Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


Tests: Vai proti mīlēt?

Redakcija
Redakcija

Tev šķiet, ka tas ir vienkāršs jautājums? Nē, tā tas nav. Tu vari patiesi ticēt, ka lai nu kurš, bet tu noteikti proti mīlēt, bet taviem tuviniekiem var būt pilnīgi atšķirīgs viedoklis. Tu domā, ka tava piekasīšanās un burkšķēšana liecina par rūpēm un bažām par mīļotajiem cilvēkiem, bet apkārtējie uzskata, ka esi īgņa vai garlaicīgs tips. Tāpēc nesteidzies ar secinājumiem, labāk atbildi uz testa jautājumiem, un tad daudz kas noskaidrosies. Nebrīnies, ja kādi jautājumi šķitīs pilnīgi neatbilstoši - patiesībā tie palīdz atklāt dažus tava rakstura aspektus.

Izvēlies vienu no piedāvātajām atbildēm.

Ilgi nedomā, atbildi pirmo, kas ienāk prātā.

1. Vai matus ķemmējot, vienmēr centies to darīt uzmanīgi, lai nesabojātu matus, izbaudot ķemmēšanas procesu?
“Jā” - 3, “nē” - 2, “nezinu, nekad neesmu par to tā aizdomājusies” - 1.

2. Vakarā uzklājot uz sejas barojošu krēmu, jūties aizkaitināta, jo tava āda nav tik gluda un maiga kā iepriekš?
“Jā” - 1, “nē” - 3, “nezinu” - 2.

3. Katru dienu uzmanīgi skaties spogulī - vai kaut kur nav parādījušies lieki apaļumi vai tauku krokas?
“Jā” - 1, “nē” - 2, “nezinu” - 3.

4. Vai tev ļoti patīk komplimenti, pat tad, ja tie acīmredzami nav patiesi?
“Jā” - 1, “nē” - 3, “nezinu” - 2.

5. Vai nevari ciest, ja nepazīstami vīrieši cieši skatās uz tevi un burtiski izģērbj ar acīm?
“Jā” - 1, “nē” - 3, “nezinu” - 2.

6. Pastaiga tev ļoti patiks arī tad, ja citādi tā būs jauka, bet nācās pastaigāties vienai?
“Jā” - 3, “nē” - 1, “nezinu” - 2.

7. Tev ļoti patīk dejot lēnas dejas, patīk ar visu ķermeni piespiesties simpātiskam vīrietim, sajust viņa stiprās un maigās rokas uz muguras un jostasvietas?
“Jā” - 3, “nē” - 1, “nezinu” - 2.

8. Ja nejauši uzzinātu, ka tavs mīļotais kādreiz bija precējies, vai izdarījis ko neordināru, un tev par to nav stāstījis, tu apsūdzētu viņu melošanā?
“Jā” - 1, “nē” - 2, “nezinu” - 3.

9. Tev pietrūkst maigu skatienu un ciešu apskāvienu, tev gribētos sagaidīt no mīļotā mīlestības vārdus?
“Jā” - 2, “nē” - 3, “nezinu” - 1.

10. Vai tev ir savs apģērba stils, kuru vienmēr ievēro bez jebkādiem izņēmumiem?
“Jā” - 1, “nē” - 3, “nezinu” - 2.

11. Tu nevari iedomāties, ka izietu no mājas nesasmaržojusies, tev šķiet, ka bez ierastā vieglā aromāta tu vairs neesi pati?
“Jā” - 3, “nē” - 2, “nezinu” - 1.

12. Tu nevari ciest sabiedrisko transportu, jo drūzmēšanās tur pārvērš simpātiskos un interesantos cilvēkus vienā pelēkā, nejaukā masā bez sejas?
“Jā” - 3, “nē” - 1, “nezinu” - 2.

13. Vai tev patīk komandēt cilvēkus, pakļaujot viņus savai gribai un piespiežot darīt to, ko viņi nevēlas?
“Jā” - 1, “nē” - 3, “nezinu” - 2.

