Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 4. janvārim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Pirmdien Aunā var mosties vēlme kādu pakritizēt, taču tai ļauties nevajadzētu! Diena apveltīs viņu ar pastiprinātu vērību pret detaļām, tāpēc uzmanību var piesaistīt pat niecīgākās citu kļūdas. Tomēr arī pret sevi Auns var būt paškritisks. Lai nepavadītu šo dienu, atbrīvojoties no neesošiem trūkumiem, viņam jāpārtrauc caur mikroskopu skatīties uz katru puteklīti. Samierinies ar nepilnībām un vienkārši baudi dzīvi!

Auns būs tik pārliecināts par savu taisnību, ka spēs to aizstāvēt līdz pēdējam, nemanot, ka sāpina mīļoto cilvēku. Vēl vairāk - Auns pirmdien vēlēsies viņu pakomandēt! Nebūs brīnums, ja Auna partneris ieņems aizsardzības pozīciju. Ja Auns vēlas to mainīt, viņam būs jānovelk komandiera uzpleči, pasludinot partneru attiecībās demokrātiju un vienlīdzīgas tiesības.

Pirmdien Vērsis var negaidīti uzzināt ko jaunu un interesantu, un šī informācija var būt gan ar plus zīmi, gan ar mīnus zīmi. Diena mudinās atrasties komunikācijas centrā un ne tikai runāt pašam, bet arī uzmanīgi klausīties. Horoskopa zvaigznes iesaka rīkoties pēc formulas: "Izmanto ausis biežāk nekā mēli." Ievērojot šo padomu, Vērsis pirmdien var kļūt par kāda noslēpuma, plāna, idejas īpašnieku vai vienkārši iegūt labu vielu pārdomām.

Pirmdiena Vērsim būs laba diena, lai nokratītu apgrūtinošo atmiņu nastu - īpaši to, kas attiecas uz pagātnes romantiskajām attiecībām. Zvaigznes saka, ka pagātnes notikumi pārāk stipri ietekmē Vērša tagadni, neļaujot virzīties uz priekšu. Netiekot vaļā no senajiem pārdzīvojumiem un aizvainojuma, Vērsim nebūs viegli veidot jaunas mīlestības pieredzi. Lai kļūtu laimīgs, ir tikai viena recepte: piedot un aizmirst.

Pirmdien Dvīņi spēs pateikt tieši sejā visu, ko domā! Un viņiem būs ko teikt, jo diena sniegs iespēju pamanīt pat mazākos trūkumus. No vienas puses, tāds tiešums var palīdzēt Dvīņiem atrisināt dažas problēmas, bet var radīt arī jaunas. Lai izvairītos no konfliktiem, horoskopa zvaigznes pirmdien Dvīņiem iesaka minimāli komunicēt, labāk veltot laiku nepadarīto darbu kalniem, iepirkumiem, ēdiena gatavošanai, mājas uzkopšanai un citām ikdienas aktivitātēm.

Dvīņiem beidzot vajadzētu pavērt savas personīgās dzīves noslēpuma plīvuru. Šī ir laba diena, lai iepazīstinātu savu mīļoto cilvēku ar draugiem, kolēģiem vai radiem, tas ir, ievestu viņu savā lokā, oficiāli paziņojot, ka esat kopā. Zvaigznes sola, ka pirmdien šādu Dvīņu soli citi uztvers adekvāti. Nu, cik vien iespējams, adekvāti...

Pirmdien Vēzim nevajadzētu atslābināties: daudz kas var būt atkarīgs no viņa uzmanības, tālredzības un neuzticēšanās. Lai ko Vēzis darītu, viņam vajadzētu rīkoties tā, it kā tā būtu svarīga līguma parakstīšana, kurā viņam jāpārbauda katrs vārds un jāatrod iespējamā viltība vai zemūdens akmens. Ja zemūdens akmeņu nav, lieliski. Daudz sliktāk būtu, ja Vēzis nepamanīs bīstamās lamatas. Tāda mūsdienu iezīme - Vēzim jābūt uzmanīgam, pretējā gadījumā kāds nekavējoties izmantos viņa bezrūpību savtīgās interesēs.

Pirmdienā Vēzis nedrīkst būt lētticīgs arī mīlestībā. Ja viņam šķiet, ka situācija ir pārāk laba, lai būtu patiesība, tad varbūt tā arī ir? Lai kā Vēzis censtos iztēlot vēlamo par esošo, viņam jāieklausās savās šaubās. Protams, lieliski, ja attiecībās ar mīļoto cilvēku nav pamata uztraukumam. Tomēr pirmdien Vēzim vajadzētu beigt sevi maldināt un objektīvi palūkoties uz faktiem.

Pirmdien Lauvai vajadzētu būt uzmanīgam: viņš var kļūt par kritikas objektu, vai pat tiks pārkāptas viņa tiesības. Nav izslēgts, ka viņu var iesaistīt kādā tiesvedībā. Pirmkārt, pārpratumi var būt saistīti ar Lauvas naudu un mantu, taču iespējami arī konflikti darbā un cita konfrontācija ar apkārtējiem. Lauvam jābūt diplomātam, uzmanīgi izvairoties no pārpratumiem un tiem sekojošajiem konfliktiem. Visas prasības un tiesvedība jāatliek uz labākiem laikiem.

