Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Smaržu horoskops – kā izvēlēties smaržas daiļā dzimuma pārstāvēm?

Redakcija
Redakcija

Mūsu izvēlētās smaržas par mums stāsta daudz vairāk nekā spējam iedomāties. Tieši tāpēc pareiza smaržu izvēle ir viens no būtiskākajiem lēmumiem, kas sievietei jāpieņem. Tieši ar smaržu palīdzību spējam piešķirt sev vien raksturīgu un neatkārtojamu valdzinājumu. Bet kādas smaržas izvēlēties, ja zinām, ka katram cilvēkam vienas un tās pašas smaržas smaržo dažādi? Uz šo jautājumu spējuši atbildēt arī astrologi un, ielūkojoties zvaigznēs, mēģinājuši sastādījuši smaržu horoskopu – kādi aromāti katrai horoskopa zīmei būtu vispiemērotākie.

Auna zvaigznāja sieviete apvienojusi sevī pašpārliecinātību un ietiepību, parasti nepaliekot nepamanāma, jo elements Uguns un planēta Marss simbolizē cīņas sparu un rīcību. Dinamiskajai un darbīgajai auna zvaigznāja sievietei nav bail riskēt un skatīties taisni uz priekšu. Viņu samulsināt var saldi romantiskie aromāti, tāpēc viņai vislabāk derēs spēcīgi greipfrūtu, mandarīnu, rozā piparu sajaukumi, vai smaržas no “Escada” aromātu klāsta, kā arī Dolce&Gabbana radītās smaržas.

Vērša sieviete lielākoties ir mazrunīga, tomēr raksturā ļoti stipra sieviete. Tā kā valdošais elements Zeme un planēta Venēra simbolizē mīlestību, tad sievišķīgā un sirsnīgā vērša sieviete patiešām izbauda dzīvi. Tomēr arī mīlestībā nepieciešama stabilitāte, miers un harmonija. Viņai vislabāk patiks un piestāvēs mierīgs un tai pašā laikā ļoti izsmalcināts aromāts. Visprecīzāk šim raksturojumam atbilst Yves Saint Laurent vai Lancome aromāti.

Dvīņiem elements Gaiss un planēta Merkurs simbolizē ciešu saikni starp ķermeni un garu. Inteliģentās dvīņu sievietes zinātkāri būs grūti apslāpēt. Ar prieku viņas dzīvo tūlīt un tagad. Dvīņu sieviete ir straujas, ātras dabas un necieš rutīnu, tāpēc viņai vislabāk piestāvēs izteiksmīgs un vētrains aromāts. Tāds kā Dolce&Gabbana, Moschino un Kenzo aromāti.

Vēža sieviete ir liela domātāja, bet viņas praktiskums neļauj tikt iekļautai romantisko sieviešu kategorijā. Elements Ūdens un planēta Mēness simbolizē sapņus. Tāpēc viņai vislabāk piestāvētu domīgs un pat savā ziņā skumjš aromāts. Calvin Klein smaržas ar granātābola svaigumu, lotosa zieda un vijolīšu aromātu ir radītas tieši Vēža sievietei! Vēl viņu varētu apburt Christian Dior un Boss Intense aromāti.

Lauvas elements Uguns un planēta Saule simbolizē spēku un gaismu. Drosmīgajai un lojālajai lauvas sievietei ļoti patīk sacensties, taču visam jānotiek godīgi. Būdama valdonīgas un reizē jūtīgas dabas, Lauvas sieviete mīl visus kaislīgos aromātus. Tieši tāds ir Britney Speers piedāvātais aromāts, kura sastāvā ir jasmīns, orhideja un krējuma muskuss. Tāpat lauvas sievietei varētu patikt arī Gucci un Giorgio Armani aromāti.

Mierīga, par sevi pārliecināta un maiga ir sieviete - Jaunava. Elements Zeme un planēta Merkurs simbolizē ciešu saikni starp ķermeni un dvēseli, tādēļ jaunavu zvaigznāja sieviete ir diskrēta un atturīga. Viņai ir nevainojama gaume, un piestāv viegli svaigs aromāts, kas pasvītro viņas šarmu. Šiem kritērijiem visatbilstošākās ir Lacoste, aromāti no Hugo Boss un Nina Ricci.

