Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Modes dāmu horoskops katrai zodiaka zīmei

Redakcija
Redakcija

Katra no mums, sievietēm, ir svā ziņā unikāla un neatkārtojama. Tas attiecas arī uz stilu, gaumi un lietām, kas nu kurai patīk. Taču, skatoties no astrologu viedokļa, pastāv daži veiksmes elementi, kas katrai modes dāmai jāievēro (atkarībā no zodiaka zīmes), lai viņa būtu veiksmīga un neatvairāma.i

AUNS (21. marts – 20. aprīlis)

Enerģiskas, pašpārliecinātas, kreatīvas, nesamākslotas un drosmīgas- tādas ir Auna zīmē dzimušās sievietes. Viņām ir vienkārši nepieciešams kāds pāris garu auskaru, kas izrotāti ar spalvām, pērlītēm vai citiem interesantiem nieciņiem. Auna sieviete tā vien gaida, kad viņai pievērsīs uzmanību. Ne velti viņu veiksmes krāsa apģērbā ir koši sarkanā krāsa.

VĒRSIS (21. aprīlis – 21.maijs)

Neatlaidīgajām, praktiskajām, dzīvespriecīgajām, pacietīgajām un savaldīgajām Vērša sievietēm piestāv un arī patīk kaklarotas, kas valkājamas vairākās kārtās, sevišķi, ja tās darinātas no pērlēm. Šīs zīmes sieviešu veiksmīgā apģērba krāsas ir titkīzaļā un oranži dzeltenā.

DVĪŅI (22.maijs – 21.jūnijs)

koķetās, draudzīgās, aktīvās un visādi citādi jaukās Dvīņu sievietes nespēj iztikt bez daāžadu formu, faktūru un krāsu cepurītēm. Pie kam tas ir viegls un ļoti aktuāls veids, kā mainīt savu izskatu un tēlu. Viņu veiksmes krāsa apģērbā ir dzīvespriecīgā koši dzeltenā un zeltaini zaļā.

VĒZIS (22.jūnijs – 22.jūlijs

Maigajām, nemiera pilnajām, racionālajām un jūtīgajām Vēža sievietēm ļoti piestāv žaketes. Izvēlaties tās savā veiksmes- baltajā, zaļaj;a vai violetajā krāsā un klasiska piegriezuma. Jūs varbūt domājat, ka žakete- tas ir garlaicīgi? Nebūt nē, sevišķi, ja atdzīvināsiet to ar dažādām uzšuvītēm, lentītēm un brošiņām.

LAUVA (23.jūlijs – 23.augusts)

Lauvu sievieti nevar nepamanīt. Vienmēr spoža, efektīva, egoistuska un cēla- viņa prot novērtēt skaistumu. Lauvai piestāv dārgakmeņi, zelta un sudraba rotaslietas, kā arī mirdzoši stilīgi juvelierizstrādājumi, kuriem obligāti nav jābūt no dārgmetāla. Šo sieviešu veiksmes krās apģērbā ir zelta. Protams, netērpsieties visa zeltā, bet kāda blūzīte, jaciņa, josta, somiņa vai kurpes šajā krāsā noteikti iegādājieties. Tas, kas citām sievietēm nepiestāv, jums izskatīsies vienkārši satriecoši. Iedarbīgas ir arī purpursarkanā un dzelteni zaļā krāsas.

JAUNAVA (24.augusts – 23.septembris)

Atbrīvotās, intelektuālās un savaldīgās Jaunavas garderobē noteikti jābūt kādai oriģinālai superērtai, modernai un daudzkrāsainai jostai. Bet apģērbu vēlams izvēlēties koši zilā, zaļā, spilgti dzeltenā krāsā- tās ir īsti jūsējās.

SVARI (24.septembris – 23.oktobris)

Noslēpuminajām, romantiskajām, apburošajām, pievilcīgajām un peiklājīgajām Svaru zīmes sievietēm ir piemērots tvīda apģērbs. Viņu krāsa ir ļoti sievišķīga- visu toņu un nokrāsu rozā. Gandrīz tikpat veiksmīgi būs arī oranži sarkanie toņi. Bet no rotaslietām Svaru sievietēm vispiemērotākās ir dažādas brošiņas un piespraudītes.

SKORPIONS (24.oktobris – 22.novembris)

Uzstājīgās, vērīgās, sapņainās un neatvairāmās Skorpiona sievietes rotaslietu kastītē noteikti jābūt mīlīgām modernām rokassprādzītēm- gan veikalā iegādātām, gan pašdarinātām. Vi'ņu veiksmes krāsa apģērbā ir purpura un melna.

STRĒLNIEKS (23.novembris – 21.decembris)

Izglītotajā, aktīvajām un jautrajām Strēlnieka sievietēm visvairāk piestāv sportiskais stils. Šīs zīmes pārstāvtēm Viņu mazāk jādomā par modi, vairāk par ērtību un siltumu. Viņu superkrāsas ir indigo, oranži sarkanīgā un šokolādes brūnā.

MEŽĀZIS (22.decembris – 20.janvāris)

Konservatīvās, uzticamās, atbildīgās un sirsnīgās Mežāža sievietes veiksmes krāsa apģērbā ir smaragzaļā un tumši sarkanā. Tērpusies šajās krāsās, viņa līdzināsies burvīgai nimfai, kurai neviens nespēs paiet vienaldzīgi garām. Mežāzītes garderobē jābūt vismaz vienām klasiskām laiviņkurpītēm un zemiem papēžiem- ne tikai praktiski un ērti, bet arī skaisti un sievišķigi. Pie kam tās var valkāt gan pie svārkiem, gan džinsu biksēm.

ŪDENSVĪRS (21.janvāris – 18.februāris)

Sabiedrikās, jautrās un intelektuālās Ūdensvīra sievietes ir ziņkārīgas un reize'm ļoti ekscentrikas būtnes, tāpēc viņu garderobē tā vien prasās pēc dažiem neparastiem apģērba gabaliem un aksesuāriem, par kuriem citi var tikai sajūsmā iesaukties- Ak! Ūdensvīra veiksmes krāsa apģērbā ir debeszilā, zilganzaļā un pelēkā.

ZIVIS (19.februāris – 20.marts)

Klusās, domīgās, kautrīgās un noslēpumainās Zivju sievietes garderobē jābūt kādam oriģinālam kardiganam. Pie kam tas ir stilīgi, moderni un nepavisam ne arhaiski. viņām piederas arī spožas podziņas, krāšņas lentītes un brošiņas ziedu formā. Veiksmes krāsa apģērbā- maigi rozā, violeta, indigo.