Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 6. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Trešdienā horoskopa zvaigznes Auniem iesaka nedoties aplinkus turp, kur var doties pa taisnāko ceļu. Taisnākais ceļš ir īsākais, bet cik bieži mēs par to aizmirstam! Trešdien Auna veiksmīgā stratēģija būs vienkārša: nekādas viltības, nekādas mānīšanās vai mēģinājumi ko slēpt. Aunam visās dzīves jomās - gan draudzībā, gan darbā, gan mīlestībā palīdzēs tikai un vienīgi godīgums. Problēmas? Pastāsti par tām. Vai vēlies ko sasniegt? Paziņo par tām. Trešdien skaidri formulēts mērķis Auniem pavērs jaunas iespējas un jaunas durvis.

No pārpratumiem ar mīļoto cilvēku Aunu var glābt tikai taisnības runāšana! Nekādu mājienu, triku un spēļu - trešdien Aunam vajadzētu vai nu klusēt, vai arī pateikt, ko patiesībā domā. Tomēr, pat sakot partnerim patiesību, tikai patiesību un neko citu, kā vien patiesību, Auns trešdien nav pasargāts no pārpratumiem. Bet tur neko nevar darīt.

Katrs sīkums trešdien Vērša acīs spēs pieņemt ziloņa izmēru! Tāpēc viņam būs grūti noteikt prioritātes, izlemjot, ko darīt vispirms un ko var atlikt uz vēlāku laiku. Viņam viss šķitīs vienlīdz svarīgi. Rezultāts - Vērsis trešdien spēs ķerties pie visa uzreiz un... tā arī neko nepaspēt. Lai diena nepaietu bezjēdzīgā skrējienā, horoskopa zvaigznes iesaka Vērsim atcerēties gudru domu: "Cilvēka laime ir kaut kur starp brīvību un disciplīnu." Neliela disciplīna domās un darbos trešdien nekaitēs.

Vērsim nevajadzētu baidīties pateikt “nē” mīļotajam cilvēkam. Vai vismaz "es padomāšu", ja Vērsis nevēlas viņu sarūgtināt. Pat ja Vērsis parasti viegli pakļaujas partnera pārliecināšanai, trešdien situācija var piespiest viņu uzstāt uz savu. Lai atteikums neizskatītos demonstratīvs, labākais, ko Vērsis var darīt, ir mierīgi izskaidrot tā iemeslus. Ja mīļotajam cilvēkam ir svarīgs viņa viedoklis, tad viņš noteikti to sapratīs.

Trešdien Dvīņi var nejauši kādu aizskart, pat negribot. Zvaigznes viņus mudinās vispirms runāt un pēc tam domāt par sekām. Tā nu emociju iespaidā Dvīņi var nejauši izpļāpāt kāda noslēpumu vai pateikt sarunu biedram nepatīkamo patiesību tieši sejā.

Dvīņu attiecībās ar mīļoto cilvēku pēkšņi kaut kas var noiet greizi, taču viņi spēs to pārvarēt. Jūtot, ka situācija neveidojas tā, kā vajadzētu, Dvīņiem un viņu partnerim vajadzētu no sirds aprunāties un kopā izdomāt, kā to novērst. Trešdien pietiek mainīt pavisam nedaudz, lai situācija pavērstos uz labo pusi: varbūt vienkārši atbrīvoties no kompleksiem vai nomainīt apnikušo vidi.

Trešdien Vēzim jābūt piesardzīgam komunikācijā, īpaši ar tuviem cilvēkiem. Horoskopa zvaigznes viņu mudinās cirst ar pātagu tur, kur būtu nepieciešama delikāta un smalka pieeja. Turklāt Vēzis kritiski izturēsies pret citiem, paužot savas pretenzijas. Lai nesabojātu attiecības ar kādu tuvinieku, zvaigznes Vēzim trešdien iesaka neskart sāpīgas un delikātas tēmas. Viņš tāpat nespēs atrisināt problēmu, bet saasināt to ir viegli.

Trešdien Vēzim būs iespēja uzzināt viedokli par savu personīgo dzīvi! Šo viedokli paudīs kāds cilvēks no malas, iespējams, kāds radinieks vai paziņa. Vēzi trešdien nevajadzētu aizvainot tam, ka kāds iekļuvis viņa mīlestības problēmu pašā būtībā, pat ja nav ar tām pienācīgi iepazīstināts. Kā saka, caur bērna muti runā patiesību!

