Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Dziedinošais orgasms

Redakcija
Redakcija

Redzēt kailus ķermeņus un seksualitāti mūsdienās ir pierasts. Tomēr tas, ka seksuālās attiecības var stiprināt mīlestību, veicināt harmoniju starp vīrieti un sievieti un orgasms var būt dziedinošs ir kas noslēpumains. Kā tas gadījies, ka īsta satikšanās starp vīrieti un sievieti ir kļuvusi tik sarežģīta?

Ko sekss nozīmē attiecībās un kāda ir tā funkcija? Atslēga slēpjas jaunā sava ķermeņa un dzimumorgānu uztverē, kā tie mijiedarbojas un kā patiesībā notiek vīriešu un sieviešu enerģijas apmaiņa. Lielākā daļa nelaimīgas pieredzes mīlestībā ir saistīta ar neapmierinātību seksuāli. Kad tiek atkāta un precizēta patiesība par seksu, tas potenciāli kļūst par dziedinošu spēku, nevis problēmu.

Tantra ir aicinājums apgūt mīlestības vēl neizzinātās dimensijas. Nodoties procesam, kad dziļi un pamatīgi tiek izpētīta pāra attiecību dinamika, klātesoši un atvērti. Seksuālā tuvība un intimitātē ir iespējams vismazāk līdz šim izprastā dimensija attiecībās. Patiesa tuvība aicina būt drosmīgiem, būt pilnīgi tagadnes mirklī, pieņemot visu, kas ir.

Kopš 2014. gada rudens tantriskie terapeiti Urmas Silman ar sievu Katrīnu Silman veiksmīgi vada un māca Dziedinošās Tantriskās masāžas kopējās un dalītās grupās sievietēm un vīriešiem Rīgā. Šīs zināšanas un prakse gan iesācējiem, gan dalībniekiem ar pieredzi Tantras mācībā, ir unikāla un atklāj slēptās iespējas, ko ietver mūsu seksualitāte un mīlestības attiecības. Tādēļ radām lielisku iespēju sievietēm un vīriešiem apgūt un iemācīties pārvaldīt sava ķermeņa slēpto potenciālu, lai integrētu to savā izaugsmē un partnerattiecībās.

Urmas Silman – uzsāka savus garīgos meklējumus 20 gadu vecumā un 2011. gadā nonāca saskarsmē ar Tantra garīgo ceļu, kas mainīja viņa dzīvi. Viņam ir liela pieredze masāžas terapijā un enerģētiskajā darbā ar ķermeni. Urmas ikdienā strādā
kā Tantriskais terapeits un ir veiksmīgi strādājis ar simtiem klientu. Kopā ar Katrinu Urmas dalās zināšanās Tantriskās masāžas semināros Eiropā un Āzijā.

Katrin Silman (Igaunija) ir profesionāla Tantriskās masāžas terapeite un skolotāja, kas ir veiksmīgi strādājusi ar simtiem klientu. Viņa ir sertificēta Hatha jogas speciāliste Agama jogas skolā ar padziļinātām zināšanām uztura jautājumos. Katrina regulāri vada Tantras un Jogas seminārus Eiropā un Āzijā.

Tuvākie semināri Rīgā:

18. aprīlī 1 dienas prakse sievietēm: SIEVIETES DZIEDINOŠAIS ORGASMS

19. aprīlī 1 dienas seminārs vīriešiem: TANTRAS PRAKTISKĀS UN TEORĒTISKĀS ZINĀŠANAS VĪRIEŠIEM

Vairāk informācijas par tantriskās terapijas semināriem vīriešiem un sievietēm 18. un 19. aprīlī lasiet šeit:
Pašrealizācija
SEMINĀRS VĪRIEŠIEM: Tantras teorētiskās un prak...