāros. Te pārstāvēta gan tradicionālā Eiropas, gan eksotiskā Āzijas tautu virtuve un visdažādākie svaigi gatavoti jūras produkti neskaitāmās variācijās un garšu niansēs.

Galvenais restorāns Jahaz piedāvā starptautisku virtuvi ar tematiskiem kulinārijas vakariem, savukārt restorāns Jing Restaurant & Bar, kas atrodas uz ūdens, specializējas modernajos fusion stila ēdienos, bet nelielais pludmales restorāns Beach Grill pārsteidz ar izsmalcināiem un brīnumgardiem ēdieniem, kas gatavoti no visdažādākajām jūras veltēm.

Apkopjot visu tur izjusto un piedzīvoto, varu teikt, ka Constance Halaveli Maldives ir vieta, kur parūpēsies par jūsu ķermeņa un dvēseles harmoniju.

Lidojumus uz Maldivu salām nodrošina lidsabiedrība Turkish Airlines

Raksta autore Iveta Apškrūma