Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:27, Did:0, useCase: 3


Jautra pamācība: kā vīrietim izvēlēties sievieti

Ja sieviete vīrieša izpratnē ir daudz sarežģitāka par automašīnas uzbūvi, labi var palīdzēt sieviešu uzbūves instrukcija.

1. Izvēloties sievieti, to nevajag celt uz pacēlāja.

2. Vispirms ieteicams uz aci noteikt izlaiduma gadu. Jābūt ļoti uzmanīgam, jo sievietes parasti veic pirmspārdošanas sagatavošanu un bieži ārējais izskats neatbilst lietu īstajam stāvoklim. Īpaši vajag uzmanīties no kapitālā remonta – sieviešu virsbūvju speciālisti (plastiskie ķirurgi) spējīgi veikt brīnumus, gluži kā lietuviešu automeistari.

3. Interjers netiks uzreiz izrādīts, tādēļ no sākuma der pievērst uzmanību kaut vai ritošajai daļai un pie tam diezgan uzmanīgi. Balansēšana gadījumā ar sievietēm nepalīdzēs un, ja ir tikai savērsums bez sagāzuma, tad nepalīdzēs pat virsbūvju meistari.

4. Par virsbūvi – skrāpējumiem uz tās nevajadzētu jūs satraukt. Viena no nedaudzām sieviešu priekšrocībām pār auto ir to virsmas reģenerācija. Ja ir buktes – tas jau ir nedaudz sliktāk.

5. Tiešā izplūde sievietēm nemaz nav pluss.

6. Aerodinamisks korpuss arī.

7. Priekšējam un aizmugurējam bamperiem ir jābūt atbilstošiem vienam ar otru.

8. Pārbaudīt piekares cietību, atspiežoties ar rokām un ar spēku uzpiežot uz korpusu, nav ieteicams- vismaz pirmajā tikšanās reizē.

9. Nevajadzētu uzreiz interesēties par iepriekšējo īpašnieku skaitu, kā arī līst zem motora pārsega.

10. Galvenā kļūda: nekādā gadījumā necentieties sievieti uzreiz čipot. Viena no sieviešu īpašībām ir tā, ka tās var pašas no sevis negaidīti ieslēgt atpakaļgaitu, kā arī, starp citu, jebkuru citu ātrumu. Sievietes ar automātisko kārbu var satikt reti un tās ir ļoti vienkāršas ekspluatācijā – par tām instrukcija nav vajadzīga.

11. Savas darbības pareizību var salīdzināt pēc mēraparātiem. Pie mēraparātiem tiek pieskaitīti: mute (izstieptā veidā signalizē par visu sistēmu apmierinošu darbību – Jūs esat uz pareizā ceļa) un acis (ja ir sūce, tad tas ir tikpat slikti, kā automašīnai), u.c.

12. Pirmām kārtām nepieciešams noregulēt degvielas padeves sistēmu. Par degvielu var kalpot: vakariņas dažādās iestādēs (kafijas automāti Statoil DUS nav labākā ideja), biļetes uz kino (tas ir tur, kur rāda forsāžu uz ļoti liela ekrāna), teātris (tāda liela pelēka māja netālu no benzīntanka pa ceļam uz darbu), nelielas dāvanas (piemēram lifting-cream – tas ir tā saucamais sieviešu antikorozijas līdzeklis). Par vēlamāko degvielas veidu var painteresēties pašam objektam. Viņas runā.

13. Pēc tam, kad esat pārliecinājies, ka degvielas kvalitāte ir apmierinoša, par ko liecina mēraparātu rādījumi un klusa (lasi: nedir***a) gaita – pārejam pie aizdedzes regulēšanas. Šeit nāksies papūlēties. Būs jālien zem motora pārsega un jāguļ zem objekta. Aizdedzes moments katrai meitenei ir savādāks. Tāpat uzsilšanas laiks. Tā ka šeit vajadzēs eksperimentēt. Starp citu, augstspiediena sūknis ir visiem labiem un kvalitatīviem modeļiem, neatkarīgi no degvielas veida. Ļoti labi modeļi māk vēl to arī izmantot. Jums nevajag uztraukties, ka šinī gadījumā tas strādā pēc pavisam cita principa, nekā tas ir mašīnām. Neceliet paniku. Atslābinieties un gūstiet baudu.

14. Iedarbinājāt? Uzkurinājāt? Tagad test-draivs. Atcerieties, ka ilgstošām attiecībām nepietiek tikai ar to, lai viņa Jums patiktu. Vajag, lai arī Jūs viņai patiktu. Tāpēc pielieciet maksimāli daudz pūļu.

15. Jauda sievietēs nav galvenais. Pilnpiedziņai esamībai arī nav būtiskas nozīmes. Labāk pievērsiet uzmanību dinamikai, vadāmībai, manevrētspējai.

16. Galvenais: bremzes. Daudzām sievietēm to nav. Jums nāksies ilgi regulēt un pieskaņot rokasbremzi. Vienīgais gadījums, kad to var pilnībā atlaist, ir draivs.

17. ABS arī ir retums. Pārsvarā viņas bezjēgā buksē.

18. Ja viss Jūs apmierina, var ķerties pie tjūninga. Šeit man Jums nav ko ieteikt. Pērciet un uzstādiet tjūninga detaļas cik vēlaties pēc gaumes.

19. Neaizmirstiet par siltu apsargājamu stāvvietu, kvalitatīvu ekspluatāciju, pretaizdzīšanas sistēmu un samierinieties ar to, ka no šī brīža Jums būs vēl mazāk laika un naudas.