Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 5. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Sestdien Aunu gaida mierīga diena, kad var nekur nesteigties. Gausā notikumu gaita kādam var šķist garlaicīga, taču, ja Auns būs tam gatavs, viņš varēs lietderīgi pavadīt laiku. Horoskopa zvaigznes iesaka šo dienu pilnībā veltīt sev. Fitness brokastīs, pastaiga dienā, relaksējoša vanna vakarā – tādai jābūt Auna “ēdienkartei”!

Mīlas lietās Auniem laime ir viņu pašu rokās! Ja Aunam ir plāns, kā piesaistīt sava izredzētā uzmanību, stiprināt attiecības ar mīļoto cilvēku vai tām pāriet jaunā līmenī - tieši sestdien pienācis laiks sākt rīkoties. Ja Aunam nav šāda plāna, dienu vajadzētu pavadīt, domājot par to: nākotnē tas noteikti noderēs.

Sestdien Vērša darbi un domas būs saistītas ar tuvākajiem cilvēkiem - radiem vai draugiem. Varbūt dažiem no viņiem ir problēmas, kuras Vērsis var palīdzēt atrisināt vai vismaz sniegt morālu atbalstu. Horoskopa zvaigznes Vēršiem iesaka neatstāt novārtā pienākuma izjūtu. Sestdiena ir diena, kad viņiem, ja nepieciešams, jāupurē personīgais laiks vai pat svarīgas darīšanas, lai atbalstītu tuvu cilvēku.

Romantikai sestdiena šoreiz nebūs īstā diena. Zvaigznes aicina Vērsi atpūsties no mīlestības pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem un pievērst uzmanību tām dzīves jomām, kur to nav. Piemēram, veltīt laiku darbam, tuviniekiem un sev. Dažreiz pat jūtām vajadzīga brīvdiena.

Sestdien Dvīņiem draud garlaicība. Diena gan piedāvās dažādas aktivitātes, taču situācija attīstīsies tā, ka diez vai viņi spēs tās pilnībā īstenot. Notikumi prasīs nesteidzīgu ritmu, tāpēc viņiem gribot negribot būs tam jāpakļaujas. Tomēr tam ir arī savi plusi. Dažas lietas, kuras Dvīņi nevarēja atrisināt, sestdien sāks virzīties uz priekšu, pateicoties mierīgajai, pārdomātajai pieejai.

Mīlas lietās Sestdien Dvīņiem būs dumpīgs noskaņojums: viss pazīstamais viņiem šķitīs neizturams un garlaicīgs! Ja Dvīņi joprojām ir vientuļi, iespējams, viņi piedzīvos ļoti neparastu iepazīšanos ar cilvēku, kurš nav gluži viņu tips. Ja Dvīņiem ir partneris, zvaigznes sestdien iesaka viņiem neskatīties uz citiem pretējā dzimuma cilvēkiem, bet gan realizēt savas fantāzijas kopā ar esošo partneri.

Sestdien Vēzis būs aizņemts ar mājsaimniecības un ģimenes budžeta jautājumiem - viņš darīs visu, lai tos sakārtotu! Turklāt jebkurus azartiskus projektus, piemēram, naudas ieguldīšanu nezināmā bankā, nekavējoties pabīdīs malā. Tomēr, ja gribat kaut kam sakrāt naudu, sāciet to darīt sestdien - labākas dienas tam neatrast!

Ja pēdējā laikā Vēzis ir ļāvis attiecībām ar mīļoto ritēt savu gaitu, tad sestdien laiks sākt atgūt zaudēto kontroli, bet iesākumam - novērtēt situāciju. Nav slikti, ja Vēzis sestdien savās attiecībās izsvērs visus “mīnusus” un “plusus”, novērtēs savas jūtas un rīcību. Šāda loģiska pieeja palīdzēs saprast pašu būtību un sniegs atbildes uz daudziem jautājumiem.

