Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Vai SEO optimizācija ir joma, kurā vērts ieguldīt?

Redakcija
Redakcija

Kā mūsdienās cilvēki atrod dažādas preces un pakalpojumus? Protams, ka, izmantojot meklētājprogrammas. Tieši meklētāji ir svarīgākie apmeklētāju plūsmas veidotāji mājas lapām, apdzenot pat sociālos medijus, kas šobrīd arī ir neatņemama sabiedrības ikdienas daļa. Nereti, domājot par biznesa izaugsmi, uzņēmēji prāto, vai SEO optimizācija ir īstā joma, kurā ieguldīt līdzekļus? Atbilde ir – viennozīmīgi jā! Turpinājumā pastāstīsim, kādas priekšrocības sniedz SEO optimizācija un SEO pakalpojumi kopumā.

1. Apmeklētāju plūsmas palielināšana
Katru sekundi Google apstrādā vairākus desmitus tūkstošu pieprasījumu. Dienas mērogā tie jau ir miljardi meklējumu, turklāt ar katru gadu šis skaitlis pieaug, kā rezultātā kļūst svarīgāka arī ikvienas mājas lapas optimizācija. Ja tā netiek veikta, Tu atņem sev iespēju piesaistīt vairāk apmeklētāju savai vietnei.
Turklāt ir svarīgi ne tikai parādīties meklēšanas rezultātu augšgalā, bet tieši būt pirmajā lapā tad, kad cilvēks meklē ar Tavu preci vai pakalpojumu saistītu informāciju. Labi izstrādāta un praktiska SEO stratēģija noteikti var palīdzēt to sasniegt.

2. Lokālais SEO
Nereti tieši mazo biznesu pārstāvji vēlas uzzināt, vai SEO optimizācija ir vērtīga arī viņiem? Jā, jo ar SEO optimizācijas palīdzību Tev ir iespēja koncentrēties tieši uz ģeogrāfiski tuvāk esošo auditoriju un tās piesaisti. Lokālais SEO ietver vairākus aspektus, un viens no tiem noteikti ir Google My Business lapas informāciju, kurai vienmēr jābūt pareizai un atjaunotai, tajā skaitā, Tavai adresei, darba laikam un kontaktinformācijai.

3. Veicini sava zīmola atpazīstamību
Liela daļa cilvēku izmanto internetu dažādām vajadzībām tai skaitā, lai vairākas reizes dienā meklētu informāciju. Tas nozīmē, ka, neparādoties meklēšanas rezultātos, Tu palaid garām iespēju piesaistīt potenciālos pircējus. Kā zināms, lielākā daļa interneta lietotāju pat neielūkojas otrajā Google lapā, tādēļ, ja Tu tur atrodies, ir jādara viss iespējamais, lai nonāktu pirmajā lapā! Tas nozīmē, ka Tev ir nepieciešami profesionāli mārketinga pakalpojumi, kurus īsteno pieredzējuši speciālisti.

4. Uzlabo lietotāja pieredzi (UX)
Ja seko līdzi tam, kas ir digitālais mārketings un kas šajā jomā šobrīd ir svarīgi, noteikti ne vienu vien reizi būsi dzirdējis par to, ka jādara viss iespējamais, lai uzlabotu mājas lapas lietotāja pieredzi (User Experience). Šeit ietilpst gan ātra vietnes ielāde, gan arī mūsdienīgs un viegli saprotams mājas lapas dizains, kvalitatīvs saturs un daudzi citi aspekti.

Sadarbojies ar jomas profesionāļiem – SEO Media

Kā redzi, ir virkne svarīgu iemeslu, kādēļ vērts apdomāt ieguldīšanu SEO optimizācijā. Ja to izlem darīt, Tev būs nepieciešama kvalitatīva palīdzība, kuru var sniegt digitālā mārketinga aģentūra SEO Media. Mārketinga profesionāļu komanda palīdz gan maziem, gan lieliem biznesiem kļūt redzamiem digitālā vidē, piedāvājot SEO pakalpojumus (https://seomedia.lv/pakalpojumi/seo-optimizacija/), veidojot mājas lapas, izstrādājot programmatūru, apkalpojot PPC reklāmas (Youtube, sociālo mediju un Google reklāma). Tāpat reklāmas aģentūra arī rada kvalitatīvu saturu mājas lapām un reklāmas medijiem.

Vēlies uzzināt vairāk? Ienāc – Seomedia.lv!