Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:10, Did:0, useCase: 3


Video: Kā izklaidē atpūtniekus labākajos Turcijas kūrortos? Vakara šovs "Mister Corinthia club Tekirova 5*"

Redakcija
Redakcija
Viens no iecienītākajiem Eiropas un arī Latvijas atpūtnieku galamērķiem ir Turcijas kūrorti. Nezinātāji jautās- kāpēc? Ir taču vēl siltākas zemes, greznākas viesnīcas, vēl skaistākas dabas ainavas, galu galā ir zemes, kur atpūsties aizbraukt var lētāk. Atslēgas vārds ir serviss, ko piedāvā labākie Turcijas kūrorti. Tuvākajā laikā dažos video un foto materiālos mēģināsim to apliecināt.

Šeit tiek domāts par to, lai atpūtniekam kūrortā nebūtu iespēja garlaikoties visas dienas garumā, ja viņš to nevēlas. Sākot no restorāniem un bāriem vēdera un dvēseles priekiem un beidzot ar izklaides, pirts, masāžas un sportošanas iespējām visas dienas garumā, kā arī lieliskām šovprogrammām vakarā.

Ja plānojat atpūtu uz 7 dienām, tad redzēsiet 7 dažādas kvalitatīvas šovprogrammas. Ieskatam piedāvājam vienu no tām- Pieczvaigžņu kūrorts "Corinthia club hotel Tekirova" Kemerā, ceturtdienas vakars, nepilnas stundas laikā aizraujošā pasākumā tiek noteikts "Mister Corinthia club". Piedalās 4 brīvprātīgie atpūtas baudītāji- holandietis, turks, krievs un tatārs. Konkursā uzvar atraktīvs tatārs, kurš pārsteidz publiku ar samērā profesionālu vēderdeju. Piedāvājam 30 minūšu, viegli pārtinamu videomateriālu- pasākumā arī vairākas neredzētas atrakciju idejas, ko droši var izmantot kāzās un saviesīgos pasākumos.

Vairāk informācijas par atpūtas braucienu uz "Corinthia club hotel Tekirova 5*" uzzināsiet pie tūroperatora GoAdventure, bet galamērķī jūs nogādās lidsabiedrība Turkish Airlines.
Vērtējums: