Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Astroprognoze oktobra otrajai pusei (14.- 31.oktobris) visām horoskopa zīmēm

Redakcija
Redakcija

Uzzini, ko zvaigznes tev sola oktobra otrajā pusē.

AUNS

Lielākoties jūs nodarbinās sadarbības un attiecību jautājumi ar tuviem cilvēkiem. Izvairieties no konfliktsituācijām gan mājās, gan darbā. Ja būsiet pielaidīgāki, jums var uzrasties jauni un interesanti sadarbības partneri. Visā visumā otra mēneša puse Auniem ir labvēlīga, izņemot 20.datumu.
Centieties savu aktivitāti un spēkus virzīt uz svarīgāko, netērējot tos sīkumiem. Jūsu radošie pirmsākumi drīz vien nesīs augļus un arī iniciatīva nepaliks bez uzmanības.

VĒRSIS

Visvairāk laika nāksies veltīt personīgo jautājumu sakārtošanai. Nedaudz panervozēt var likt bērni. Arī naudas lietas var nākties risināt. Taču līdz mēneša beigām visi jautājumi atrisināsies, bet sakrājušies darbi padarīsies.
Netērējiet savus līdzekļus lētām precēm, kam nav ilgs mūžs. Tad labāk iegādāties dārgākas, bet labas mantas.
Gandarījumu sniegs darbs. Šajā jomā jūs viegli tiksiet ar visu galā.

DVĪŅI

Ja pirmo oktobra pusi veltījāt savai ģimenei un mīļotajam cilvēkam, tad otro veltiet savai veselībai un darbam. Jums var rasties finansiāli apgrūtinājumi un nelielas problēmas privātajā dzīvē. Sargieties no viltus un nepieņemiet steidzīgus, nepārdomātus lēmumus. Tad jūs gaidīs veiksme. Vēlams nepārslogot sevi un nepārstrādāties. Izturieties pret savu veselību nopietni.

VĒZIS

Ģimenes problēmas, kas nomocīja mēneša sākumā, sāk atrisināties un līdz mēneša beigām tiksiet galā ar visu, kas nomāc. Jums izdosies atjaunot mīlestības un labestības atmosfēru. Kopumā oktobra beigas jums ir labvēlīgas finansu jomā. Tāpat šis laiks izmantojams, lai rīkotu dažādas tikšanās, tai skaitā ar labiem draugiem.

LAUVA

Oktobra vidus Lauvām ir labs laiks, lai meklētu jaunus kontaktus, sadarbības partnerus un paplašinātu savu biznesu. Tiem, kas vēlas kaut ko mainīt savā dzīvē, labas perspektīvas jaunam darbam.
Vērtīgas būs meditācijas, sportiskas aktivitātes un dažādi garīga rakstura vingrinājumi.
Tuvāk mēneša beigām uzlabosies arī finansu situācija. Bet pagaidām jūs gaida radošs uzplaukums.

JAUNAVA

Daudzas Jaunavas gaida kāda interesanta iepazīšanās. Taču pārāk nesapriecājieties par vilinošiem piedāvājumiem, tie ir mānīgi. Īpaši uzmanieties no savas mantas zaudēšanas un zādzībām. Mēneša beigās jūsu finansiālais stāvoklis stabilizēsies un daudziem pat uzlabosies. Taču veltiet vairāk laika savam veselības stāvoklim. Sevišķi par to piedomājiet mēneša beigās.

SVARI

Veiksme vienās darbības jomās mīsies ar neveiksmi citās, tomēr tuvāk mēneša noslēgumam viss sakārtosies. Sāks kustēties tas, kas bija apstājies un varēs atrisisnāt daudzas iesīkstējušas un sasāpējušas problēmas.
Mēģiniet atlicināt pietiekami daudz laika atpūtai un nepārstrādājieties. Tad arī būs vieglāk paveikt visu, kas iecerēts.

SKORPIONS

Skorpioniem veiksies darba lietās. Viss virzīsies uz priekšu un nesīs augļus. Taču jums jāizvairās no pārlieku lielas slodzes, tāpēc ļoti rūpīgi sekojiet līdzi savai pašaajūtai. Šajā periodā var saasināties dažādas hroniskās kaites. Iekļaujiet savā ēdienkartē vairāk dārzeņus un vērtīgām uzturvielām bagātu produktus.

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem oktobra vidus ir labs laiks, lai tiktos ar draugiem un partneriem. Tomēr esiet uzmanīgi, parakstot dažādas vienošanās un svarīgus dokumentus, jo kāds var vēlēties jūs piekrāpt. Ja rūpīgi sekosiet visam, ko darāt, darbi ies no rokas. Ir arī cerība tikt pie lielākas naudas.
Mēneša nogale gaidāma īpaši emocionāla.

MEŽĀZIS

Jums šobrīd ir milzīgas enerģijas rezerves, kas palīdzēs realizēt visu iecerēto. Saskaršanās ar grūtībām tikai veicinās iekšējo pārliecību par saviem spēkiem un izlēmību. Turklāt jums var palīdzēt kāds slepens labvēlis.
Jūsu pārsteidzošās darbspējas tiks augstu novērtētas, kas cels jūsu autoritāti citu acīs, kā arī veicinās finansiālu labumu gūšanu.

ŪDENSVĪRS

Šī perioda notikumi var veicināt jūsu finansiālo labklājību. Iespējams, jums izdosies atrisināt kādu sarežģītu uzdevumu, kas iepriekš šķitis neatrisināms. Noteikti padalieties savā priekā ar apkārtējiem.
Esiet uzmanīgi ar elektroierīcēm. Vairāk uzmanības veltiet savai veselībai.
Mēneša beigās jūs gaida pozitīvas pārmaiņas personīgajā dzīvē.

ZIVIS

Personīgajā dzīvē jums šobrīd viss ir mierīgi. Darbs norit ar gaidīto atdevi, tomēr atrodiet laiku atpūtai kopā ar labiem draugiem vai domubiedru kompānijā. Tuvāk mēneša beigām veiksies sarunās un īsos izbraukumos. Jums ir iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli, var pat paveikties loterijā. Taču pārāk neaizraujieties, atcerieties, ka veiksme nekad nav bezizmēra.