Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:378, Did:0, useCase: 3


10 iemesli, kādēļ izvēlēties interneta veikalu 220.lv

Redakcija
Redakcija

Interneta veikals 220.lv saviem pircējiem Latvijā nodrošina plašu un daudzveidīgu preču klāstu jau daudzus gadus. Sākot no sadzīves tehnikas un beidzot ar apaviem – šeit pieejams teju viss, kas nepieciešams mājai, dārzam, sportam, auto, atpūtai utt. Ja Tu vēl neesi izmēģinājis 220.lv pakalpojumus, šeit būs 10 iemesli, kādēļ to ir vērts izdarīt.

.....................................................................

1. Atpazīstamība. Kā rāda 2017. gadā veikts pētījums, 99% Latvijas iedzīvotāju zina, kas ir 220.lv. Šis nosaukums daudziem nāk prātā tad, kad nepieciešams iegādāties jaunu ledusskapi, veļas mašīnu vai, piemēram, telti pārgājienam. Šāda atpazīstamība panākta pateicoties ne tikai veiksmīgajai klientu apkalpošanai, bet arī pašiem pircējiem, kas nodod ziņu viens otram, ka šis interneta veikals ir izmēģināšanas vērts.

2. Lojalitāte. Protams, lai ir arī ikvienam veikalam ir svarīgs katrs pircējs, ne mazāk nozīmīgs ir fakts, vai cilvēks pēc pirmā pirkuma atgriežas veikalā atkal un atkal. Interneta veikals 220.lv var lepoties ar lojāliem klientiem, jo 9 no 10 cilvēkiem atzīst, ka plāno šeit veikt atkārtotu pirkumu.

3. Popularitāte. Neatkarīgi no tā, kādu preci Tu meklē, ļoti iespējams, ka to varēsi atrast tieši 220.lv, turklāt par labāku cenu. 2017. gada statistika liecina, ka sagatavoti 1,3 miljoni pasūtījumu klientiem, kas nonākuši visās Latvijas malās.

4. Apjoms. 220.lv var lepoties ar lielāko noliktavu visā Baltijā. Tās platība ir veseli 10 000 kvadrātmetru. Šajā noliktavā tiek uzglabāti vairāk nekā 300 000 preču, kas nonāk pie klientiem jau nākamajā dienā pēc pasūtīšanas.

5. Izcils klientu serviss. Interneta veikals 2017. gadā, jau trešo reizi pēc kārtas saņēmis prestižo godalgu “Izcilība e-servisā”, kas norāda uz 220.lv augsto klientu apkalpošanas kvalitāti, kompetenci un ātrumu.

6. Daudzveidīgas pasūtījumu saņemšanas iespējas. Iegādājoties preces 220.lv, Tu vari izvēlēties sev ērtāko saņemšanas veidu. Preci bez maksas vari saņemt kādā no 220.lv veikaliem Rīgā – Daugavgrīvas ielā 114 vai Ģetrūdes ielā 94a. Tāpat piedāvājam saņemt pasūtījumu tuvākajā Latvijas Pasta nodaļā, Circle K degvielas uzpildes stacijā, Omniva pakomātā, DPD Pickup saņemšanas vietā un, protams, ar kurjeru savās mājās. Regulāri tiek piedāvātas dažādas akcijas un atlaides preču piegādei.

7. Dažādi preču apmaksas veidi. Lai atvieglotu pirkuma veikšanu, interneta veikals 220.lv piedāvā vairākus veidus, kā vari norēķināties par preci: skaidrā naudā vai ar bankas karti brīdī, kad saņem pasūtījumu, ar debetkarti vai kredītkarti, maksājot internetā, ar internetbankas pārskaitījumu, ar bankas pārskaitījumu un līzingā, kuram tiek piedāvāti īpaši izdevīgi nosacījumi.

8. Atteikuma tiesības. Iegādājoties kādu preci interneta veikalā 220.lv, Tev kā pircējam ir tiesības izmantot atteikuma tiesības un atkāpties no līguma 14 dienu laikā no preces saņemšanas dienas. Tas nozīmē, ka preci atbilstoši veikala nosacījumiem vari atgriezt atpakaļ un saņemt iztērēto naudu.

9. Pieejamība dažādās platformās. Lai arī iepirkšanās, izmantojot datoru, joprojām nezaudē savu popularitāti, pateicoties tam, ka mūsdienās lielākā daļa cilvēku izmanto viedtālruņus, 220.lv ir pieejams arī viedtālruņa aplikācijas veidā, kur ērti, ātri un jebkurā vietā vari veikt drošus pirkumus.

10. Aizsargāti dati. Mēs apzināmies, ka ikvienam ir svarīgi, lai viņa personas dati tiktu pasargāti, it īpaši, ja internetā tiek veikta apmaksa ar karti u.tml. Tādēļ interneta veikals 220.lv, rūpējoties par saviem klientiem, garantē drošus pirkumus, izmantojot vienu no zināmākajiem sertifikātiem – SSL. Tāpat interneta veikalā netiek uzkrāta informācija par klientiem no veikto maksājumu sistēmām.

Izmēģini 220.lv jau tagad un izmanto jauno akciju izdevīgos nosacījumus!