Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Erotiskā masāža - intīma dāvana mīļotajam cilvēkam

Masāža var būt ne tikai nomierinoša un relaksējoša, bet arī uzbudinoša bauda, vajag tikai ļauties partnera glāstiem un pieskārieniem. Tā var būt arī kā viena no visgarākajām un jutekliskajām priekšspēlēm.
Ir atklāts, ka erotiskās masāžas laikā, organisms izstrādā labsajūtas hormonu endorfīnu un šāda masāža rada ne tikai patīkamas sajūtas, bet arī uzlabojot vispārējo veselības stāvokli. Tā veicina asinsriti, līdzsvaro nervu sistēmu un nostiprina muskuļus. Ar masāžas palīdzību tiek noņemtas ādas virskārtas atmirušo šūnu paliekas un tas sekmē ādas elpošanu, pastiprina tauku un sviedru dziedzeru darbību, kā rezultātā paaugstinās organisma vielmaiņas procesi.
Tātad pasniedzot otram šādu dāvanu, mīļotais cilvēks parūpētos ne tikai par viņa labsajūtu, bet arī par veselību.

Lai būtu vēlamais rezultāts, pirms erotiskās masāžas ir svarīgi sagatavoties. Gan telpai, kur tiks veikta masāža, gan masiera vai masieres rokām ir jābūt siltām. Pirms tam jāsagatavo masāžas eļļa. Var izvēlēties uz ūdens bāzes gatavotu mandeļu vai kokosriekstu eļļu. Masāžu var veikt gan gultā, gan uz grīdas noklāta mīksta paklājiņa. Ieteicams, fonā ieslēdzot mierīgu mūziku, kas patiks abiem, un iedzedzinot sveces vai vīraka kociņus, telpā izveidot romantisku un nomierinošu noskaņu. Stundu pirms masāžas būtu vēlams atteikties no ēdiena un alkohola. Masāžas laikā abiem jābūt kailiem, bet par cik ir svarīgi saglabāt ķermeņa siltumu, ar dvieli var apsegt ķermeņa daļas, kuras vēl netiks masētas.

Nevajadzētu cieši piedomāt par masāžas tehnikas pareizību, pārāk koncentrēties uz seksu un orgasmu, jo tā var rasties tikai lieks sasprindzinājums. Galvenais ir ļauties izjūtām, jo ikviens maigs pieskāriens un glāsts veicinās fizisku un emocionālu atbrīvošanos. Ja otram no pieskārieniem radīsies ļoti patīkamas izjūtas, tad masāža būs izdevusies, neatkarīgi no instrukcijām. Svarīgi lai seksuālais uzbudinājums masāžas laikā rastos pakāpeniski.
Var mīlēties gan masāžas laikā, gan pēc tās, bet ieteicamāks būtu sekss pirms masāžas, jo kad abi ir atbrīvojušies, var pilnībā nodoties glāstu baudīšanai.

Erotiskā masāža varētu ilgt apmēram stundu un lielākoties laiks jāvelta vispārējai ķermeņa masāžai, tas ir, mugurai, kājām, rokām, pēdām, kaklam, un galvai, bet aptuveni 15 minūtes jāvelta tieši intīmajām zonām.

Masāža mugurpusei:

1) Tam, kurš tiks masēts, jāapguļas uz vēdera un rokas jānovieto gar sāniem, bet tam, kurš veiks masāžu, jāapsēžas uz ceļgaliem partnerim kreisajā pusē. Tad var uzsākt muguras masāžu, kreiso plaukstu uzliekot uz kakla, bet labo uz astes kaula. Pēc tam lēnām slidina plaukstas pāri visam ķermenim līdz pat pēdām. Masējot muguru, var izmantot vidažādākos masēšanas veidus - glaudīšanu, berzēšanu un mīcīšanu, bet galvenais, lai kustības būtu plūstošas. Jācenšas saglabāt nepārtrauktu kontaktu ar partnera ķermeni.

