Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 6. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Svētdien Auna enerģija sitīs augstu vilni, piespiežot atrasties notikumu centrā un nereti spēlēt tajos režisoru lomu. Auns praksē varēs izprast talantīga organizatora noslēpumu: nav vērts tērēt laiku, lai atrastu atslēdziņu katra sirdij, pietiek ar universāliem gājieniem, kas ir pa prātam lielākajai daļai.

Mīlestības lietās Auns var droši uzstādīt savus noteikumus un mainīt tos, kad vien vēlas. Diena apveltīs viņu ar šarmu un pašpārliecību, un tas nozīmē, ka pretējā dzimuma acīs viņš būs neatvairāms. Pat visnegaidītākie notikumi svētdien attīstīsies tā, kā tas ir izdevīgi Aunam, un pēc viņa scenārija.

Svētdien Vērša spēks būs tuvajos cilvēkos, kuri gatavi viņu atbalstīt. Ja vērsīsies pēc atbalsta pie radiniekiem un draugiem, viņš saņems palīdzību pat vairāk, nekā bija gaidījis. Tomēr problēmu risināšana ir tikai viena no šīs dienas iespējām. Jebkāda lieta, ko Vērsis svētdienā iesāks ar saviem tuviniekiem, nesīs viņam ne tikai prieku, bet arī, iespējams, konkrētu labumu. Esiet patiesi ar tiem, kuri jums ir dārgi, un viņi visi nāks jums pretī.

Svētdien Vērsim ir jāpadomā par to, ka viņa ideālisms traucē personīgai dzīvei. Protams, fantāzijas – tas ir lieliski, taču svarīgi saprast atšķirību starp tām un realitāti. Var visu mūžu gaidīt ideālo Princi (Princesi), paejot garām savai īstajai mīlestībai. Sakāpinātas cerības ir vecpuišu īpatnība, ja Vērsis grib būt laimīgs, viņam būs jāpieņem savs izredzētais/-tā tāds kāds ir: ar visiem viņa daudzajiem plusiem un mīnusiem.

Dvīņi var pamanīt uz sevi vērstus neticīgus skatienus: viņu neorganizētība būs uzrakstīta uz sejas. Bet, ja to nevarēs redzēt pēc sejas, tas noteikti parādīsies viņu pretrunīgajās izdarībās un pārdomās par to, kā labāk rīkoties. Dvīņus svētdien virzīs darbīga enerģija, tāpēc nebūs iespējams nepamanīt viņu haotisko mētāšanos. Nāksies paciesties, kamēr Dvīņi nesavedīs kārtībā savas izspūrušās domas un jūtas.

Svētdien zvaigznes brīdina Dvīņus, ka viņu personīgajā dzīvē iestājas pārmaiņu laiks. Jauni cilvēki un jauni notikumi jau ir pie apvāršņa, un pavisam drīz parādīsies. Pat ja Dvīņi domā, ka zina, par ko ir runa, viņi droši vien maldās: pārmaiņas būs negaidītas gan viņiem, gan partnerim. Viss, ko Dvīņi svētdien var izdarīt, ir morāli sagatavoties un, uzticoties liktenim, pieņemt tos pārsteigumus, kurus tas viņiem ir sagatavojis.

Svētdien Vēzi gaida pārsteigumi – galvenokārt finanšu jomā. Tāpat kā jebkurš pārsteigums, tas var nebūt ar “plus” zīmi. Sāksim ar to, ka Vēzim vispār negribēsies nodarboties ar naudas lietām, taču apstākļi prasīs uzmanību: dienas laikā Vēzis var naudu gan atrast, gan pazaudēt. Peļņa, atdots parāds, zaudējumi vai nevajadzīgs pirkums – Vēzim ir jāsagatavojas jebkuriem pārsteigumiem un jāuzmanās ar tēriņiem, lai nepaliktu tukšā.