Sestdien Lauva būs enerģijas un spēka pilns, taču, lai nenobiedētu apkārtējos ar savu aktīvo noskaņojumu, viņam tas būs jāslēpj. Diena prasīs nesteidzīgu ritmu un līdzsvarotus, konservatīvus lēmumus, tāpēc Lauvai būs jābalansē uz piesardzības un izlēmības robežas. Pateicoties tam, kļūdu iespējamība būs ārkārtīgi zema. Lai arī sestdien varēs sasniegt mazāk, nekā gaidīts, taču pavisam noteikti nekas netiks sabojāts.

Sestdien zvaigznes nekādā gadījumā neiesaka Lauvai skaidrot attiecības ar mīļoto vai pat vienkārši sākt ar viņu diskusiju! Lauvas partneris pat nevainīgāko iebildumu spēs pārvērst par strīdu! Lai šī diena nepārvērstos par kauju, Lauvai vajadzētu parādīt maksimālu elastību un strīdīgos jautājumos paturēt savu viedokli pie sevis.

Sestdien Jaunavas enerģija samazināsies un, pat ļoti to vēloties, viņai nepietiks spēka, lai tiktu galā ar visām ieplānotajām lietām! Turklāt rīkojoties viņai būs tieksme izmantot ļoti konservatīvu pieeju vai pat atlikt problēmu līdz labākiem laikiem. Jaunavai sestdien derētu virtuāli apmeklēt kādu radošu pasākumu - citu iedvesma palīdzēs papildināt enerģijas rezerves.

Pat ja Jaunavai ir domstarpības ar mīļoto cilvēku, nevajadzētu uz to koncentrēties: viņi ir atšķirīgas personības, un centieniem nav jāsakrīt it visā. Galvenais, ka Jaunavai un viņas partnerim ir kopīgi saskarsmes punkti un patiesa vēlme saprasties. Sestdien savu viedokli uzspiest nevajadzētu: pat ja taisnība ir Jaunavas pusē, laika gaitā partneris pats nonāks pie šīs domas.

Sestdien Svari spēs daudz sasniegt, rīkojoties konservatīvi, taču tas viņus var iedzīt depresijā. Viss ir kā parasti - tas ir tik garlaicīgi! Tāpēc horoskopa zvaigznes Svariem iesaka uzmundrināt sevi ar nelielām pārmaiņām. Parunā ar draugiem, kā viņi savu dzīvi padara gaišāku. Varbūt viņi var ieteikt lielisku filmu, interesantu mājaslapu u.tml.

Situācija sirdslietās var nostādīt Svarus izvēles priekšā, un šo izvēli izdarīt nebūs viegli! Varbūt būs jāizvēlas starp rokas un sirds kandidātiem, vai arī jāizlemj, ar ko doties uz randiņu. Vai varbūt Svari nezina, kā rīkoties attiecībās ar mīļoto cilvēku, un pārdomā rīcības variantus. Nevajadzētu steigties: maz ticams, ka sestdien Svari spēs beidzot kaut ko izlemt.

Sestdien jebkurā lietā Skorpionam vislabāk rīkoties tā, kā iesaka pārbaudīta pieredze. Horoskopa zvaigznes viņu mudina domāt šajā virzienā, tāpēc maz ticams, ka izdosies mēģinājumi eksperimentēt. Turklāt viņam diez vai tas ienāktu prātā! Ar konservatīvām metodēm sestdien Skorpions sasniegs vairāk nekā ar spilgtāko ekspromtu!

Skorpions demonstrēs loģisku pieeju jebkuru jautājumu apspriešanā, savukārt viņa mīļotais cilvēks, gluži pretēji, spēs pārvērst jebkuru tēmu smieklīgā jokā. Šāda nenopietna partnera uzvedība var kaitināt Skorpionu, taču veltīgi. Sestdien divi tik atšķirīgi dzīves uzskati lieliski papildinās viens otru. Partneris palīdzēs Skorpionam paskatīties uz daudzām lietām no jauna rakursa.