14. Pastaigājoties pa muzeju, tev vienmēr gribas pārkāpt aizliegumu un ar rokām pieskarties eksponātiem, un dažreiz, kad neviens neredz, tu ļaujies kārdinājumam?
“Jā” - 3, “nē” - 2, “nezinu” - 1.

15. Lasot interesantu grāmatu, gribot negribot iedomājaties sevi galvenās varones vietā, it īpaši, ja tev rokās ir mīlas stāsts?
“Jā” - 3, “nē” - 1, “nezinu” - 2.

16. Tev nepatīk pārsteigumi, daudz patīkamāk ir precīzi zināt, ko tev uzdāvinās dzimšanas dienā?
“Jā” - 1, “nē” - 3, “nezinu” - 2.

17. Tev pasliktinās garastāvoklis, ja sarunas laikā ar tevi interesējošu vīrieti visu laiku zvana tālrunis un novērš viņa uzmanību no tevis?
“Jā” - 3, “nē” - 2, “nezinu” - 1.

18. Vai tev ir draudzenes, kuras uzskati par muļķēm un neveiksminiecēm?
“Jā” - 1, “nē” - 3, “nezinu” - 2.

19. Vai gadās, ka esi tik ļoti aizrāvusies ar filmas sižetu, ka melodrāmas galvenā varoņa nāve liek tev raudāt?
“Jā” - 3, “nē” - 2, “nezinu” - 1.

20. Ģimene bieži slavē tavu gatavoto ēdienu, bet nekad nepamana izmaiņas izskatā, piemēram: jauna frizūra, moderns grims vai skaista kleita?
“Jā” - 2, “nē” - 1, “nezinu” - 3.

21. Pēc glāzes šampanieša pamani, ka ik pa laikam pieskaries sarunu partnera rokai, it īpaši, ja runā ar vīrieti?
“Jā” - 3, “nē” - 1, “nezinu” - 2.

22. Dažreiz tuvinieki tevi tik ļoti nokaitina, ka ar prieku iztēlojies, kā tu viņus per ar siksnu vai ieslēdz istabā?
“Jā” - 3, “nē” - 2, “nezinu” - 1.

23. Vai tev patīk skatīties filmas par dzīvniekiem, pat ja droši zini, ka beigas būs skumjas?
“Jā” - 2, “nē” - 3, “nezinu” - 1.
24. Vai kādreiz ir gadījies, ka pēc vētrainas ķildas ar cilvēku, kuru mīli, tevi pārņēmis dīvains stāvoklis, tāds kā sastingums?
“Jā” - 3, “nē” - 1, “nezinu” - 2.

25. Tev nepatīk, ja tev dāvina apakšveļu, doma vien, ka svešs cilvēks pieskāries lietām, kuras vilksi uz kaila ķermeņa, ir tev nepatīkama?
“Jā” - 1, “nē” - 3, “nezinu” - 2.

Rezultātu interpretācija

70-75 punkti. Tu ne tikai proti mīlēt, bet vienkārši nevari iedomāties dzīvi bez mīlestības. Tu izstaro sievišķību, esi jutekliska un seksīga, vīrieši tavā klātbūtnē burtiski zaudē galvu. Bet ne viss ir tik skaisti - ja tu mīlētu sev tuvos cilvēkus tikpat ļoti kā sevi, tad viņi un tu dzīvotu daudz labāk! Tu esi stingri pārliecināta: lai tu justos labi, nepieciešama mīlestība, mīlestība tev ir neizsmeļams iedvesmas avots. Bet bieži vien mīlestība ir arī atbildība, atceries, kā teicis Antuāns de Sent-Ekziperī: "Mēs esam atbildīgi par tiem, kurus pieradinām." Tu par to pastāvīgi aizmirsti. Negribot tu sāpini cilvēkus, kuri tevi mīl. Kad beidzot pārstāsi būt tik žilbinoši jauka egoiste?

