Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:287, Did:0, useCase: 3


5 lietas, kas vīrietim patiešām patīk seksā

Arnis Kr.
Arnis Kr.

Jauna iepazīšanās? Jaunas attiecības? Apsveicu! Romantika: ziedi, šampanietis, vakariņas sveču gaismā, mīlestība! Un, protams, neaizmirstams sekss! Taču vīrieši- viņi ir tik dažādi. Katram no viņiem ir dažādi aplidošanas paņēmieni, viņiem ir dažādi raksturi un katrs arī mīl pa savam. Taču ir kaut kas, kas apvieno visus vīriešus. Un tās ir lietas, kas viņiem patīk seksā. Tāpēc, ja gribi kļūt par labu partneri savam vīrietim, šis raksts domāts tev.

Pirmais, kas vīrietim patīk seksā- tā ir daudzveidība, tāpēc, mīļās sievietes, iedarbiniet savu fantāziju un jūs redzēsiet, kāda būs partnera reakcija- vīriešiem ļoti patīk negaidīti pārsteigumi. Vienveidīgs sekss ir pakļauts lēnai "nāvei", kas laika gaitā pārvēršas par pienākumu. Sapurinieties pati un sapuriniet arī savu vīrieti (protams, pārnestā nozīmē),- tas patiks jums abiem un jūsu attiecībās iekvēlosies vēl nebijusi dzirksts.

Otrais, ko noteikti nedrīkst aizmirst- spontāns sekss! Izmetiet no savas galvas jebkādus kompleksus, kas saistīti ar tādām atrunām kā "es neesmu bijusi dušā" vai "pagaidi, es vispirms nomazgāšu traukus" utml. Darāmais nekur nepazudīs. Vai tad pats galvenais dzīvē nav jūsu mīļotais vīrietis? Spontānais sekss- tas ir sevišķs piedzīvojums, kas īpaši uzbudina vīrieti. Tāpēc atlieciet visu un izbaudiet kopā būšanu.

Vēl vīriešiem patīk atklātība seksā. Jūs varbūt domājat, ka vīrietim pašam jānojauš jūsu vēlmes gultā? Bet kā gan viņš var zināt, kas jums patīk? Tikai jūs pati, kā neviens cits, zināt un pazīstat savu ķermeni. Tāpēc stāstiet par sav;am vēlmēm. Vīrietis jūtas ļoti labi, ja spēj jūs apmierināt.

Tāpat vīrietim patīk, ja sieviete reizēm izrāda iniciatīvu pirmā. Patiesībā vīrieši nevar ciest, ja sieviete uzvedas kā "sniega karaliene"- tas nu nekādi nepiesaista viņus. Toties kaislīga sieviete ir katra vīrieša sapnis. Jūs baidāties pirmā izrādīt maigumu? Vai varbūt domājat, ka tas ir piedauzīgi? Būt par iniciatoru seksā- tas ir pirmais pierādījums tam, ka jūs viņu mīlat un viņš ir vēlamākais vīrietis pasaulē.

Un pēdējais- vīrietis mīl ar acīm! Tāpēc vienmēr rūpējieties par sevi. Kopiet savu ķermeni un matus, un neaizmirstiet par glītu un seksīgu apakšveļu. Šodien veikalos ir milzīga apakšveļas izvēle, tāpēc jebkura no jums var atrast sev patīkamāko un piemērotāko.
Vīrietim patīk lūkoties uz skaistu un koptu sievieti. Tas nenozīmē, ka uz jūsu sejas jābūt pamatīgai kosmētikas kārtai, bet matos pudelītei lakas. Svaigums, tīrība un dabiskums- lūk, lietas, kas patīk vīriešiem.

Ja ņemsiet vērā šos vīriešu noslēpumus, tad, ja vien vēlēsieties, uzdāvināsiet savam vīrietim neaizmirstamus mirkļus, bet pretī saņemsiet patiesu mīlestību un uzticību.

Lai jums izdodas vienmēr savam vīrietim būt visskaistākajai un iekārojamākajai!