Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Kura horoskopa zīme ir čaklākā?

Redakcija
Redakcija

Katra cilvēka individuālais horoskops, kas aprēķināts pēc precīza dzimšanas laika, raksturā nesīs atšķirīgas nianses, taču būtisku artavu izpausmēs un raksturā dos Saules zīme.

AUNS

Aizrautīgs, enerģisks un par sevi pārliecināts censonis. Aunam robežas nepastāv – ja tas viņam ir vajadzīgs, tad viņš pie tā arī tiks. Akcents uz vārdu salikumu „vajadzīgs viņam”, jo citu interesēm te būs maza loma. Ja Aunam jāpieņem lēmums, tad uz to ilgi nebūs jāgaida. Līdzīgi ir ar runājamo – kas prātā, tas uz mēles. Darba devējam jābūt gatavam diskutēt, un emocionālākā brīdī ar skaļāku balss tonalitāti, meklēt īsto izeju no situācijas. Barojas no konkurences un neapstādināms sava mērķa priekšā.

Lieliski izpildīsies kā darbu vadītājs, procesu kūrētājs. Vienmuļu krāmēšanos pa papīru kaudzēm labāk nepiedāvāt.

VĒRSIS

Nekādu straujo tempu no viņa nesagaidīsiet, taču, ja vēlaties viņam dot darbu, kas nes augļus ilgtermiņā, tad ir vērts sākt sarunu. Ja Vērsis būs paēdis un biroja krēsls nespiedīs, viņš darīs visu, ko vēlēsieties. Protams, ja vien tas Vērsim patīkami pildīs kabatu un vēderu. Skaidri saprotami darba pienākumi, pret prognozējamu atalgojumu. Liekas kustības no viņa negaidiet, vērsis savu enerģiju un laiku izmantos racionāli. Ilgstoši spēj darīt vienveidīgu darbu vienā darbavietā, turklāt dara to uzcītīgi un pēc labākās sirdsapziņas. Vērtīgi būs, ja veltīsiet viņam uzslavas un biežāk kā citus paglaudīsiet pa spalvai – tad varat būt drošs, ka šis darbinieks ir uz ilgu laiku.

Labs tirdzniecībā, finansēs. Jo vairāk saiknes ar tādām lietām kā apģērbs, ēdiens, miesa, skaistums, amatniecība, jo kvalitatīvāks izpildījums.

DVĪŅI

Pretēji Vērsim nespēj ilgi noturēt uzmanību kaut, kam vienam. Mazliet pastrādās un projām laidīs. Ja būs interesanti – atgriezīsies. Dvīnim patīk parunāt, to viņš varētu darīt caurām dienām, un katras dienas noslēgumā jutīsies vezumu darba padarījis. Smagākus jautājumus labprāt risina atmetot ar roku vai neviļus uzveļot citiem, tādēļ, ja lūkojat pēc apzinīga un censoņa, šī var nebūt pilnā loze. Ja meklējat „štepselīti”, kas nevienam nesaprotamā veidā pamanīsies visur iebāzt savu degunu, visu uzzināt un savest kopā pareizos (vai vismaz daudz) cilvēkus, turpināt sarunu. Ātri uztver jaunu informāciju, ir elastīgs mainīgās situācijās, taču vieglprātības vējš matu cirtas tik viegli nepalaidīs.

Veiksmīgs transporta, komunikācijas pasaulē. Intelektuāla, nevis praktiska darba darītājs.

VĒZIS

Šerpāks darba devējs Vēža zīmes cilvēkam nebūs īstais. Jārēķinās, ka būs jāauklējas, jāuzmundrina, jāiedvesmo un pats būs gatavs to darīt ar citiem. Ļoti laba intuīcija un atmiņa. Pie viena uzdota darba pavadīs ilgu laiku, un nerausies skaļi apspriest nesaprotamas detaļas. Domās, domās, domās.. kamēr izdomās, vai nokavēs darbu iesniegšanas termiņu. Pasīvs viedokļa paudējs un aizstāvis. Ja nav daudz jārunā un jādara darbs, ar kuru tiek sniegta palīdzība citiem – viņš būs īstajā vietā. Slinks pēc vella.

Labprāt taisa ēst, mazgā galdus, šuj drēbes un klusējot patur galvu uz pleca.