Ja Vēzis grib uzsākt daudzsološu mīlas iepazīšanos, viss, kas viņam svētdienā ir jādara, ir netraucēt liktenim. Pietiks atbildēt ar smaidu uz smaidu, nenovērst acis, un uz piedāvājumu iepazīties nevaicāt: “Kāpēc?”. Citiem vārdiem sakot, Vēzim svētdien pretēji saviem paradumiem, vajadzētu uzticēties instinktiem un ļauties notikumu straumei. Varbūt mazliet biežāk nekā parasti teikt “jā”, nevis “nē”.

Svētdien Lauvas enerģiskums, sabiedriskums un dzīvesprieks nodrošinās apkārtējo uzmanību, tie alkatīgi ķers katru viņa teikto vārdu. Lauva ir gatavs inficēt ar entuziasmu jebkuru, daloties ar idejām un plāniem un iedvesmojot jauniem darbiem. Svētdien Lauva bez piepūles var iegūt atbalstītājus jebkādiem saviem projektiem un plāniem.

Svētdien Lauva spēs saprast savu iemīļoto cilvēku no pusvārda. Viņi būs noskaņoti uz vienu vilni un spēs patiesi sajust viens otru. Tāpēc tieši šinī dienā Lauvai ir jāaprunājas ar savu izredzēto par to, kas viņu uztrauc attiecībās. Ja kas palicis neizrunāts, vai bijuši aizvainojumi, tad svētdiena ir labs laiks, lai mierīgi visu apspriestu, saprastu un piedotu, iedomājoties sevi otra vietā.

Svētdien Jaunavai nav jāraujas spēlēt pirmo vijoli, jo tik un tā nesanāks. Viņai būs grūti izrādīt iniciatīvu, pieņemt lēmumus un aizstāvēt savu nostāju. Ja Jaunava gribēs virzīties uz priekšu, tad visprātīgākais ir darīt to kopā ar kādu. Vēl labāk - palīdzēt tiem, kuriem viņa ir vajadzīga. Nominācijā “Par labāko otrā plāna lomu” svētdien iegūsiet izcilus rezultātus!

Attiecībās Jaunava būs spējīga uz kādu nopietnu, atbildīgu soli. Nav svarīgi, vai Jaunava ar savu izredzēto grasās risināt svarīgu jautājumu, apspriest perspektīvas vai piedāvāt roku un sirdi, svētdiena būs īstais laiks, lai to īstenotu. Nākamajā dienā Jaunavas drosme būs daudz mazāka.

Svētdien Svariem jāsagatavojas pārsteigumiem. Viņi klusībā gaidīja ieganstu, lai pārkāptu savu dienas grafiku, un var nešaubīties, ka viņiem tas radīsies. Kādi notikumi, ziņas vai cilvēki izjauks ierasto dzīves norisi, likdami mainīt plānus. Starp citu Svari to nenožēlos, viņu dzīvē nedaudz haosa nekaitēs. Turklāt svētdien šis haoss atklās jaunus ceļus un jaunas iespējas.

Pat ja Svari pieraduši, ka mīlestībā viņu vietā vienmēr kāds cits sper pirmo soli, svētdien viņiem nāksies ņemt iniciatīvu savās rokās. Situācija veidosies tā, ka vai nu Svari paliks ne ar ko (pareizāk sakot - ne ar vienu), vai arī izrādīs viņiem neraksturīgu neatlaidību, uzstājību un aktivitāti.

Svētdien Skorpionam atklāsies talants būt īstajā vietā un īstajā laikā. Horoskopa zvaigznes iesaka Skorpionam rezervēt savā dzīvē vietu pat neplānotām un negaidītām jaunām idejām un jauniem paziņām. Ja Skorpions būs pilnībā atvērts saziņai, tad svētdien var būt iespēja iepazīties ar cilvēku, kurš Skorpiona pasaules redzējumā radīs nelielu apvērsumu, likdams uz daudzām lietām paskatīties jaunā veidā.

Skorpionam jāpadomā par to, ko viņš meklē mīlestībā un kāpēc viss viņa dzīvē nenorit tik gludi, kā vēletos? Varbūt Skorpions tiecas pēc nopietnākām un dziļākām attiecībām? Šajā gadījumā viņam jāmeklē partneris, kam piemīt tikpat spēcīgas un noturīgas emocijas kā viņam. Īslaicīgie romāni tikai nesīs sarežģījumus un var radīt Skorpionam iekšēju dvēseles tukšumu.

