Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


#7 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

Attiecību speciāliste Barbara De Endželisa grāmatā "Noslēpumi, kas jāzina katrai sievietei par vīrieti" atklāj vairākus iemeslus, kas vīrieti atvaira no seksa. Protams- ne visi no tiem attiecas uz ikvienu sievieti, taču, ja daži no ieteikumiem izraisa pārdomas- tas jau ir veids, kā nokļūt uz harmonijas un sapratnes pamata veidotām attiecībām starp abiem partneriem.

Sievietes, kas gultā uzvedas kā seksuālās satiksmes policistes

Dažām sievietēm piemīt tendence gultā izturēties kā instruktorēm un kontrolēt situāciju, norādot, ko vīrietim darīt un kā rīkoties, taču nepārtraukti pamācot vīrieti, sieviete rada sajūtu, ka viņa neuzticas vīrieša izdomai. Dodot tik daudz rīkojumu un norādījumu, vīrietis jūtas ierobežots un zaudējis savu gribu, it kā sieviete gribētu uzņemties visu mīlēšanās procesa vadību.
Sievietes tā bieži vien rīkojas vīlušās pagātnes pieredzē, kad viņas partneris nav zinājis, kā viņu apmierināt vai seksuālās pamācības neapzināti izmanto par īslaicīgu kontroles ilūzijas panākšanas līdzekli. Dažas savukārt ir pieradušas vadīt citus, piemēram, esot vadošā darba amatā, tādēļ arī gultā neapzināti izrāda savu vēlmi kontrolēt situāciju.
Ja šī problēma skar abus partnerus, attiecību speciāliste Barbara De Endželisa iesaka ārpus gultas izrunāties par abu seksuālajām gaumēm un mīlēšanās laikā uzticēties otram cilvēkam, ka viņš pratīs izmantot stāstīto un būt radošs, lai apmierinātu partneri. Otram jāļauj pašam iepazīt partnera ķermeni un iemācīt to mīlēt tā, kā to pats vēlas, taču, ja pat tad vīrietis izturas absolūti neiejūtīgi, vēlams pārbaudīt jūsu saderību un to, cik ļoti jūs viens otru uzbudināt.

Sievietes, kuras gultā ir neatsaucīgas

Bieži sastopama sūdzība. Šo problēmu vīrieši uztver īpaši dedzīgi. Sievietes, kuras gultā ir neatsaucīgas, rada iespaidu, it kā sieviete gaidītu kaut ātrāk viss būtu beidzies un vīrieša darbība viņu neietekmētu, neradītu baudu. Tas vīrietim pārtrauc vēlēšanos mīlēties. Kad sieviete ne fiziski, ne arī ar vārdiem neatsaucas uz sava vīrieša mīlēšanos, viņš jūtas apkaunots.
Klasiskie psiholoģijas pētījumi liecina, ka cilvēki daudz vairāk uztraucas, ja viņiem vispār netiek pievērsta nekāda uzmanība, nekā tad, ja pievērstā uzmanība ir negatīva. Ja sieviete gultā guļ gandrīz nekustīga, neizdveš apmierinājuma skaņas vai kādu atzinības vārdu, viņa var atvairīt no seksa jebkuru vīrieti.
Pastāv komplekss "es neesmu ielasmeita", kura ietekmē daudzas sievietes neapzināti piekrīt mīlēties tikai tad, kamēr viņām nav jāizrāda sava patika par to. Reizēm sievietes ar neatsaucību gultā izsaka savas apspiestās dusmas un apvainojumu uz partneri. Sievietes, nekā nedarot, izliekas pasīvas, bet patiesībā šai reakcijai pamatā ir ļoti spēcīga agresija.
Kā atrisinājumu šai situācijai Barbara De Endželisa redz brīvāku seksualitātes izpaušanu.

Sievietes, kuras gultā pārāk daudz runā

Dažas sievietes gultā nespēj apklust. Jau kopš paša mīlēšanās sākuma viņas runā, sniedzot sīku katru savu izjūtu aprakstu, taču kad sieviete izsaka savas jūtas, vīrietis jūtas spiests atbildēt un jo vairāk sieviete runā, jo vairāk vīrieša prātam jādarbojas, līdz viņš vairs nespēj baudīt procesu, bet tikai domāt. Kaut arī partneres teiktie vārdi viņam var būt patīkami, tas traucē izjust to, kas notiek.
Dažas sievietes šādā veidā izlādē savu saspringumu, savukārt citas ir daudz runīgākas par vīriešiem un vairāk identificējas ar emocijām nekā ar fiziskajām izjūtām. Šī tipa sievietēm attiecību speciāliste iesaka pamēģināt paklausīties sevī un izanalizēt, vai mīlēšanās procesa laikā netiek runāts par daudz, mēģināt vairāk gremdēties labsajūtā un vairāk koncentrēt savu prātu uz sajūtām nekā uz to, ko ir vēlēšanās pateikt.

