Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 9. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdien Auna ausīm vislabākā mūzika pasaulē būs svešvaloda! Tā atgādinās, ka ir tālas valstis, kurās viņš nekad nav bijis, un ka būtu jauki kādreiz tās apciemot (tas nekas, ka atvaļinājums vēl tālu un šobrīd vispār par ceļojumiem atliek tikai sapņot). Horoskopa zvaigznes trešdien Auniem iesaka sagatavot tramplīnu ceļojumiem: virtuāli izpētīt ekskursiju maršrutus un iecerētās vietas. Tas palīdzēs samierināties ar pelēko ikdienu.

Savos izteikumos Aunam jābūt piesardzīgam, it īpaši, ja viņam un mīļotajam cilvēkam ir atšķirīgs viedoklis par kādu jautājumu. Diena viņu mudinās uz neiecietību un konfliktiem, un Auns, meklējot patiesību, spēj būt strikts un grūti pārliecināms. Nevajadzētu uzstāt uz savu, un atļauties aizskarošus mājienus, pretējā gadījumā Auna attiecības trešdien var pamatīgi ieplaisāt vai pat beigties vispār.

Horoskopa zvaigznes iesaka Vērsim uzdrīkstēties eksperimentēt: kaut ko dzīvē izdarīt jaunā veidā un vērot, pie kā tas novedīs! Par platformu eksperimentam var kļūt jebkurš sīkums, jebkura ikdienišķa lieta. Viens un tas pats maršruts uz darbu, pusdienu ēdienkarte, sociālie kontakti vai brīvā laika pavadīšanas veids - to visu trešdien Vērsis var mainīt, ienesot dzīvē neparedzamo! Tas var izraisīt interesantas sekas un pārmaiņas.

Varbūt Vērsis vienmēr ir domājis, ka partnera izskats viņam nav tik svarīgs un ka galvenais ir iekšējā pasaule. Tomēr trešdien liktenis var sajaukt šos uzskatus, savedot Vērsi kopā ar skaistas dvēseles un ļoti apšaubāma izskata cilvēku. Vērsim būs jāpieliek lielas pūles, lai ņemtu vērā šo ļoti "bagāto iekšējo pasauli". Bet, ja viņam tas tomēr izdosies, vardei ir iespēja pārvērsties par skaistu princi vai princesi.

Trešdien Dvīņiem ir iespēja iegūt ielūgumu uz kādu pretenciozu pasākumu! Ja viņi nesaņem šādu ielūgumu, ir vērts pašiem pielikt visas pūles, lai izrautos starmešu gaismā vai vismaz plašākos ūdeņos. Horoskopa zvaigznes šajā dienā Dvīņus apveltīs ar mierīgu pašapziņu, gaišu prātu un sabiedriskumu, lai trešdien viņi spētu parādīt sevi visā krāšņumā un nodibināt noderīgus kontaktus. Apkārtējos fascinēs viņu maigā uzstājība, humora izjūta un prasme ietekmēt sarunu.

Mīlas lietās Dvīņiem vajadzētu vājināt kontroli pār situāciju un ieklausīties intuīcijā. Zvaigznes saka, ka, kamēr viņi mēģina loģiski vadīt attiecību attīstību, potenciālu ierobežo stingri rāmji un tas atkarīgs no tā, kā Dvīņi paši tos nosaka. Ja Dvīņi trešdien atlaidīs grožus, uzticoties sestajam prātam, mīlestībā pavērsies daudz jaunu iespēju, par kuru esamību viņi pat nenojauta!

Trešdien situācija prasīs Vēža klātbūtni mājās, savā ierastajā teritorijā, turklāt nāksies izrādīt atjautību un izdomu. Sarīkot mājiniekiem tematisku ballīti, pagatavot kaut ko satriecošu - trešdien Vēzis savu dienu varēs apgleznot ar dzīvespriecīgām krāsām, pat nepārkāpjot mājas slieksni.

Ja Vēzis vēlas iegūt romantisku paziņu, trešdien nevajadzētu klusēt! Viss, kas viņam jādara, ir jāpārvar kautrība un sarunā jāparāda savu inteliģence. Varbūt kādu laiku Vēzim būs jāņem iniciatīva savās rokās, lai uzmundrinātu sarunu biedru, bet tad viņa atbildes runas plūdus nevarēs apturēt! Trešdien ir visi priekšnoteikumi, lai gadījuma rakstura iepazīšanās izvērstos par nopietnām attiecībām.