60–69 punkti. Tu mīli sevi un citus, ja viņi ir pietiekami taktiski, lai bez vajadzības un pārāk daudz nekritizētu tevi. Tev šķiet, ka, ja visi šajā pasaulē darīs to, ko vēlas, tad pasaule kļūs daudz labāka. Bet vai tā ir? Paskaties uz sevi: tu reti domā par to, kā tava uzvedība ietekmē tuviniekus, tu esi pēc dabas labs cilvēks un nevienam nevēli ļaunu. Bet izrādās, ka mīlestība palēnina tavu attīstību, atslābina, tu vienkārši vēlies izklaidēties un nestrādāt pie attiecību veidošanas. Kamēr esi jauna, tādu attieksmi pret dzīvi citi pieņem, bet, kļūstot vecākai, cilvēki vairs nebūs tik iecietīgi. Centies sevi nedaudz disciplinēt: tev ir labas īpašības, kuras var un vajadzētu attīstīt, tava labvēlība un draudzīgums jau vien ir uzslavas vērti.

49-59 punkti. Tu iecietīgi izturies pret citiem, dažreiz izej sabiedrībā, dažreiz, gluži pretēji, noslēdzies savā iekšējā pasaulē. Kāda ir tava labākā īpašība? Fakts, ka centies pieņemt cilvēkus tādus, kādi viņi ir. Kāds ir trūkums? Fakts, ka tev tas ne vienmēr izdodas. Ja citi pieļauj kļūdas, tu no viņiem novērsies. Nē, protams, tu proti mīlēt, taču, lai izpelnītos tavu mīlestību, cilvēkiem jāatbrīvojas no saviem trūkumiem. Tas, starp citu, ir grūti; varbūt tāpēc pasaulē ir tik maz to, kurus patiesi mīli? Arī sevi pārāk nelutini - tava paškritika ir zināma visiem, tu tiecies pēc ideāla, iespējams, nesasniedzama. Ja nepārstāsi sevi mocīt, tad visa dzīve paies cīņā. Iemācies mīlēt sevi, piedod sev visus trūkumus un netikumus!

35–48 punkti. Tu neuzticies cilvēkiem, tevi vada vairākas visai drūmas pārliecības, piemēram: “Cilvēks cilvēkam - vilks”, “Uzticies, bet pārbaudi” utt. Ja kāds izrāda patiesas simpātijas, tev ir tendence tajā saskatīt kādu viltīgu plānu: ko viņam no tevis vajag? Ja neatbrīvosies no aizdomām, tā arī neuzzināsi, cik patiesībā ir patīkami mīlēt un būt mīlētai. Tev ir daudz labu īpašību, tevi ir par ko mīlēt! Kad pati tam noticēsi, viss apkārt tev uzziedēs! Dažreiz tev šķiet, ka neesi radīta mīlestībai, bet tas tā nav – tu proti mīlēt, vienkārši tava prasme vēl nav attīstīta, esi pieradusi apvaldīt savas jūtas. Atslābinies! Dažiem cilvēkiem tomēr var uzticēties, un dažus no viņiem pat mīlēt, izmēģini to (nenožēlosi!).

25–34 punkti. Tu neproti mīlēt ne sevi, ne apkārtējo skaistumu, ne cilvēkus, ne dzīvniekus. Tas, kas tev šķiet mīlestība, nepavisam tā nav. Varbūt tevi pārāk stingri audzināja? Vecāki aizliedza raudāt sāpēs un smieties no prieka, un tu aizmirsi, ko nozīmē parādīt savas emocijas? Vai varbūt tev vienkārši ir ērti tā dzīvot, nevienu nemīlot: nav mīlestības – nav arī vilšanās? Pajautā saviem mīļajiem, kā viņi dzīvo blakus šādam aisbergam, varbūt vismaz viņu vārdi ietekmēs tevi! Tu nekad nepametīsi draugu nelaimē un nenodosi, bet sasildīt gan tu nevari nevienu...