Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Latvijā sākusi darboties jauna priekšapmaksas MasterCard programma privātpersonām un uzņēmumiem

Redakcija
Redakcija

Sākot ar šo nedēļu klientiem Latvijā ir pieejama pirmā pilna servisa priekšapmaksas karte MasterCard®, kuras izsniedzējs ir viens no pasaulē vadošajiem uzņēmumiem “Prepaid Financial Services” Ltd (PFS). Pirmo priekšapmaksas MasterCard® programmu, kura ir domāta visiem patērētājiem, Latvijā ieviesīs uzņēmums SIA “WestStein”.

Pasaulē vadošais globālo priekšapmaksas risinājumu sniedzējs un MasterCard® partneris, Lielbritānijas uzņēmums “Prepaid Financial Services” paziņo par priekšapmaksas MasterCard® ieviešanu Latvijā sadarbībā ar SIA “WestStein”, kas ir Latvijā bāzēta, novatoriska finanšu kompānija, kura darbojas starptautiskā līmenī.

WestStein priekšapmaksas MasterCard® ir ar mikroshēmu un PIN kodu aprīkota karte, kura Latvijas klientiem tiek izsniegta eiro valūtā. Drīzumā maksājumu karte tiks piedāvāta citās valūtās un valstīs visā Eiropā. Šī karte ir pieejama jebkurai privātpersonai, kā arī korporatīvajiem klientiem, kuri vēlas izmantot jaunu produktu saviem darbiniekiem un partneriem. Naudu priekšapmaksas kartē varēs ieskaitīt, izmantojot bankas pārskaitījumu, kredītkarti vai debetkarti, kā arī drīzumā papildināt ar skaidru naudu vai vaučeriem.

Privātpersonas WestStein priekšapmaksas MasterCard kartei var pieteikties internetā. Pamata kartes gada papildināšanas limits ir 2,500 eiro, kā arī veicot papildus identifikāciju, kartes atlikuma limitu var palielināt līdz 15,000 eiro. Korporatīvajiem klientiem kartes tiek piedāvātas ar augstākiem papildināšanas , tērēšanas un naudas izņemšanas limitiem, bet darījumu komisijas maksas korporatīvajām kartēm iespējams pielāgot atbilstoši katra klienta vajadzībām.

WestStein priekšapmaksas MasterCard ir būtībā pirmā priekšapmaksas karte, kas paredzēta visiem patērētājiem Latvijā, nodrošinot pasaules līmeņa risinājumu, kas ir lietotājiem draudzīgs, vienkāršs un ekonomisks. Šī ir starptautiskā MasterCard priekšapmaksas karte, to iespējams izmantot, lai iepirktos veikalos vai internetā 34 miljonos mazumtirdzniecības vietu visā pasaulē, kā arī veiktu skaidras naudas izņemšanu vairāk nekā 2,1 miljonā bankomātu, uz kuriem ir izvietota zīme par MasterCard karšu pieņemšanu.

WestStein priekšapmaksas karte tiek izsniegta bez klienta kredītvēstures pārbaudīšanas vai minimālo ienākumu prasības, tāpēc šī karte nodrošina lielisku alternatīvu tradicionālajiem banku kontiem tiem cilvēkiem, kuriem nav bankas konta vai ir slikta kredītvēsture, kā arī uzņēmumiem, kuri vēlas izmaksāt algu darbiniekiem, kuri veic līgumdarbus. “WestStein” uzņēmumu priekšapmaksas kartes ir piemērotas prēmiju izmaksai, kā arī uzņēmumu izdevumu, korporatīvo ceļojumu, atlīdzību un lojalitātes programmu pārvaldībai. “WestStein” priekšapmaksas karti iespējams iegūt ar ātru un vienkāršu pieteikšanās procesu, tā piemērota drošiem pirkumiem internetā, tūlītējai naudas koplietošanai ar draugiem un ģimeni, ceļošanai bez pārtēriņa riska, kā arī budžeta veidošanai un rēķinu apmaksai. Šī karte ir piemērota ģimenēm, kurām ir bērni, kas dodas uz ārvalstīm kā studenti starptautiskās praksēs un apmaiņas programmās, jo karte minimizē risku pazaudēt naudu, kā arī ļauj bez problēmām norēķināties ārzemēs. Turklāt vecāki var vienkārši un ātri pārskaitīt papildus līdzekļus saviem bērniem, izmantojot internetā pieejamo platformu.

„Kopā ar šī produkta ienākšanu Latvijas tirgū, “Prepaid Financial Services” programmas šobrīd darbojas 21 Eiropas valstī, ieskaitot Lielbritāniju. Mēs aktīvi turpinām paplašināt savus pakalpojumus visā Eiropā, saskaņā ar mūsu stratēģiju mēs vēlamies kļūt par ikvienam pieejamu, vienkāršu priekšapmaksas maksājumu risinājumu sniedzēju,” informē uzņēmuma “Prepaid Financial Services” vadītājs Noels Morans (Noel Moran).

“WestStein” priekšapmaksas “MasterCard” izsniedz “Prepaid Financial Services Limited” saskaņā ar MasterCard® International Incorporated licenci. “Prepaid Financial Services Limited” uzrauga un sankcionē Apvienotās Karalistes Finanšu pakalpojumu pārvalde, reģistrācijas numurs 900036. Reģistrētā biroja adrese - 36 Carnaby Street, Londona, W1F 7DR.