Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Sievietes, ar kurām nav vērts iepazīties – 33 pazīmes

Redakcija
Redakcija

Igoram Ļebedevam ir liela pieredze “iepazīšanās frontē”. Savus novērojumus viņš publicējis blogā, tai skaitā nosaucot to sieviešu pazīmes, ar kurām nav vērts iepazīties ilgstošām attiecībām. Pazīmju ir daudz, publicējam tikai daļu no tām. Protams, var teikt, ka viņš ir pārāk izvēlīgs. Ne velti viņa ieraksti izpelnījušies kaismīgas diskusijas un kritiku, bet tieši tāpēc ir interesanti uzzināt, kā viņš pamato šos novērojumus.

Autora piezīme: „Teksts ir adresēts tikai vientuļiem inteliģentiem vīriešiem virs trīsdesmit, kuri ir tendēti domāt patstāvīgi; lasīšana citu kategoriju lasītājiem, kā arī sievietēm - stingri kontrindicēta. Par nepatīkamu pēcgaršu, kas var dvēselē palikt nesagatavotam lasītājam, autors atbildību neuzņemas”.

1. Iepazīstoties internetā, visiem izsūta standarta vēstuli (to viegli pazīt pēc stila).

2. Kad sarakste jau sākusies, pēkšņi vilcinās ar atbildi (vairāk nekā 2 - 3 dienas), un pēc tam atraksta, it kā nekas nebūtu noticis, pat neatvainojas un nepaskaidro iemeslus. Netur visvienkāršākos solījumus, piemēram, piezvanīt noteiktā laikā. Visticamāk, viņa sarakstās ar vēl kādu citu un klusēšanas dienās satikās ar viņu "klātienē". Tomēr kaut kas viņai nepatika, tāpēc atgriežas pie tevis - "rezerves varianta". Tas nozīmē - tā būs arī nākotnē. Viss sieviešu emociju komplekss, kas var būt pirms mīlestības (ziņkāre, cerības, satraukums, pārmaiņu gaidas) uzreiz zūd un mainās uz atšķirīgu attieksmi. Tādu, kāda ir pircējiem veikalā - kritiski-cinisku - varbūt var atrast vēl labāku produktu.

3. Vēlas gari, plaši un ilgi sarakstīties, noskaidrojot visu par vīrieti. Nesaprot, ka pat pilnīga hobija, interešu, gaumes, aizraušanos utt. sakritība negarantē mūžīgu mīlestību. Un kā tad smarža, mīmika, runas intonācija, kopējais iespaids? Normāla sieviete vēlas pēc iespējas ātrāk satikties dzīvē un tā visu ātri vien noskaidrot.

4. Viņa aizrāvusies ar "zinātnisku pieeju" mīlestības meklējumiem: strikti seko horoskopu ieteikumiem, saderības testiem, socionikai. Nesaprot, ka tikai reāla satikšanās var noteikt – būs vai nebūs. Tic visādām pazīmēm un pareģojumiem.

5. Pārāk bieži (biežāk nekā reizi 5-6 mēnešos) kardināli maina savu imidžu. Te nēsā garus matus, melnu apģērbu un nekrāsojas vispār, te sāk spilgti krāsoties, ieliek ilgviļņus un apģērbā dominē rozā krāsa. Es tādu pazinu. Viņai „aizbrauca jumts” no zemās pašcieņas un vēlmes pašapliecināties. Tepat arī sieviete ar pīrsingiem un tetovējumiem. Neiebilstu ar vienu tetovējumu, ko viņa taisījusi intereses pēc vai lai būtu „kā draudzenei”.

6. Meitenes, kuras principiāli valkā tikai garās bikses. Vairumā gadījumu tās ir slēptās lesbietes vai sievietes ar izteiktu vēlmi attiecībās dominēt.

7. Kultūristes. Viņas tīksminās tikai par sevi. Pārbaudi veic, sarunā „nejauši” sajaucot bicepsus ar tricepsiem u.tml. Sekos labojums ar nicinošu komentāru - kā gan to var nezināt.

