Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Uzmundrinošais horoskops un novēlējumi Jaunajā gadā visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Arī 2016. gadā sāc katru dienu kopā ar uzmundrinošo ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, iedvesmojies un veido savu dienu veiksmīgu!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Auna neizsmeļamais optimisms un kūsājošā enerģija arī 2016. gadā būs kā stabils ceļabiedrs! Šīs īpašības būs iemesls Auna bezgala daudzajiem piedzīvojumiem un interesantām pārmaiņām.




Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Arī 2016. gadā Vērsis stingri stāvēs uz zemes, atspēries ar visām četrām kājām. Nemeklējot vieglus ceļus, Vērši turpinās cīnīties par savu labklājību. Starp citu, tas arī lieliski izdosies!




Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Dvīņiem svarīga piepildīta gan emocionālā, gan sociālā dzīve. Jo vairāk zināšanu Dvīņi 2016. gadā iegūs, jo vairāk sāks apzināties daudzās dzīves robežas, kuras bieži vien ir pretrunā viena ar otru.


Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Vēzis, romantisks, ievainojams, patiess, bezgalīgi tic mūžīgai mīlestībai un tiecas pēc tās ar visu savu būtību. Arī 2016. gadā Vēži turpinās meklēt cilvēkus un apstākļus, kuros izjust siltumu un tuvumu.




Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Arī 2016. gads Lauvām būs piesātināts ar optimismu, dzīves mīlestību un draudzību! Lauvas var turpināt iekarot sirdis, kolekcionēt patiesus smaidus un apēstas tortes, vienmēr izstarot dzīvesprieku un mīlestību.




Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Savu laimi Jaunavas redz iespējā būt vajadzīgam, noderīgam, vienmēr pieejamam. Tieši tāpēc savos 2016. gada plānos un darbībās jāiekļauj visus sev tuvos un mīļos cilvēkus.




Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svari vienmēr meklē laimi harmonijā. Lai būtu mīlēts un mīlētu - došana un ņemšana ir kā divas sviras, uz kurām balstās pasaule. Iekšējais līdzsvars un dzīves kvalitāte Svarus darīs laimīgus arī 2016. gadā.




Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Skorpions arī 2016. gadā būs gatavs uz risku. Viss, ko uzņemsies, būs kā izaicinājums - uzvarēt ar spēku, veiklību un kaislīgumu. Satraucošas situācijas neļaus Skorpiona nemierīgajam garam atpūsties.




Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Strēlnieku ceļš 2016. gadā pretī laimei vedīs caur jaunu cilvēku iepazīšanu un aktīvu iesaistīšanos sabiedriskajā dzīvē. Nebūs laika skumt, jo galva vienmēr pilna ar jaunām, satriecošām idejām.




Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāža darbības pamatā vienmēr ir kāds plāns, pa kuru doties uz izvēlēto mērķi. Pat visi apkārtceļi ir ierakstīti šajā plānā. Vēlam, lai 2016. gads nes iespējas pierādīt savas garīgās un fiziskās spējas!




Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

Ūdensvīri vienmēr atrodas mainīgās dzīves barikādēs. Arī 2016. gadā interesēs viss jaunais un vēl neatklātais, savukārt apmierinājuma sajūta, kura no tā visa radīsies, ļaus attīstīt savas idejas un izplatīt tās citiem.




Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivis arī 2016. gadā turpinās peldēt pēc likumiem, kuri zināmi vien šīs zīmes pārstāvjiem. Domās par neredzētām, aicinošām tālēm. Zivīm vienmēr ir cēla misija - pat tad, ja jācīnās ar vējdzirnavām.




Horoskopu autore - sertificēta astroloģe Evija Bāre

superhoroskopi.lv