LAUVA

Savu enerģiju pa durvīm ielaidīs sev pa priekšu. Pārliecināts un enerģisks tips, kam ļoti labpatiksies saņemt piedāvājumu uzreiz kļūt par pirmo personu uzņēmumā. Lieliskas pārliecināšanas spējas un prasme ar acu skatienu vien ļaut sajusties mazam un muļķīgam. Vienmēr gatavs izaicinājumiem, labprāt demonstrējas publikas priekšā. Tai gan vēlams būt skaļai un pilnībā apmātai ar Lauvas šarmu, tad viss ies no rokas. Pelēko kardinālu te nemeklējiet. Ja savā komandā uzņemat Lauvu, rēķināties ar pamanāmām emociju svārstībām un augstprātību.

Lauvas rokās plauks modes saloni, tekstila industrija, dārglietu un mākslas bizness. Vadītājs, līderis.

JAUNAVA

Strādās un apstrādās. Lielisks darbinieks papīru un ciparu kārtojumam. Ļoti pieklājīga, pedantiska un pragmatiska būtne. Liekas kustības no viņas visticamāk nesagaidīsiet, jo visi darbi noritēs pēc ierakstiem plānotājā. Ar labu atmiņu un analītisku prātu apveltīts darbinieks, kurš būs gatavs apspriedei ar pamatotu aprēķinu un situācijas analīzi jau nākamajiem diviem soļiem uz priekšu. Ja meklējat augstas raudzes kontrolieri – tas Jums ir rokā. Kritiku uztvers ļoti personīgi. Jo biežāk uzsitīsiet uz pleca ar vārdiem „bez Tevis mēs galā netiktu”, jo tālāk tiksiet. Palīdzību neatteiks. Gatavs darīt vairākus darbus, taču stabilitāte pirmajā vietā.

Grāmatveža, lietveža, matemātikas skolotāja un medicīnas darbinieka gars. Ideāla biroja vadītāja.

SVARI

Ne vienmēr būs gatavi straujiem lēmumiem un notikumu pavērsieniem. Ja meklējat cilvēku, kurš ātri pieņem lēmumus, lūkojat pēc Auna zīmes, bet Svari domās. Labs komandas spēlētājs, taču viens pats var strādāt tikai tad, ja visiem ir skaidrs, kas ir jādara un tas neprasa personīgu iniciatīvu. Atklāts, patiess un kārtīgs darbinieks. Nevienam neprasot parūpēsies par skaistu noformējumu un tīrību darbavietā. Vienmēr iestāsies par taisnību un skaistumu. Pieņemot lēmumu, pirmām kārtām domās par citu iesaistīto personu labsajūtu. Der, lai pārdotu labsajūtu un vēlams, par sirsnīgu paldies.

Vērtīgs darbinieks dārglietu, drēbju veikalos, frizētavā. Var darīt daudz, ja akcentēts skaistums, gods un neatkārtojama smarža.

SKORPIONS

Vispirms jūsos klausīsies, tad pārdomās sacīto un tad iespējams atbildēs. Viņam piemīt dziļi analītisks prāts, kas kombinēts ar spēcīgu intuīciju. No Skorpiona neko nenoslēpsi, taču ja noslēpumu glabāt uzticēsi Skorpionam – tas glabāsies kā faraona kapenēs. Emocionāli spēcīga un spējīga personība, kura kā šķēpa asmenis pāršķels ikvienu grūtību mūri. Ļoti uzņēmīgs, darīs daudz un daudz arī prasīs pretim. Ja viņam netiks dots – paņems šā kā tā. Strādājot ar Skorpionu, jārēķinās ar indīgām piezīmēm, mistisku skatienu un atriebību.

Ķirurgs kā operāciju zālē un finanšu iestādē, tā arī jebkurā sadzīviskā un personīgā situācijā.

STRĒLNIEKS

Iedvesmos ar savu pārliecību un aizraus ar idejām. Labprāt kontaktēsies ar cilvēkiem, ies, brauks un runās. Ja viņam patiks tas, ko viņš dara, tad darīs to ar lielu aizrautību un prieku sejā. Entuziasts ar vāju mēra sajūtu – jo vairāk dosiet, jo vairāk viņš ņems. Tomēr, ja darbs ir jāpadara un par to jāatskaitās, esat gatavi pastiprināt tembru un rezultāts kritīs klēpī, kā nogatavojies ābols. Nelabprāt iesaistīsies ķēpīgu jautājumu risināšanā, turklāt vienmēr būs gatavs norādīt, kurš to varētu uzņemties. Atvērts, atsaucīgs un lojāls darbinieks, kuram svarīga kustība un mainība. Brīžam neapdomīgs un savu rīcību balsta uz emocijām. Jo vairāk komandējumu – jo ilgākas būs jūsu attiecības.