8. Veselīga dzīvesveida kā sarežģītas koncepcijas piekritējas. Atslēgas vārdi – dalītais uzturs, diēta, glikēmiskais indekss, tauku saturs, fitness, kalanētika, pilates, "es neēdu pēc 6". Tevi mēģinās pievērst šai ticībai. Pārbaude – sarunas laikā nopūties: „Ak, kā gribētos ceptus kartupeļus! Ar siļķi..." Kad dzirdēsi, cik daudz kaloriju un tauku tavs sapnis satur, par produktu nesaderību, viss būs skaidrs.

9. Viņa ir psihoterapeite. Tu tiksi salikts pa plauktiņiem. Ja baidies iepazīties sabiedriskajā transportā - tas nozīmē, ka piecu gadu vecumā redzēji vecāku dzimumaktu utt. No visām zinātnēm nekas tā nesabojā sievieti kā psihoanalīze. Viņas zaudē sevī ko ļoti svarīgu - tīri sievišķīgu spēju just situāciju "no iekšpuses", uztvert notikumus kopumā. Atslēgas vārdi: "sublimācija", "izstumšana", "fobijas", "identifikācija", „super Ego”, “trauksme”, "libido". Tiklīdz dzirdi vismaz divus no šī saraksta – mūc! Lai meklē sev tādu pašu psihu-terapeitu.

10. Pirmajā sarunā stāsta nepiedienīgu joku vai izmanto vulgārus vārdus. Meiteņu tips, kuras patīk man, nelieto tādus vārdus nekad.

11. Viņa ar īpaši emocionālu nepatiku attiecas pret alkoholu – vispār nedzer un dusmojas uz visiem, kas to dara, pat ar mēru. Iespējamie iemesli - dzērājs tēvs, varbūt patēvs dzērumā viņu sitis vai kas vēl trakāks… Varbūt kāds viņu piedzirdījis un izvarojis. Līdz ar to gan iedzimtība ir slikta, gan raksturs ne no tiem jaukākajiem.

12. Viņa nesaprot humoru un nepiespēlē, kad viņu viegli paķircina. Visas normālas sievietes saprot, ka vīriešu humors ir gan uzmanības izrādīšana, gan aizsardzība. Un vēl - pašapliecināšanās, radošums, iekšējā brīvība.

13. Viņu aizrauj tukši televīzijas šovi un filmas, pūļa elki. Nezina visā pasaulē zināmus faktus, piemēram, kas ir ANO vai Dostojevskis.

14. Vulgāri smejas – ķiķina vai zviedz kā ķēve. Smiekliem jābūt tīriem, skaidriem, skanīgiem kā zvaniņš. Šajā ziņā iepazīšanās pa telefonu ir unikāla un neizmērojami pārāka par citiem iepazīšanās veidiem. Nav jātērē laiks un enerģija, lai pārliecinātos – kārtējā muļķe. Protams, kā jau katram likumam – var būt izņēmumi.

15. Pārāk atkarīga no draudzenēm. Stāsta par visiem savas privātās dzīves notikumiem. Viņai gandrīz noteikti ir zems pašnovērtējums: pati sevi neciena un nerespektē, tāpēc prasa padomus, lai neizdarītu kādas muļķības. Vēl trakāk, ja draudzenes ir vientuļas – noteikti sāks apskaust par puisi, kurš mīl, lolo un rūpējas, mēģinās abus izšķirt.

16. Viņai vispār nav draudzeņu. Paziņo, ka sieviešu draudzība kā tāda nav iespējama. Principā taisnība jau ir, bet tomēr vismaz vienai draudzenei vajadzētu būt. Citādi jādomā, ka viņas raksturs ir briesmīgs.

17. Absolūti nav māņticīga. Viss, kas sievietei piemīt vispārīgajā pakāpē, nav jauki. Mazliet māņticības tikai izdaiļo sievieti. Tas taču ir tik sievišķīgi – zīlēt nākamā vīra vārdu. Kas var būt garlaicīgs par racionālu un pareizu sievieti?