2) Lai nodrošinātu labāku slīdamību, paņem nedaudz masāžas eļļas un to plaukstās sasildot, slidina rokas pa mugurpusi virzienā no lejas uz augšu. Sākot ar labo pēdu,masējošām kustībām pa kāju virzās līdz ķermeņa augšdaļai un pēc tam lejup pa roku līdz pat pirkstgaliem. Tādā pašā secībā ieziež arī ķermeņa otru pusi.

3) Apsēžas uz ceļgaliem pie partnera galvas, abas plaukstas uzliek uz viņa muguras un slidina lejup pa muguru līdz sēžamvietai. Kad masējot nokļūst līdz astes kaulam, plaukstas aizslidina līdz abiem sāniem un tad masējošām kustībām virzās augšup gar krūškurvi līdz pat pleciem. Līdzko plaukstas ir sasniegušas plecus, ar tām masē plecu muskuļus un šīs kustības atkārto vairākas reizes, ik pa brīdim pieskaroties mugurai ar lūpām un krūtīm. Kādu laiku var turpināt masāžu tieši ar kailu krūšu vai jutekliskiem lūpu pieskārieniem, pēc tam atkal pārejot uz tradicionālo masāžu.

4) Izmasē arī kāju aimugurējo daļu virzienā no pēdas līdz sēžamvietai, kuru mīca, berzē un glauda. Pēc tam virzienā uz otru pusi - no sēžamvietas līdz pēdām.

5) Nervu gali, kas atrodas pie mugurkaula ir vistiešākajā veidā saistīti ar erogēno zonu. Muguras masāžu pabeidz ar glaudīšanu, nepārtraukti un lēni velkot plaukstas pa ķermeni sākot no pēdām līdz pleciem un pāri roku pirkstiem.

Masāža rokām:

1) Mīļotajam palūdz apgriezties uz muguras. Plaukstās iepilina nedaudz masāžas eļļas.

2) Vispirms ar labo roku maigi satver partnera labās plaukstas locītavu un kreiso plaukstu slidina augšup pa rokas ārpusi. Nonākot līdz plecam, plaukstu velk lejup pa rokas aizmugurējo daļu. Ar savu kreiso roku satver partnera plaukstas locītavu un viņa roku nedaudz atvirza no ķermeņa. Plaukstu pa rokas iekšpusi virza augšup. Kad nokļūst līdz padusei, glāstošām kustībām plaukstu virza uz otru pusi līdz pat plaukstas locītavai. Visas šīs kustības atkārto vairākas reizes. Tāpat izmasē arī otru roku.

3)Paņem partnera labo plaukstu. Ar labās rokas īkšķi un saliektu rādītājpirkstu stingri masē ādu starp labo īkšķi un rādītājpirkstu. Šo kustību atkārto vairākas reizes.

4) Sākot no pirksta galiņa, ar īkšķi un rādītājpirkstu ļoti vieglām kustībām glāsta pirksta sānu daļas. Pēc tam, satverot pirkstu pie tā pamatnes, masē to augšup un lejup. Šādas kustības mīļotajam liks alkt pēc pieskārieniem daudz intīmākās vietās.

Masāža kājām:

1) Palūdz, lai mīļotais cilvēks, guļot uz muguras, nedaudz iepleš kājas. Pēc tam plaukstas slidina augšup pa labās kājas priekšējo daļu un, nonākot līdz iegurnim, rokas virza lejup pa kājas priekšpusi un ārpusi. Šīs kustības atkārto vairākas reizes.

2) Var izmasēt mīļotā augšstilbus un ar pašiem pirkstu galiņiem maigām, plūstošām kustībām glāstīt kāju iekšpusi.

3) Satver partnera labās kājas pēdu un ar apļveida kustībām glauda potītes apvidu. To nav ieteicams veikt, ja partnerim kut. Vispirms ar labās, tad kreisās rokas plaukstu, glāstošām kustībām, velk pāri pēdai. Glaudīšanu atkārto vairākas reizes.