Lieliskas organizatora, ceļotāja, reportiera dotības. Skolotājs un direktors rīkotājs.

MEŽĀZIS

Nebūs plānā galdiņa urbējs. Dodiet viņam darbu un viņš darīs. Jo sarežģītāku, jo labāk. Mērķtiecīgs, stūrgalvīgs un ar augstu atbildības sajūtu apveltīts tips. Būs pateicīgs, ja viņa pienākumos ietilps praktiskas un jēgpilnas darbības, kuru izpildē vēlams pievienot rēķināšanas, vienādošanas un argumentēšanas nepieciešamību. Ikdienas darbi ritēs raiti, ja liksiet viņam svētu mieru un neuzdosiet muļķīgus jautājumus. Pretēji tiem, viņš labprāt saņems gudrus un piņķerīgus jautājumus, taču jārēķinās, ka sniegto atbildi parastais mirstīgais var uzreiz nesaprast. Patīk valdīt, pārvaldīt un kontrolēt, turklāt tas viss tiks darīts vien pēc viņam pieņemtiem mēriem. Veiksmīgu sadarbību ar Mežāzi – padoto, nodrošinās boss, kurš ir vai nu galvas tiesu gudrāks vai klusē.

Teicams izpildījums visur, kur darīšana ar naudu, lieliem biznesa plāniem, stratēģijām. Centīgs celtniecības darbos. Ļaujiet darīt vienam.

ŪDENSVĪRS

Viņa domu gājiens brīžam būs nesaprotams viņam pašam, taču ļoti iespējams, ka tajā slēpjas dziļa doma. Brīvmākslinieks attieksmē pret darāmā darba izpildi, tomēr darīs, kamēr izdarīs. Būs pateicīgs par iespēju strādāt vienatnē, galvenokārt tamdēļ, ka viņu domas ar apkārtējiem savā starpā nesaprotas. Par savām idejām cīnīsies un, ja kāds nepiekrīt, tāpat izdarīs pa savam. Jābūt gatavam, ka Ūdensvīrs būs gatavs izdarīt itin visu, īpaši, ja tas solīs pārmaiņas un jauninājumus. Tas, kas ir labi šodien, nebūt nenozīmē, ka tas ir labi arī rīt. Grūti apmācāms, jo neatkarīgi no tā cik vecs, domā, ka zini visu par visiem vislabāk. Neatlaidīgs un izturīgs. Labas attiecības izdosies saglabāt, ja draudzēsieties ar viņu gan rītā, gan vakarā.

Ideju ģenerators un realizētājs. Ik pa laikam jāizlaiž pa pasauli paskrieties.

ZIVIS

Varat būt drošs, ka pašas lielākās un varenākās lietas un notikumi tiek risināti viņu galvās. Iespējams, ka par tām uzzinās neliels ļaužu loks, un visticamāk – ne šodien. Emocionāla un noslēpumaina radība ar gaišu galvu un bagātu fantāziju. No domas līdz darīšanai, gan mēdz paiet krietns laiciņš un spiediens uz viņu nepaātrinās rezultātu. Veiksmīgai sadarbībai ar Zivi jāturas uz viena emocionālā viļņa. Kontroli un uzraudzību jāietērpj uzmanības un atzinības kostīmā. Kolektīvā iejutīsies labi, būs atsaucīgs un izpalīdzīgs. Ja vadībai ir svešs termins „sajust īsto garšu” attiecībā uz darbu, tad pārpratumi sekos viens otram. Ja vadība izrāda uzticību un sajūsmu par Zivs idejām un priekšlikumiem – darbinieks būs gandarīts.

Kā zivs ūdenī jutīsies tur, kur darbs saistīts ar izklaidi, apreibinošām vielām un dzīves garšu. Lieliski mākslas pasaules pārstāvji un medicīnas darbinieki.

Astroloģe Rita Riekstiņa