Sievietes, kuras nerūpējas par sevi un tās, kas pārmērīgi rūpējas par savu ārieni

Sieviešu higiēnas trūkumi vīriešus atbaida tāpat kā sievietes atbaidītu vīriešu higiēnas trūkumi. Ļoti bieži viņi var pat nepateikt, kas tieši viņus attur, viņi to var pat noliegt, taču iemesli tam nereti ir sekojoši:

neskūtas paduses un kājas,
slikta elpa,
bezgaumīga ģērbšanās,
neveselīgs uzturs,
bojāta matu struktūra (pārāk izbalināti, ilgviļņoti utt.),
vecs vai neglīts mājas apģērbs,
nepatīkama vagīnas smaka,
slikts ādas stāvoklis ar vairākām grima kārtām,
sviedru smaka,
nolobījusies nagu laka.

Nav nekādu noteiktu un pamatotu psiholoģisko iemeslu, kāpēc sievietes nerūpējas par sevi. Iemesli tam var būt dažādi- slinkums, nezināšana, aizņemtība utt., taču, kad sieviete nerūpējas par savu ārieni, vīrieti tas atvaira. Protams, ka sieviete nekad nebūs fiziski nevainojama, tomēr viņas iespējās ir padarīt sevi vīrietim estētiski patīkamu. Vizuālie iespaidi vīrieti var uzbudināt ļoti ātri un tikpat ātri arī atgrūst, tādēļ Barbara De Endželisa iesaka sastādīt sarakstu, ko nepieciešams paveikt, lai veicinātu labāku izskatu, nepieciešamības gadījumā mainīt ēdienkarti, vairāk pievērsties fiziskām aktivitātēm un pārliecināties par vagīnas sekrēta garšu un smaržu. Sekrēta garša var mainīties atkarībā no mēnešreižu cikla un to ietekmē pat dažādas ginekoloģiskas problēmas.

Savukārt dažas sievietes- pilnīgi pretēji- mēdz būt pārlieku nodarbinātas ar savu izskatu, kļūdamas par savas ārienes vergotājām. Viņas katru dienu spēj stundām kārtot matus, vīlēt nagus un ik brīdi doties pie spoguļa, tiklīdz rodas aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā. Šī tipa sievietes bieži spēj pārspīlēt ar kosmētikas kārtu, apģērbu un rotaslietām. Lai kļūtu skaistas, viņas seko pieņemtajam stereotipam par skaistu sievietes izskatu. Šis stereotips ietekmē arī vīriešus un līdz ar to veidojas dubulti standarti- vīrieši mēdz teikt, ka viņiem patīk dabiskas sievietes, kam nav vajadzīgas divas stundas, lai sapostos iziešanai ārpus mājas, taču, ja sieviete uzvilks tikai džinsus un krekliņu, tad nebūs jābrīnās, ja viņas vīrietis skatīsies uz sievietēm, kas sev veltījušas šīs divas stundas.

Kaut arī vīrieši atzīst labi ģērbušās sievietes, viņi nespēj paciest, ja sieviete nepārtraukti seko, lai viņas apģērbs būtu nevainojami kārtīgs un, stundām kombinējot savu garderobi, tik un tā nespēj izvēlēties atbilstošas drānas. Viņus mēdz atvairīt sievietes, kuras nepārtraukti uztraucas par savu frizūras sakārtojumu, lai to neizjauktu, un, kaut vīrieši atzīst, ka sievietes par sevi rūpējas, viņiem patīk dabiskums. Viņi novērtē sievietes spēju papildināt savu dabisko skaistumu, taču viņi vēlas, lai sievietes būtu apmierinātas arī tad, kad ir tādas, kādas tās ir.

Reizēm nejaušība un dabiskums sievietei ir svarīgāks, jo patiesais skaistums vienmēr staro no viņas dvēseles dziļumiem. Tas neizbēgami atradīs arī ceļu uz ārpusi, ja viņa jutīsies apmierināta, pietiekami rūpēsies par sevi un saglabās savu pašapziņu.

Visi raksti sērijā "Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti"

#1 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti.Biežākās kļūdas, ko sievietes pieļauj attiecībās

#2 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Biežākās sievietes kļūdas attiecībās

#3 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Vīrieša noslēpumi

#4 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Vīrieša seksa noslēpumi

#5 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#6 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#7 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#8 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#9 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa

#10 Kas jāzina katrai sievietei par vīrieti. Lietas, kuras vīrieti atvaira no seksa