Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


18+. TOP 5 paņēmieni, kā dažādot orālo seksu

Redakcija
Redakcija

Arī orālais sekss var būt daudzveidīgs. Izmanto šos paņēmienus, lai dažādotu savu seksuālo pieredzi un sagādātu neaizmirstamus mirkļus savam miļotajam.

1. Dažādo vietas un pozas

Tu veic minetu tikai zem segas? Tad ir pēdējais laiks nomainīt gan vietu, gan pozu. Lai orālo seksu padarītu pikantāku, var izvēlēties pavisam neparastu vietu- mašīnas aizmugurējo sēdekli, virtuves galdu, vannasistabu, parku, vientuļu pludmali utt. Tas uzkurina kaisli un iedarbojas ārkārtīgi uzbudinoši.

2. Ar galvu uz leju

Kamēr tavs vīrietis izģērbjas, nogulies gultā ar galvu uz to pusi, kur parasti atrodas tavas kājas. Kad viņš pieies pie gultas, novieto savu galvu tā, lai tā paliktu it kā gaisā, aptver ar rokām partnera sēžamvietu un ar lūpām satver dzimumlocekli.
Tādējādi tu sagādāsi savam partnerim orālo baudu, atrodoties ar galvu uz leju. Viņam būs iespēja pilnībā kontrolēt procesu, savukārt tu varēsi virzīt viņu, izmantojot savas rokas, lai palēlinātu vai paātrinātu procesu.
šī tehnika no malas ne tikai izskatās ļoti seksuāli, bet arī ļauj pēc iespējas dziļāk saņemt dzimumlocekli,

3. Paspēlējies ar "oliņām"

Ar mēli laizot viņa oliņas, reizē ar roku stimulē dzimumlocekli. Tad, kad jūti, ka vīrietim tuvojas orgasms, paņem dzimumlocekli mutē un pabeidz iesākto.

4. Izmanto saldas lietas

Ieņem tādu pozu, lai tavs vīrietis var redzēt, kas notiek. Varat to darīt arī spoguļa priekšā. Pārsmērē viņa dzimumlocekli ar kaut ko saldu (taču ne lipīgu). Izmantot var, piemēram, jogurtu, putukrējumu vai svaigi saspiestas ogas. Un tad lēnām un ar baudu sāc laizīt visu šo gardumu. Nešaubies, viņam patiks šāda prelūdija.

5. Izmanto krelles

Tev būs vajadzīgas krelles no bumbiņām, kas līdzinās pērlēm. aptin tās ap vīrieša dzimumlocekli un maigi ar rokām virpini tās uz leju un augšu, tajā pat laikā ar mēli laizot dzimumlocekļa galviņu. Tieši tādā veidā senatnē geišas sagādāja vīrietim neizsakāmu baudu.