Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Laba garastāvokļa horoskops

Redakcija
Redakcija

Laba garastāvokļa horoskops palīdzēs saglabāt brīnišķīgu noskaņojumu, neatkarīgi no laika apstākļiem aiz loga un gadalaika.

AUNS

Auns uzplaukst sāncensības apstākļos. Lai pasmaidītu un sajustos labāk ,viņam pietiks, ja aizdegsiet sveces, nocelsiet no plaukta kādu aizraujošu spēli un piepildīsiet vīna glāzes.

VĒRSIS

Vērsis jau tāpat reti par kaut ko nopietni satraucas, taču viņam patīk būt īpašam un sajusties īpaši. Kamīna liesmas vai aromatizētas sveces, mājās gatavoti gardumi, silts pleds uz kājām un laba grāmata- tas ir viss, kas nepieciešams šīs zīmes pārstāvjiem, lai sajustos labi.

DVĪŅI:

Šīs zīmes pārstāvji spēj pārdzīvot jebkuras grūtības, taču tikai kompānijā un nekā citādi. Tāpēc, kad aiz loga nespīd saulīte, ieslēdziet mūziku, radio, televizoru vai kādu citu troksni radošu ierīci. Piemēram, ātrgaitas internetu, kur apskatīt iemīļotākās interneta vietnes vai telefonu, pa kuru pazvanīt, lai papļāpātu ar draugiem. Pat vienkārša īsziņu sūtīšana palīdzēs uzlabot garastāvokli un jauki pavadīt laiku.

VĒZIS

Vēzi jebkurā gadalaikā iepriecinās mājīga atmosfēra ģimenes lokā. Vēzis priecāsies, ja varēs par kādu parūpēties, iemācīt kaut ko vērtigu saviem bērniem, veikt masāžu mīļotajam cilvēkam vai apkopt savus mājdzīvniekus.Tāpat viņa garastāvokli uzlabos nodarbošanās ar saviem hobijiem un kāds salds gardums.

LAUVA

Lauvai pat sliktā laikā labu noskaņojumu radīs komplimenti, skaista mūzika un vakariņas romantiskā gaisotnē. Tāpat viņu var iepriecināt ar mazām dāvaniņām, uzmanības apliecinājumiem un izklaidēm,kurās viņs var paspīdēt ar saviem talantiem vai zināšanām.

JAUNAVA

Ja gribat uzlabot Jaunavas garastāvokli, palūdziet viņai padomu vai palīdzību. Šīs zīmes pārstāvji gūst baudu no darbošanās. Un ja viņām visa diena jāpavada mājās, tad lielisku noskaņojumu radīs mājas uzkopšana, plauktiņu sakārtošana, saplīsušu lietu salabošana, kā arī laba grāmata vienatnē un klusumā.

SVARI

Svariem, kas ir īsteni kompānijas cilvēki, garastāvokļa uzlabošanai vēlams laiku pavadīt draugu lokā. Pat, ja jums jāapriež ikdienišķas lietas, labāk to darīt kopā ar vēl kādu. Sevišķi patīkama šīs zīmes pārstāvjiem šķitīs kopīga laika pavadīšana ar kādu tikko iepazītu, bet simpātisku būtni.

SKORPIONS

Skorpionam, lai uzlabotu garastāvokli, nepieciešams "uzkurināt" kaisli vai radīt interesi par kaut ko, lai viņš varētu sakoncentrēt uz to visu savu uzmanību. Sevišķi viņu uzmundrina lietas, kas saistītas ar paša hobijiem. Vienam tas ir kino, citam makšķerēšana, vēl kādam- romantika. Galvenais, lai nebūtu vienmuļības.

STRĒLNIEKS

Strēlnieka impulsīvais raksturs pieprasa aktīvu darbošanos pat sliktā laikā un slēgtās telpās. Viņam patiks sportiskas aktivitātes, deja ,joga- vienalga kas, galvenais, lai būtu kustība. Arī telefona sarunas ar tālāk dzīvojošiem sirdij tuviem cilvēkiem un pastaigas svaigā gaisā- pat ne visai labvēlīgos laika apstākļos.

MEŽĀZIS

Mežāzis vispār nedrīkst ilgstoši uzturēties telpās, sevišķi, vienatnē. Viņa atslēga labam garastāvoklim ir draugi un ģimene. Ja tie neatrodas tuvumā, tad situāciju glābs telefona sarunas un kontakti interneta vidē. Pie kam, ņemot vērā Mežāžu lielisko humora izjūtu, sarunas un kopā būšana ar viņu ir īsta bauda jebkuram.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram lielisks garstāvoklis būs vienmēr, kad viņam ļaus nodarboties ar savu hobiju. Vienalga, vai aiz loga līst vai snieg, Ūdensvīrs būs laimīgs arī tad, ja ap viņu būs mājīga atmosfēra un jauki cilvēki, ar kuriem patīkami kopā pavadīt laiku, pārstāstot sapņainus stāstsus un interesantus atgadījumus.

ZIVIS

Zivīm ļoti nepieciešami labvēlīgi apkārtējie apstākļi. Pavadīt vakaru vienatnē, bet jaukā noskaņojumā viņam palīdzēs laba fantāzijas filma, kuru var arī pērtraukt miegs vai laba kompānija. Tāpat lielisku noskaņojumu radīs silta vanna, masāža, iemīļotā mūzika un laba grāmata.