18. Patoloģiski baidās saslimt vai palikt stāvokli. Pirmajā sarunā sāk izvaicāt, vai es parasti izsargājos, vai man ir daudz gadījuma sakaru un, ja ir, tad ar kādām sievietēm. Sievietes tā nerunā, bet atnāk uz satikšanos un sajūt, kāds vīrietis ir pretī. Nevis nopratina jau pirmajā sarunā.

19. Sievietes, kas pārāk labi un gludi uztur jau pirmo sarunu. Esmu novērojis, ka pašas interesantākās meitenes, protams, manā izpratnē, iepazīšanās sākumā ar grūtībām uztur telefona sarunu. Tāpēc, ka ir sievišķīgi sakautrējušās – runā ar nepazīstamu cilvēku un vēl pirmās piezvanījušas. „Ko gan par mani padomās?”

20. Lieto frāzes: "Pagaidiet, nepārtrauciet mani', „nu, tas ir jūsu personīgais viedoklis", "sliktākais – ja mani kāds grib pārtaisīt", "ienīstu tos, kas nokavē vismaz 10 minūtes", "kāpēc nevēlaties atsākt nodarboties ar biznesu?". Normāla sieviete nekad neteiks: "Vīrietis nenāk uz randiņu ar tukšām rokām". Tā tas ir, bet sievietei tas nav jāsaka. Jo īpaši, kad pirmo reizi satiekaties. Visos šajos gadījumos viņa ir neiejūtīga un netaktiska, tas ir, muļķe.

21. Viņa ir pārņemta (es teiktu – nozombēta) ar teorijām, kas vairumā gadījumu ir no pirksta izzīstas vai balstās uz atsevišķiem faktiem un subjektīvām psiholoģiskām sajūtām - ar ezotēriku, astroloģiju, NLO, melno/balto maģiju vai pat sātanismu. Visus citādi domājošos viņas uzskata par akliem kaķēniem, kuriem jāparāda pareizais ceļš. Atslēgas vārdi – „egregors” un „astrāls”. Iesaku būt piesardzīgam arī tad, ja pati dāmīte ar to neaizraujas, bet to dara viņas vecāki vai tuvi draugi.

22. Ja viņa visā nopietnībā deklarē, ka bērns var augt bez tēva. Visticamāk, viņai ir slēptas feminisma tendences un slikts raksturs; viņa uzskata, ka normāls vīrs viņai nemaz „nespīd” un sagatavo sevi vientuļās mātes lomai.

23. Viņai mājās ir vairāk nekā divi dzīvnieki. Prusaki, skudras, peles un kurmji neskaitās. Ja dzīvnieku ir daudz, tas nozīmē, ka viņai ir nepieciešams rūpēties un viņa velta tam visu savu laiku un garīgo spēku. Pagaidām savu mātes instinktu viņa novirza uz šo mājdzīvnieku saimi. No tā izriet, ka viņas vajadzība pēc bērniem ir pārāk attīstīta. Viņa uzlūkos un iemīlēs tevi nevis kā unikālu personību, bet pacietīs tikai kā nepieciešamu nosacījumu ģimenes veidošanā.

24. Dzīvo kopā ar māti, kura sen jau šķīrusies. Kā atpazīt tādu meiteni? Pēc frāzēm "man nav noslēpumu no mātes", "māte ir mana labākā draudzene", "mātei es nekad nemelotu". Vai sarunā izsprūk: "mana māte teiktu, ka…'', „interesanti, ko par to domātu mana mamma”. Tā ir neveselīga psiholoģiskā atkarība, kas var ietekmēt meitenes personīgo dzīvi.

Vispār viens no svarīgākajiem jautājumiem ir mātes jautājums. Ja plāno nopietnas attiecības, to vajadzētu noskaidrot vispirms. Ļoti labi, ja māte dzīvo tālu, vislabāk - citā valstī. Ja redzi, ka ik pēc dažām stundām viņa sazinās ar māti un atskaitās – bēdz kā no uguns. Ja māte ir veca un vientuļa – arī bēdz. Viņa nepārtraukti uztrauksies par māti, ik pēc divām dienām apciemos, palīdzēs, konsultēsies un tā tālāk.