Svētdien Strēlnieka sociālā enerģija sasniegs virsotni: viņa entuziasms un pozitīvais noskaņojums nodrošinās citu simpātijas. Tā ir lieliska diena, lai pārvilinātu cilvēkus savā pusē: veikt sarežģītu sarunu, pielikt punktu konfliktam, pārliecināties par atbalstu vai vienkārši sākt patīkamu iepazīšanos. Strēlnieks pratīs iedvesmot sarunu biedru ar savu interesi un liks ieklausīties sevī.

Ja Strēlnieks būtu pāvs, tad svētdien viņš noteikti būtu izlaidis savu krāšņo asti. Bet, tā kā Strēlnieks ir cilvēks, viņš spēs pievērst pretējā dzimuma uzmanību citādos veidos: ar izteiksmīgiem attēliem sociālajos tīklos, spilgtu apģērbu, kosmētiku, smaidu. Svētdien Strēlnieks būs pilnīgi pārliecināts par savu pievilcību, un tas nozīmē - būs neatvairāms.

Svētdien Mežāzis būs spējīgs iekarot pasauli. Vismaz uz to viņš būs noskaņots. Visinteresantākais, ka viņa pašpārliecinātībai būs pamats – svētdienā Mežāzis patiešām būs spējīgs uz daudz ko. Viņa enerģija nepazīs robežas, bet no vārdu krājuma pazudīs vārds “neiespējami”. Mērķtiecīgais Mežāzis būs līdzīgs sievasmātei no anekdotes par baseinu ar krokodiliem un tajā nokļuvušo anekdotes varoni. Tā teikt, jūsu krokodili, jūs tad tos arī glābiet...

Jau no paša rīta Mežāzis griezīsies kā vāvere ritenī, un līdz brīdim, kad nomierināsies, viņam nebūs nekādu romantisku attiecību. Zvaigznes iesaka Mežāzim atslābināties un mazliet pameditēt pat tad, ja situācija nav tam labvēlīga. Sakārtojot savas domas un jūtas, būs vieglāk tikt galā ar visām lietām.

Svētdiena sagādās Ūdensvīram daudz laimīgu iespēju, taču ne visas no tām viņš spēs izmantot. Horoskopa zvaigznes apveltīs Ūdensvīru ar atslābinātu noskaņojumu un zināmu lēnīgumu – viņš var vienkārši nepaspēt reaģēt uz strauji mainīgajiem apstākļiem. Tāpēc, ja Ūdensvīrs grib noķert aiz astes savu veiksmi, tad aktīvi jāpieslēdzas notiekošajam un, skatoties apkārt, nevajadzētu žāvāties.

Svētdien pat nevainīgs flirts var pārvērsties par kaut ko nozīmīgu. Ūdensvīram par pārsteigumu, situācija var izkļūt no kontroles, paceļot viņa attiecības jaunā līmenī. Ūdensvīram atliks tikai izlemt, vai viņam tāds stāvoklis patīk vai ne?

Svētdien horoskopa zvaigznes iesaka Zivīm iziet ārpus ierastajiem ierobežojumiem un barjerām, lai saprastu – pasaule ir interesantāka par to mākslīgo pasaulīti, kurā viņas dienu no dienas pieradušas grozīties. Neatliekamas lietas, rutīna, sadzīves apstākļi – parasti nav laika pacelt galvu un palūkoties apkārt. Svētdienā Zivīm būs lieliska iespēja izrauties no ikdienas steigas, paskatīties uz daudzām ierastajām lietām ar nesaduļķotu, svaigu skatienu.

Zivs un viņu iemīļotais cilvēks būs spējīgi uz mazu romantisku neprātu, lai iepriecinātu viens otru. Varbūt pēkšņi sagribēsies pasniegt kādu neparastu dāvanu, sarīkot vakariņas sveču gaismā u.tml.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!