Svaru raksturīgākais elements Gaiss un planēta Venēra simbolizē mīlestību. Inteliģentā svaru sieviete ir nepārtrauktos līdzsvara un harmonijas meklējumos. Labāk bēgt, nekā ielaisties konfliktā. Svaru sievietei nepieciešams miers, stabilitāte un visu lietu skaidrība. Hugo Boss „Woman” ir tieši tas, kas viņai vajadzīgs! Šīs smaržas, ietverot sevī arbūza, ābola, persika un meža ogu aromātu, ir tās, kas atmodina Svaru sievietes emocijas. Viņai noteikti patiks arī Valentino jaunie aromāti un Elizabeth Arden piedāvātais.

Skorpionu sievietes stingrais raksturs, inteliģence un intuīcija ļauj bez bailēm mesties cīņā. Elements Ūdens un planētas Marss un Plutons simbolizē cīņas garu. Viņas moto – visu vai neko. Sieviete, kuru fascinē viss nezināmais un aizliegtais, tādēļ pievelk arī citus cilvēkus līdzīgi kā magnēts. Un, lai viņas pievilcības spēks būtu vēl lielāks, viņai vajadzīgs spēcīgs aromāts, tāds kā Calvin Klein, Paco Rabanne vai Carrolina Herrera.

Sieviete Strēlnieks ir elementa Uguns un planētas Jupiters savienojums, kas simbolizē līdzsvaru. Viņas spēcīgā personība pilnībā iemieso dinamisku un enerģisku moderno sievieti. Optimistiskā Strēlnieka sieviete ir godīga un atklāta, un ir labi, ja tas atspoguļojas arī viņas smaržā. Viņai piestāv vienkāršs aromāts, piemēram, sandalkoka, vaniļas un gardēnijas apvienojums. Tāpēc Strēlnieka sievietei vispiemērotākās smaržas ir Donna Karan, Lancome un Giorgio Armani.

Mežāža sievietes moto – vispirms darbs, tad izpriecas! Elements Zeme un planēta Saturns simbolizē briedumu un koncentrēšanos. Aiz pacietīgās, atbildīgās un noteiktās fasādes patiesībā atrodama kaislīga sieviete. Mežāža sieviete ir mierīga un pacietīga, un viņas dzīves uzskati ir visnotaļ tradicionāli: ja viņai kaut kas iepatiksies, viņa to pieņems par savu un no tā vairs neatteiksies. Tas attiecas arī uz smaržām. Mežāža sievietei vajadzētu pamēģināt Lacoste smaržas, kurām raksturīgs svaigs apelsīnu aromāts savienojumā ar jasmīnu un vijolīšu smaržu. Viņai noteikti patiks arī Cacharel un Calvin Klein kolekcijas.

Ūdensvīra brīvā un neatkarīgā sieviete vienmēr atrodas meklējumos un cenšas paredzēt nākotni. Elements Gaiss un planēta Urāns papildus Saturna briedumam un koncentrācijai simbolizē arī brīvu garu. Būdama ideāliste un noslēpumainības cienītāja mīlas lietās, Ūdensvīra zīmē dzimusi sieviete ir zinātkāra un reizē ļoti sapņaina. Viņa ģērbjas savādi un tikpat savādi domā. Tāpēc arī smaržai jāatspoguļo viņas būtības daudzpusīgums. Un tam vislabāk piemērotas būs Salvador Dali kolekcijas smaržas, kur aromātu galvenie komponenti ir greipfrūts, maijpuķītes, ambra un ananāss. Viņai patiks arī Nina Ricci un Christian Dior smaržas.

Zivs sievietes elements Ūdens un planēta Jupiters simbolizē līdzsvaru, bet Neptūns sola pārmaiņas. Zivju zīmē dzimusī jūtīgā sieviete burtiski uzsūc līdzcilvēku emocijas un arī pati ir emocionāla un atklāta. Delikātā ideāliste ir spējīga arī uz ļoti enerģisku rīcību un mērķtiecīgi tikt galā ar nepatikšanām. Romantika ir neatņemama viņas dzīves sastāvdaļa, kur sapņi bieži vien pašu aizved citā realitātē. Tāpēc izvēlēties viņai smaržu astrologiem nebūt nav vienkāršs uzdevums. Tomēr Zivs zīmē dzimušajām varētu patikt Davidoff svaigie, vieglie un mierīgie aromāti. Arī Kenzo aromāti varētu būt piemēroti Zivs zīmē dzimušajām dāmām.

Smaržu pasaule ir plaša un izvēle ir bezgalīga.
Lai veicas neapjukt un izdarīt pareizo izvēli, ienāc - 220.lv/lv/smarzas!