Trešdien Lauvas vēlme izrauties no ierastās vietas sasniegs kulmināciju! Viņš būs gatavs izmantot jebkuru ieganstu, lai tikai aizbēgtu no pazīstamās vides. Apkārtējiem nebūs grūti pamudināt viņu uz komandējumu utt. Arī pats Lauva trešdien spēs izdomāt daudz steidzamu lietu, kurām nav nekā kopīga ar sēdēšanu darbā vai mājās.

Trešdien teiciens, ka sagaida pēc apģērba, mīlestībā Lauvam būs tik aktuāls kā jebkad agrāk! Pretējais dzimums patiešām novērtēs viņu galvenokārt pēc tā, kā izskatās. Turklāt mūsdienu apģērba dresskods ir augsta pašcieņa, elegance un neuzkrītošs šiks. Pat pie datora monitora – nekādu vieglprātīgu džinsu vai krekliņu! Ja Lauva dodas romantiskās medībās, pieklājīgs apģērbs kļūs par viņa panākumu zīmi.

Trešdiena mudinās Jaunavu uz piedzīvojumiem, turklāt to nāksies darīt, kā jau pašlaik ierasts, tuvinieku lokā. Ja apkārtējie paši nepiedāvās iespējas izklaidēties, Jaunavā pamodīsies organizatora talants, un viņa ātri izdomās, kad un kur var doties. Lielas ģimenes vakariņas, gājiens uz parku u.tml.

Trešdienā Jaunavai būs paaugstināta taisnīguma izjūta, un tas ne tajā labākajā veidā var ietekmēt viņas personīgo dzīvi. Kritiskais skats uz pasauli vientuļajai Jaunavai traucēs atrast romantisku paziņu. Ja Jaunavai ir mīļotais cilvēks, viņa trešdien ar vislabākajiem nodomiem spēs pateikt viņam ko tādu, ko vēlāk nožēlos. Randiņā Jaunavai labāk nemaz neatvērt muti, bet noslēpumaini klusēt un smaidīt.

Trešdienā Svariem būs grūti neizrādīt savas domas un jūtas - tās visas būs rakstītas uz sejas. Turklāt Svari nekavēsies tās izteikt skaļi neatkarīgi no tā, vai to ir vērts darīt, vai labāk paklusēt, glābjot citus no nevajadzīgām detaļām. Kopumā trešdien Svariem praktiski nebūs tabu tēmu. Ja viņi ar kaut ko nebūs apmierināti, nav vērts gaidīt no viņiem mutisku žēlastību!

Zvaigznes Svariem iesaka izbaudīt to, kas notiek viņu dzīvē šeit un tagad - pat ja viņi ar to nav ļoti apmierināti. Vienmēr būs arī kādas grūtības – nu un tad? Labo jebkurā situācijā var (un vajadzētu!) atrast. Ja Svariem ir mīļotais cilvēks, trešdien vajadzētu kopā pavadīt romantisku vakaru. Ja Svari joprojām ir vieni - priecājieties par to, kādas aizraujošas izredzes un iespējas jūs vēl tikai gaida!

Trešdienā Skorpionu spēs “inficēt” apkārtējo emocijas, īpaši pozitīvās. Diena viņu nemudinās aktīvi izpausties “spēlēt uz publiku”. Taču Skorpions būs lielisks skatītājs un klausītājs, kurš spēs novērtēt jebkuru sniegumu, kas apkārt notiks. Horoskopa zvaigznes iesaka Skorpionam kaut vai virtuāli apmeklēt tās vietas, kur dzīve rit pilnā sparā un kur var novērot citus.

Lai Skorpions trešdienā sajustos laimīgs, viņam savā dzīvē jāatklāj kaut kas jauns! Tas attiecas uz visu, sākot no darba līdz mīlestībai, taču izmaiņām nemaz nav jābūt krasām. Personīgajā dzīvē zvaigznes Skorpionam iesaka, ja viņš ir vientuļš, drosmīgi iepazīties ar jaunām paziņām. Ja ir partneris, viņiem trešdien vajadzētu kopā izmēģināt kaut ko jaunu. Jēga ir vienkārša: mīlestības enerģijai, tāpat kā upei, nepārtraukti jācenšas virzīties uz priekšu. Stāvot uz vietas tā pārvēršas par purvu.

