Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


Kas jāzina par investīcijām kriptovalūtās

Redakcija
Redakcija

Kriptovalūtas ir nākotnes nauda, kuras labās īpašības laika gaitā ir mainījušās “uz augšu”attiecībā pret tradicionālajām valūtām - arvien vairāk pasaules iedzīvotāju saprot kripto perspektīvas. Par spīti dažām svārstībām, kriptovalūtu cenai galvenokārt ir augšupejoša tendence, kas padara tās par pievilcīgu ieguldījumu lauciņu. Tādēļ investori, kuri vēlas savā īpašumā iegūt stabilas vērtības, var apsvērt iespēju pelnīt un izdevīgi ieguldīt kriptovalūtu tirgū.

Ja jums ir brīvi finanšu līdzekļi, varat tos investēt kriptovalūtās – ieguldīt, lai gūtu peļņu vai uzglabātu kapitālu. Virtuālās valūtas vērtība pasaulē nepārtraukti mainās – tāpat kā visu citu valūtu vērtības. Šo īpašību daudzi izmanto peļņas gūšanai. Var arī vienkārši ieguldīt brīvos līdzekļus kripto monētās, jo tās, iespējams, ir stabilākas un perspektīvākas valūtas, salīdzinot ar ierastajām pasaules valstu valūtām.

Apsveicams nodoms! Tomēr vajadzētu ievērot dažus noteikumus, pirms ķerties klāt investīcijām. Dari ko darīdams, apdomā sekas. Mēs no savas puses vēlam veiksmi un izdošanos digitālo finanšu tirgū.

Uzreiz jābrīdina, ka jābūt uzmanīgam. Ja jūs nesekosiet dažiem vienkāršiem principiem, sliktākajā gadījumā varat zaudēt visus ieguldījumus. Tāpēc iesakām rūpīgi izlasīt visu šeit minēto. Kriptovalūtu pasaule ir ārkārtīgi plaša, tā nesastāv tikai no bitmonētām un blokķēdēm. Nav tā, ka bitcoin vērtība nepārtraukti palielinās, šad tad ir vērojami arī lieli vērtības kritumi. Ķeroties pie ieguldījumiem, vajadzētu iziet minimālu apmācības kursu un iemācīties lietot attiecīgu programmatūru, lai cerētu uz kapitāla pieaugumu. Būtu labi iegūt nepieciešamās zināšanas par virtuālās valūtas pašiem pamatiem un darbības principiem.

Šeit būs daži silti ieteikumi un vadlīnijas kriptovalūtu investīcijās:

• Iepazīstieties ar tēmu: pirms ieguldīt naudu kriptovalūtās, jums jāsaprot, kas ir kriptovalūta. Pat ja jums ir pieejami daudzi raksti no dažādiem avotiem par tirgošanos ar bitmonētām vai citām naudām, noteikti vajadzētu būt iespējami pilnai informācijai par procesu.

• Svarīgi ir apzināties, ka jūs nevarat kļūt par profesionāli kriptovalūtu tirdzniecībā, iekams neesat reāli uzsācis pirkšanas – pārdošanas darbības. Pirms tam vajadzētu noteikti atlicināt laiku, lai saprastu tirdzniecības vides īpašos apstākļus.

• Sadaliet riskus! Vienkāršoti izsakoties, nelikt visas olas vienā grozā ir labs princips, kas ir piemērojams ļoti daudzām dzīves situācijām, arī kriptovalūtu tirdzniecībai. Ja jums ir līdzekļi, kurus vēlaties kaut kur ieguldīt, tos diezgan droši var investēt dažādās kriptovalūtās. Tādā gadījumā, ja viena kriptovalūta kaut kādu apstākļu dēļ izrādīsies tirdzniecībai un peļņas gūšanai mazāk lietderīga, cita kriptovalūta jums sniegs cerēto peļņu, sedzot zaudējumus. Secīgi, būtu vēlams iegādāties dažādu nosaukumu kriptovalūtas.

• Biržu darījumi: pērkot kriptovalūtas, pārliecinieties par to, ka lietojat labu un noturīgu platformu ar labu reputāciju. Kriptovalūtu biržas patlaban sniedz iespēju iegādāties populārākās kriptovalūtas, tādas kā Ethereum vai Bitcoin. Ja esat nodomājis iegādāties mazāk populāras kriptovalūtas, jums nāksies pārskaitīt bitmonētas un ethereum uz platformām, kas tiek uzskatītas par biržām. Tur jūs varēsiet iemainīt, piemēram, bitmonētas pret alternatīvajām kriptovalūtām (altcoin). Altcoini ir kriptovalūtas, kas izveidojušās, redzot bitmonētu uzvaras gājienu virtuālajā pasaulē.

• Veiciet izpētes darbu! Uzziniet, kas ir kriptovalūta. Ir pareizi ieguldīt naudu top jeb lielākajās un plaši pazīstamajās kriptovalūtās, tā ir arī ieguldījumu drošības garantija. Savukārt, ieguldot līdzekļus mazāk populārās kriptovalūtās, jums pašam pamatīgi un fundamentāli jāanalizē situāciju. Dažām no altcoin ir liels izaugsmes potenciāls, citas ir viendienītes, kuras drīz pazudīs uz visiem laikiem. Centieties noskaidrot visu pieejamo informāciju par altcoin veidu, kas pievērsis jūsu uzmanību.

• Centieties izvairīties no situācijām, kad kāds anonīms apskatnieks mudina jūs ieguldīt līdzekļus it kā daudz sološā, bet līdz šim nezināmā kriptovalūtā. Daudzi kriptovalūtu apskati ir kļūdaini un maldinoši.

• Studējot informāciju par kriptovalūtu, iesakām izvēlēties:
1. Ļoti reprezentatīvus pētījumus
2. Twitter jeb čivinātavu
3. Specializēto forumu diskusijas
4. Atrodiet kādu grupu skype, telegram vai discord