Trešdien apkārtējie var ievilkt Lauvu bezjēdzīgā strīdā, diskusijā vai konfliktā. Varbūt Lauva pat jutīs, ka kāds barojas ar viņa emocijām kā enerģētiskais vampīrs! Nekomfortablā situācijā horoskopa zvaigznes viņam iesaka vienkārši doties prom. Var labāk “skata pēc” piekrist, nevis iesaistīties strīdos un pēc tam justies kā izspiests citrons. Citiem vārdiem sakot, nepasniedz vampīriem savu kaklu kā uz paplātes un tā izsitīsi viņiem pamatu zem kājām.

Trešdien Lauvai būs iespēja kā jaunām acīm paskatīties uz kādu no seniem paziņām. Kādi notikumi vai vārdi, varbūt smaids vai skatiens trešdien liks Lauvas sirdij pukstēt straujāk. Tomēr, pirms mesties mīlestības atvarā, skaidri jāsaprot iespējamās sekas. Romantisko attiecību starp draugiem negatīvais aspekts ir tas, ka, ja mīlestība laika gaitā pāriet, arī no vecās draudzības nepaliek pāri gandrīz nekas.

Trešdien Jaunavas panākumu atslēga būs apņēmība un izlēmība! Jaunava var uzdrīkstēties spert drosmīgu soli, vienīgais nosacījums, ka šim solim jābūt labi pārdomātam. Tātad, ja Jaunavai ir plāns, kura īstenošanai nepietika drosmes, tad trešdien pienācis laiks sākt rīkoties. Sliktāk, ja Jaunava trešdien spontāni uzsāks kādu lietu īslaicīgu vēlmju vai emociju ietekmē: pēkšņi impulsi var viņu virzīt uz pārsteidzīgu darbību.

Trešdien Jaunava būs kritiski noskaņota pret mīļoto cilvēku. Tomēr zvaigznes saka, ka viņas kritika ne vienmēr ir vietā, un prasības ir pārāk augstas. Vai nav pienācis laiks nedaudz nolaist latiņu? Pat ja Jaunavas mīļotais izmētā pa māju zeķes un neatceras precīzu viņu iepazīšanās datumu, tie ir sīkumi, vai ne? Un nav vērts dramatizēti: kurš teicis, ka nevērība mazās lietās noteikti tāpat izpaužas lielās?

Trešdien Svari un delikātums būs tik tāli viens no otra kā jebkad agrāk! Šī diena viņiem sniegs vēlmi paust visu, ko Svari uzskata par nepieciešamu, apkārtējiem tieši sejā. Viņu loģika būs vienkārša: es zinu vislabāk, mans viedoklis ir pareizs. Lai tāda Svaru izturēšanās nekļūtu par pamatu strīdiem, horoskopa zvaigznes iesaka dedzību novirzīt kādā mierīgā kanālā. Jautājumos, kur citi nemaisīsies Svariem pa kājām, viņi trešdien spēs paveikt neiespējamo!

Svaru noskaņojums būs mainīgs, tāpat kā laika apstākļi pavasara dienā. Tikko ir lijis, un tagad ir saule, bet var sākties lietusgāze vai pat vētra. Svaru mīļotajam cilvēkam būs grūti tikt galā ar viņa emocionālajām kaprīzēm. Ja Svari nespēs saņemt sevi rokās, partneris izmantos jebkuru kaut vai izdomātu attaisnojumu, lai pavadītu šo dienu tālāk no viņiem.

Trešdienā Skorpionam nevajadzētu patrāpīties priekšniecībai acīs – var nokļūt, kā saka, pie vadības uz paklāja! Tas pats attiecas uz cilvēkiem, no kuriem Skorpions ir atkarīgs vai kuri viņu ietekmē: vecāki, mīļotais cilvēks, draugi. Horoskopu zvaigznes saka, ka trešdien Skorpionam risks kļūt kādam par "peramo zēnu" ir ļoti liels. Lai diena paietu bez aizskarošām pārmērībām, viņam jānovieto starp sevi un apkārtējiem necaursitams šarma un humora izjūtas vairogs.

Komunicējot ar mīļoto cilvēku, Skorpionam būs aktuāls spoguļa princips: viņa noskaņojums nekavējoties atspoguļosies partnera noskaņojumā. Citiem vārdiem sakot, pietiks ar to, ka Skorpions būtu jauks un sirsnīgs – tad arī partneris tāds būs. Ja Skorpions būs apvainojies uz visu pasauli, vajadzētu būt gatavam konfliktiem arī personīgajā dzīvē. Izrādās, ka būt baltam un pūkainam trešdien Skorpionam ir izdevīgi - pat izdevīgāk nekā parasti.