Trešdienā Strēlnieka ziņkārībai nebūs robežu! Nevajadzētu šo impulsu apslāpēt, gluži pretēji, Strēlniekam ir pēdējais laiks apmierināt savu zinātkāri vairākos jautājumos. Vai tā būtu iepazīšanās, jaunas filmas noskatīšanās vai jauna frizūra - horoskopu zvaigznes Strēlniekam iesaka izmantot iespēju un uzdrošināties eksperimentēt! Pat ja viss neizdosies tik gludi, laiks netiks izniekots, jo viņa zinātkāre galu galā tiks apmierināta.

Trešdien Strēlnieks spēs sevi parādīt kā īstu flirta karalieni (vai karali)! Zvaigznes iesaka netērēt laiku vienam, bet publiski parādīt savus talantus. Šobrīd gan to var izdarīt tikai sociālajos tīklos, taču Strēlniekam var pat izdoties vienlaikus piesaistīt vairāku pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību. Iespējams, ka nāksies izvēlēties, un izdarīt šo izvēli būs tik grūti!

Trešdien Mežāzis burtiski rausies pušu starp to, kas viņam jādara, un to, ko vēlētos darīt. Viņam būs grūti panākt līdzsvaru. No vienas puses, steidzamie jautājumi prasīs daudz laika un pūļu, no otras puses, Mežāža domas būs neticami tālu no šiem jautājumiem! Viņš šad un tad nosūtīs SMS draugiem, sastādīs brīvā laika plānus vai vienkārši lidināsies mākoņos...

Trešdienā romantika un humora izjūta Mežāzim būs cieši saistītas! Ja Mežāzim ir mīļotais cilvēks, viņiem šis vakars jāpavada kopā, sacenšoties asprātībā, skatoties labu komēdiju u.tml. Ja Mežāzim aktuāla iepazīšanās, visticamāk, viņš pievērsīs uzmanību cilvēkam, kas spēs viņu kārtīgi sasmīdināt. Mežāzim tas šķitīs neticami seksīgi!

Trešdien Ūdensvīrs būs pieprasīts kā nekad agrāk! Viņa tālrunis burtiski pārkarsīs no zvaniem, un to cilvēku skaits, kuri vēlēsies dalīties priekā, idejās, tenkās, briesmīgos noslēpumos vai vienkārši paraudāt azotē, pārsniegs visas saprātīgās robežas. Tomēr pats Ūdensvīrs komunikācijas vidū jutīsies kā zivs ūdenī: trešdien viņa komunikācijas spējas un humora izjūta atradīsies nebijušos augstumos!

Trešdien Ūdensvīrs nevarēs mierīgi nosēdēt, un tas ir lielisks iemesls doties kopā ar savu mīļoto mazā ceļojumā. Tuvākais parks, ielu skatlogi svētku noformējumā utt. Ja tikai būtu sniegs, Ūdensvīrs gatavs savu mīļoto pat ar ragaviņām pavizināt. Tāda situācijas maiņa un jauni iespaidi ļaus Ūdensvīram un viņa izredzētajam kaut ko mainīs sevī uz labo pusi. Ja Ūdensvīrs joprojām ir viens, ceļojums prom no mājām būtu labākais veids, kā atpūsties un iegūt jaunus paziņas. Ierobežotajos apstākļos tas varētu nozīmēt ieskatīšanos kādos ārzemju forumos vai iepazīšanās lapās.

Trešdien Zivis būs lietišķā un stingrā noskaņojumā. Apkārtējie cilvēki par to uzzinās, tiklīdz vēlēsies atrisināt kādu problēmu. Zivis visnevainīgākos iebildumus pārvērtīs par diskusiju, izdarot spiedienu uz sarunu biedru un liekot viņam visam piekrist. Vienīgais, kas attaisno Zivis šādā uzvedībā, ir patiesums: uzsākot strīdu, viņas ticēs, ka cenšas aizsargāt oponentu no kļūdām. Pats interesantākais, ka daudzos aspektos tā būs taisnība.

Trešdien zvaigznes Zivīm iesaka atvērties mīlestībai un visām tās iespējām, kuras šī diena viņām dāsni piedāvās! Dažreiz sacīt “jā” ir ne tikai noderīgi, bet arī patīkami. Trešdien tā būs universāla atbilde uz jautājumu, vai runa ir par flirtu, randiņiem vai mīlestību.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!