Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Pievilto aizdevēju horoskops

Redakcija
Redakcija

Diez vai kādam varētu patikt neatdoti parādi. Ja parādnieks ir labs draugs, tad situācija ir vēl nepatīkamāka. Termiņi pagājuši, bet naudas kā nav, tā nav - neiespējami nereaģēt uz šādu situāciju. To, kāda būs šī reakcija, lielā mērā nosaka zodiaka zīme, zem kuras cilvēks piedzimis.

Auns

Auns ir tiešs. Viņš pateiks, ko domā, neprātojot par sekām. Toties Auns nav ļaunatminīgs: viņš patrokšņos, dabūs savu un aizmirsīs. Tiesa, ja viņa parādu neatmaksās pat pēc skandāla, tad draudzība, visticamāk, beigsies uz visiem laikiem.

Vērsis

Vērsis patiesi ienīst tādas situācijas. Viņi ilgi krās aizvainojumu, slepeni sūdzoties trešajai pusei, un beigās organizēs skaļu pārmetumu lavīnu parādniekam. Tā ir materiālistiski noskaņota zodiaka zīme, kas augstu vērtē savu īpašumu. Vērsis noteikti atgūs savu naudu un... dosies prom bez tālākas attiecību noskaidrošanas.

Dvīņi

Dvīņi parāda atgūšanu uzsāk ar mājienu došanu. Jo vairāk laika paiet, jo asāki un ironiskāki šie mājieni kļūst! Viņi necieš sajūtu, ka tikuši izmantoti. Visbeidzot viņi parādniekam pateiks visu, ko domā par tādu situāciju, nerūpējoties par turpmākajām attiecībām.

Vēzis

Vēzi aizvaino fakts, ka viņa uzticība ir nodota, taču viņam ir grūti kritizēt draugu, ja tas nonācis neapskaužamā situācijā. Ilgu laiku viņš pacietīgi gaidīs, jo tic labajam cilvēkos. Bet, ja nodevības sajūta kļūst pārāk liela, Vēzis pārstāj kautrēties savos izteikumos!

Lauva

Lauvu pazemo nepieciešamība pieprasīt savu naudu atpakaļ, jo no citiem viņš sagaida to pašu augstsirdību, kas raksturīga viņam pašam. Beigu beigās Lauva saņemsies drosmi un uzaicinās draugu uz atklātu sarunu. Turklāt neatkarīgi no iznākuma, draudzība, visticamāk, turpināsies.

Jaunava

Jaunava dvēseles dziļumos jutīsies aizskarta, bet turpinās komunicēt ar draugu un pat palīdzēt viņam. Viņai ir grūti atklāti izteikt savas pretenzijas. Viņa ilgi ir gatava samierināties ar draugiem - "patērētājiem", kuri to vien dara, kā ņem. Bet, ja Jaunava pārtrauc draudzību, tad uz visiem laikiem.

Svari

Svari domā vienkārši: līgums ir līgums, tas jāpilda. Viņi uz to uzstās, izmantojot visu savu šarmu. Viņi nav pārāk iecietīgi pret draugiem, kuri viņus pieviļ.

Skorpions

Skorpions būs drūms, sarkastisks un iegrimis domās par parāda atdošanas plānu. Plāns nesīs rezultātu, tikai piedot draugam Skorpions diez vai spēs. Viņš nevienam neļaus sevi pievilt divreiz.

Strēlnieks

Likteņa mīlulis Strēlnieks necels trauksmi, jo saprot, ka veiksme noteikti nostāsies viņa pusē. Strēlnieks var kritizēt, un pat diezgan bargi, tomēr viņi draudzību vērtē augstāk par naudu.

Mežāzis

Mežāzis var piedot visu, galvenais, lai aizņēmējs nekļūtu nekaunīgs. Šai zodiaka zīmei draudzība ir galvenā, tāpēc viņi piedos mazus parādus, bet par lieliem vienkārši sarās nekauņu, taču draudzību neiznīcinās. Ja visi pret parādiem izturētos tā kā Mežāzis, pasaule būtu labāka!

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nav pārāk pieķēries materiālajām vērtībām, tāpēc kādu laiku viņš aktīvi nerīkosies. Draugiem viņa dzīvē ir pārāk liela loma, tāpēc viņš labprātāk kādu laiku “nešūpos laivu” - kamēr gaidīšana nekļūs pavisam nepanesama!

Zivis

Zivis nevar ciest atklātus konfliktus, tāpēc meklēs citu veidu, kā atgādināt aizmāršīgajam draugam par viņa pienākumu. Pakāpeniski dvēselē sāks krāties aizvainojums un pat naids par šādu nevērīgu attieksmi, kaut arī ārēji viņi to nekādā veidā neizrādīs.