Trešdien horoskopa zvaigznes Strēlniekam iesaka būt gatavam aizstāvēt savas intereses. Tas var būt tiesas process, strīds par naudu vai citas apsūdzības. Turklāt, visticamāk, Strēlnieks nespēs no strīdīgās situācijas izkļūt kā uzvarētājs un pierādīt apkārtējiem, ka viņam ir taisnība. Pat ja viņa rokās ir dzelžaini argumenti, zvaigznes iesaka nogaidīt. Labāk demonstrēt savus trumpjus citā dienā, kad Strēlniekam ir lielākas iespējas uzvarēt.

Attiecībās ar mīļoto cilvēku Strēlniekam vajadzētu mazināt augstprātības izpausmes - tās nenovedīs ne pie kā laba! Ja vajadzīgs, nolaidies no saviem augstumiem un otro vai pat trešo reizi pēc kārtas paskaidro partnerim savu viedokli. Ja mīļotais cilvēks tevi sāpinājis, pastāsti viņam par to, nevis klusumā krāj aizvainojumu. Partnerim nav jālasa Strēlnieka domas. Runā ar viņu, un viņš visu sapratīs.

Mežāzim trešdien ir pienācis laiks rīkoties! Var jau kalt plānus vienu pēc otra, bet kādreiz tie ir jāīsteno. Varbūt Mežāzis neuzdrīkstējās sākt projektu, atzīties savās jūtās, veikt sapņoto pirkumu u.tml. Ja tā, tad trešdiena ir laba diena, lai ķertos vērsim pie ragiem. Pat tad, ja priekšā vēl tāls ceļš, nav jābaidās: jebkurš ceļš sākas ar pirmo soli.

Trešdien, ja Mežāzis vēlas savai dzīvei pievienot romantiku, jārīkojas pašam. Pietiks gaidīt, ka kāds cits to izdarīs tavā vietā, pārtrauc vainot savu partneri vienaldzībā. Tā vietā, lai sarežģītu dzīvi sev un citiem, Mežāzim jāuzņemas iniciatīva. Romantiskas vakariņas, sveces, rožu ziedlapiņas - laipni gaidīts jebkas, kam viņam pietiek iztēles. Trešdien iepriecinājis mīļoto cilvēku, Mežāzis var rēķināties ar atbildes pārsteigumu.

Trešdien Ūdensvīriem var parādīties iespēja kaut ko izlabot. Tas var būt saistīts ar ikdienas jautājumiem un darbu, vai varbūt ko globālāku, piemēram, attiecībām ar tuviem cilvēkiem. Protams, nav viegli atzīt sev un citiem, ka esi pieļāvis kļūdas, taču galu galā visi cilvēki kļūdās: vieni vairāk, citi mazāk. Trešdien atzinis, ka kādā jautājumā ir kļūdījies, Ūdensvīrs nenožēlos - viņš nometīs no pleciem ievērojamu nastu un pretī pavērsies jaunas izredzes nākotnei.

Zvaigznes brīdina Ūdensvīru, ka viņš var kļūt par vampīra upuri! Protams, ne īsta, bet enerģētiskā, bet arī tas nav labi. Šāds vampīrs, pats to nevēloties, var būt Ūdensvīra paziņa vai mīļotais cilvēks. Viņa kurnēšana un kritika lieliski darbosies kā asi ilkņi. Lai neļautu sev noasiņot, Ūdensvīram nevajadzētu pārvērsties par paklausīgu upuri. Trešdien jābūt gatavam atvairīt jebkuru pāridarītāju!

Trešdien Zivis var demonstrēt nepiekāpību, nikni uzbrūkot tiem, kuri uzdrošinās likt spieķus riteņos vai atklāti iebilst. Tomēr ne mazāk nikni Zivis spēs aizsargāt savus draugus vai visus negodīgi aizskartos. No vienas puses, šāda kategoriska attieksme ļaus trešdien sagraut pretiniekus, no otras puses, līdz vakaram Zivis var pārsteigtas atklāt, ka ieguvušas vairākus jaunus ienaidniekus vai jaunus draugus.

Trešdien Zivīm būs iespēja atbrīvoties no dažām personiskām problēmām, kas viņas pēdējā laikā nomāc vai vismaz sākt no tām atbrīvoties. Zvaigznes iesaka spert noteiktus soļus: varbūt vajadzētu no sirds aprunāties ar mīļoto cilvēku vai, ja Zivis ir vienas, jāpaklaiņo internetā tur, kur ir iespēja iepazīties. Sirds dziļumos Zivis precīzi zina, ko darīt, un trešdiena ir piemērota diena, lai to īstenotu.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!