Sestdien Strēlniekam vajadzētu sagatavoties tam, ka citi viņu pamācīs. Iespējams, ka būs jāpiedalās vairāk nekā vienā garlaicīgā sarunā, kurā viņam tiks piešķirta bezvārdu klausītāja un ar galvu pamājēja loma. Nevajadzētu dalīties ar idejām vai plāniem. Labākajā gadījumā Strēlnieks sastapsies ar ironiju vai vieglu kritiku, sliktākajā gadījumā viņam nežēlīgi uzbruks.

Pret mīļoto cilvēku jāparāda uzmanība un iejūtība. Varbūt viņam nepieciešama Strēlnieka palīdzība, padoms vai morāls atbalsts! Vislabāk, ja Strēlnieks sestdien negaidīs tiešus lūgumus (it īpaši tāpēc, ka tādu var nebūt), bet pats sajutīs partnera noskaņojumu un piedāvās palīdzību. Tāda patiesu rūpju parādīšana ir labākais patiesas mīlestības apliecinājums.

Sestdien Mežāzis nesapratīsies ar citiem. Viņu rīcība var šķist neizlēmīga, un veiktie pasākumi pusdarīti. Savukārt citus Mežāzī nobiedēs viņa straujums, uzstājība un "revolucionārie" saukļi. Mežāzim būs jāsamierinās ar to, ka sestdien nevienu nebūs iespējams pārliecināt, tāpēc, ja viņš ir simtprocentīgi drošs par saviem plāniem, nāksies rīkoties vienatnē vai atlikt dažus projektus uz citu dienu.

Par personīgo dzīvi sestdien Mežāzim būs ļoti noderīgi saņemt padomu no malas. Tajā pašā laikā tas nenozīmē, ka tieši jājautā kāda cita viedoklis. Zvaigznes iesaka vienkārši pavērot cilvēkus, kuri ir laimīgi savās romantiskajās attiecībās. Tas var palīdzēt Mežāzim saprast ko jaunu un sev svarīgu.

Lai kāds lēmums Ūdensvīram jāpieņem, maz ticams, ka tas izdosies: viņam būs neiedomājami grūti izdarīt galīgo izvēli. Turklāt, jo ātrāku un izlēmīgāku rīcību situācija prasīs, jo vairāk Ūdensvīrs palēninās savu tempu. Tomēr, ja apkārtējie viņu nesteidzinās, Ūdensvīrs rīkosies pārdomāti un skaidri. Bet ļoti, ļoti lēni. Un nenosodiet viņu par to.

Sestdien Ūdensvīram var šķist, ka cilvēks, kurš viņam patīk, viņu nepamana vai pat apzināti ignorē! Par šo tēmu Ūdensvīrs spēj daudz safantazēt un sabojāt sev garastāvokli. Zvaigznes iesaka neizdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Varbūt Ūdensvīra izredzētais vienkārši ir noguris? Galu galā pat patiesai mīlestībai ne vienmēr ir spēks vicināt spārnus.

Sestdien Zivis meklēs praktisku, pat pragmatisku pieeju visam. Tas attiecas pat uz romantiskām attiecībām: ja Zivis sestdien pirktu dāvanu mīļotajam cilvēkam, tad ziedu pušķa vietā pasniegtu apelsīnu podiņā, bet rotaslietu vietā - mājsaimniecībā nepieciešamu lietu. Turklāt dāvana diez vai būtu dārga. Toties šāda lietišķa attieksme sestdien var palīdzēt atrisināt gandrīz visas sadzīves problēmas.

Ja Zivis vēlas pateikt ko savam mīļotajam cilvēkam, zvaigznes iesaka to darīt neparastā - rakstiskā - formā. Nav svarīgi, vai Zivis nosūtīs īsziņu, e-pastu vai vienkārši uzliks savas domas uz papīra un iedos viņam. Sestdien šī papildu saziņas forma palīdzēs Zivīm un viņu partnerim saprasties labāk.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!