25. Viņas tēvs kādā jomā ir tiešām izcila personība (deputāts, amatpersona, izcils biznesmenis, filmu zvaigzne, slavens rakstnieks, zinātnieks, mākslinieks utt.). Daži puiši neiebilst pret šādu ietekmīgu tēti, cerot, ka viņš palīdzēs veidot karjeru. Ja esi gatavs pieņemt, ka tādā ģimenē nebūsi „bara vadonis”, ka sieva agri vai vēlu ieminēsies, ka tu esi viņai pateicību parādā par visu, ka droši vien viņa ir izlutināta un ar augstu pašapziņu – uz priekšu.

26. Viņa ir precējusies, bet "nelaimīga laulībā". Īstu romānu ar tādu neizveidot.

27. Pašsaprotams punkts - narkomānes, alkoholiķes, prostitūtas. Ievietoju te, lai aina būtu pilnīgāka.

28. Ar kaut ko fanātiski aizrāvusies – kolekcionēšana, datori, fitness, ceļošana utt. Pārmērības sievietēm nepiestāv un sarežģī attiecības. Vīriešiem tas ir pretēji – tās padara viņus par interesantām personībām. Normāla sieviete, bez kompleksiem un problēmām dara to, kas viņai patīk (lec ar izpletni, izšuj, cep pīrāgus, skrituļo), bet - laiku pa laikam. Normāla sieviete viegli atsakās no savas iemīļotās nodarbes, jo attiecības viņai ir svarīgākas nekā kaut kāda skrituļošana. Uz vīriešiem tas viss gandrīz neattiecas. Aizraušanās ar kādu hobiju ir vīriešu privilēģija. Vīrietis ar kaut ko aizraujas, jo viņam tas patīk un padodas. Sieviete aizraujas, lai kaut ko kompensētu vai kaut ko pierādītu. Piemēram, ka ir neatkarīga no vecākiem, nav sliktāka kā vīrieši.

29. Viņa ir ļoti gudra. Šeit mēs runājam par asu un spēcīgu prātu, kam bieži vien pat laba izglītība nav nepieciešama. Intelektuāla saskarsme ar tādu sievieti ir vienkārši dievīga: viņa uzreiz uztver domu, sadzird pat nepateikto... Tomēr nekam citam kā komunikācija šīs sievietes nav piemērotas. Super gudra sieviete netiek uztverta kā sieviete! Viņa tiek uztverta kā intelekta nesēja, bet sieviete pēc definīcijas ir valdzinājuma avots.

30. Viņai patīk pasēdēt bāros un klubos, dara to ļoti bieži. Ja tikai reizēm apmeklē kopā ar draudzeni (un it īpaši, ja patiesi uzskata, ka tur ir garlaicīgi), tas neskaitās. Ir gandrīz neiespējami bārā iepazīties ar tāda tipa meitenēm, kuras patīk man. Nezinu nevienas ilgtermiņa attiecības, kuras uzsākušas pēc iepazīšanās bārā.

31. Ticības, kuras normas tev būs grūti vai neiespējami ievērot, piekritēja. Normāla sieviete no savas ticības (vērtību sistēmas vai aizraušanās) vairumā gadījumu šķiras diezgan viegli – pašsaprotami nomainot tos pret puiša hobijiem un ticību. Patiesībā ģimene, vīrs un bērni ir sievietes patiesā reliģija.

32. Ja viņai kādreiz bijis aborts. Punkts ir tikai mans. Aborts – tā ir slepkavība. Zinu, ka mani apsūdzēs maksimālismā. Teiks, ka šis arguments ir teorētisks, nav piemērojams dzīvē un tāpēc arī teorētiski nepareizs. Lai tā būtu. Bet lai to slepkavu izvēlas kāds cits, nevis es.

33. Ja viņai ir suns, kuru pati izlēmusi pieņemt. Kā apciemot tādu meiteni? Kā doties uz pasākumiem vai kur aizbraukt? Kā neizrādīt patiesās emocijas, kad šī pinkainais radījums uzliek uz tavām jaunajām biksēm savas netīrās ķepas? Bet tas ir mans punkts.. Vienkārši ciest nevaru suņus! Šos pretīgos skaļos, lempīgos radījumus ar siekalainu smirdošu purnu un netīrām ķepām!