4) Pēdas priekšpusi masē apļveida kustībām ar pirkstu galiem. Masāžu pabeidz ar glāstīšanu.

5) Tādā pašā secībā masē partnera otru kāju un pēdu.

Masāža ķermeņa priekšpusei:

1) Plaukstās iepilina nedaudz masāžas eļļas un ar maigām apļveida kustībām masē partnera vēderu, plaukstas virzot pulksteņrādītāja virzienā.

2) Vispirms ar labo, tad ar kreiso roku stingrām un lēnām kustībām , sākot no vēdera lejasdaļas līdz pat atslēgas kaulam, plaukstas virza augšup pa vēdera viduslīniju.

3) Ar pirkstu galiem maigi glāsta visu ķermeņa augšdaļu, aizskarot arī augšstilbus un intīmākās ķermeņa zonas.

Masāža intīmajai zonai:

1) Vispirms intīmās zonas jāieziež ar masāžas eļļu.
Ja masāžu veic vīrietim, kreiso roku novieto virs dzimumlocekļa un sēkliniekiem. Kreisās rokas pirkstus nedaudz ieplešot, uz tiem ar labo roku uzlej eļļu tā, lai eļļa notecētu caur pirkstiem, jo kustībām jābūt īpaši slīdošām.
Pēc tam eļļu ieziež, pārmaiņus velkot augšup vienu plaukstu aiz otras, sākot no iegurņa kaula pāri dzimumorgāniem.

2) Ar kreiso roku satver dzimumlocekļa pamatni, bet labo roku uzliek uz dzimumlocekļa galviņas. To masējot ar labās rokas pirkstiem, plaukstas vienlaikus arī slidina augšup un lejup.

3) Vispirms ar labo roku, tad kreiso veic desmit glāstus pa locekli lejup un tikpat augšup. Pēc tam deviņus glāstus uz augšu, deviņus uz leju un tā, izpildot glāstus virzienā no augšas uz leju, pakāpeniski samazina glāstu skaitu līdz vienam.

4) Ar labās rokas pirkstiem aptver sēklinieku maisiņus starp dzimumlocekļa pamatni un sēklieniekiem. Velk tos augšup un lejup, kamēr kreisā roka slīd šurpu turpu pa dzimumlocekli.

5) Kamēr ar labo roku masē intīmās ķermeņa zonas, ar kreiso plaukstu var veikt apļveida kustības vēdera apvidū vai kairināt krūts galus. Masāžu pabeidz ar maigu glāstīšanu.

Masāža galvai:

1) Visbeidzot ir pienācis brīdis masāžas nomierinošajai daļai. Kreiso plaukstu novieto galvas kreisajā pusē tā, lai īkšķis atrastos priekšā ausij, bet pārējie pirksti aiz auss. Partnera galvu pavirza uz kreiso pusi. Uzliek labo plaukstu uz viņa kreisā pleca un pastiepj to uz leju. Pēc tam stiepšanu pārtrauc un pirkstus novieto zem skausta. Šīs kustības atkārto vairākas reizes un pēc tam izmasē arī otru pusi.

2) Kad plaukstās atrodas partnera galva, pirkstu galus var slidināt pa kakla aizmugurējo daļu. Pēc tam zigzagveidā ar pirkstiem glāsta galvas apakšējo daļu, sānus un virspusi.

3) Masējot seju, eļļu neizmanto. Velk īkšķus augšup šķērsām pierei. Pēc tam maigām kustībām izmasē uzacis un ar pirkstu galiem veic apļveida kustības deniņu apvidū.Viegli glauda partnera plakstiņus, zonu zem acīm, vaigus, lūpas un ausis.

4) Masāžas nobeigumā ar pirkstu galiem glāsta visu partnera ķermeni virzienā no galvas līdz pat kāju pirkstiem.

Masāžas gaita varētu izraisīt vēl vienu juteklisku nakti ar mīļoto cilvēku un uzturēt attiecībās pastāvīgu kaisli.