Pirmdiena būs lieliska diena, lai veiktu dažas kardinālas izmaiņas personīgajā dzīvē - ja, protams, tās ir nobriedušas. Zvaigznes nemudina uz spontānu rīcību, toties pārdomātus, nopietnus soļus var spert. Drosmes viņam pietiks visam, vai tā būtu attiecību izbeigšana vai bildinājums. Nu un tālāk – lai nāk, kas nākdams!

Pirmdien Jaunava būs stingra, bet taisnīga - vismaz tā viņai šķitīs. Viņa būs apņēmusies ķerties pie lietas, un citu entuziasma trūkumu var pielīdzināt sabotāžai. Kas attiecas uz apkārtējiem, viņiem nebūs viegli samierināties ar Jaunavas pavēlniecisko attieksmi. Horoskopa zvaigznes brīdina Jaunavu - ja viņa patiešām vēlas sasniegt rezultātus, jāizvēlas elastīgāka pieeja. Labākais veids, kā pirmdien pārvaldīt apkārtējos, ir uzlabotā burkānu un pātagas metode: pārmet privāti, slavē publiski.

Pirmdien Jaunava atkal var būt pārsteigta par to, cik spēcīgas ir viņas emocijas! Pat tad, kad viņa ir mierīga un līdzinās jūrai bezvējā, zem šīs maldinošās gludās virsmas nojaušams bezdibenīgs dziļums. No vienas puses, tas ir labi, no otras puses, Jaunava ne vienmēr spēj ar to tikt galā. Pirmdien situācija skaidri parādīs: Jaunavai jāiemācās pārvaldīt savas spēcīgās emocijas, pretējā gadījumā personīgajā dzīvē viņa saskarsies ar daudzām grūtībām un problēmām.

Pirmdien Svariem būs iespēja sajusties harmonijā ar sevi un pasauli! Diena viņiem piešķirs domu un jūtu līdzsvaru, pateicoties kuriem Svari labi satiks ar apkārtējiem. Sarunā viņi būs apņēmības pilni vairāk klausīties nekā runāt, smalki izjūtot sarunu biedru. Tieši tāpēc horoskopa zvaigznes pirmdien Svariem iesaka aprunāties ar kādu no sirds, lai noskaidrotu strīdīgos jautājumus, lūgtu piedošanu vai atzītos mīlestībā. Svaru patiesums pirmdien var radīt brīnumus, tā ir viņu burvju atslēga cilvēku sirdīm un dvēselēm.

Attieksmē pret mīļoto cilvēku Svariem jāizrāda pacietība un sapratne. Varbūt viņu partneris būs kaprīzs, meklēs kašķi vai kādā citā veidā izrādīs savu neapmierinātību. Tomēr, pirms mesties cīņā ar atbildes prasībām, Svariem vajadzētu uzzināt, kādi ir šīs attieksmes cēloņi. Varbūt partnerim ir sakrājušās problēmas, un pirmdien viņam vienkārši vajag nolaist tvaiku?

Pirmdienas horoskops dos Skorpionam iespēju krasi mainīt domas par kaut ko vai kādu. Varbūt iemesls tam būs jauna informācija vai varbūt paša Skorpiona loģiskās pārdomas. Vai arī daži notikumi, kas iepriekš attīstījās vienā virzienā, pēkšņi mainīs savu virzienu. Tā vai citādi, pirmdien Skorpionam vajadzētu sagatavoties tam, ka uzskati dažkārt var mainīties, un pat visnesatricināmākās lietas pēkšņi var pavērst pilnīgi negaidītu pusi.

Pirmdien situācija varētu likt Skorpionam atcerēties tādas lietas kā ļauna pieminēšana vai pat atriebība. Mīļotais cilvēks varbūt atgādinās Skorpionam dažus aizskarošus vārdus vai darbus, vai varbūt pats Skorpions vēlēsies kādam atriebties. Lai tas neapdraudētu viņa personīgo dzīvi, Skorpionam pirmdien jāierobežo tādi impulsi.

Pirmdien Strēlnieks būs tik pedantisks un uzmanīgs kā nekad! No viņa skatiena nekas nepaslēpsies. Horoskops Strēlniekam sola lielas iespējas darbā, kas prasa pilnīgu koncentrēšanos, piemēram, grāmatvedībā, mācībās vai zinātnē. Toties ar apkārtējiem nebūs viegli atrast kopīgu valodu - Strēlnieks būs tā iegrimis savās domās, ka viņam nebūs viegli iesaistīties sarunās.

Pirmdien Strēlnieks būs ļoti emocionāls! Lai tas neizraisītu konfliktus ar tuviniekiem, zvaigznes viņam iesaka savu spēcīgo enerģiju novirzīt mierīgā kanālā, pievēršot uzmanību visam apkārt esošajam skaistumam. Pirmdien, sekojot skaistumam visās tā izpausmēs, vai tas būtu zieda attēls, skaista dzeja vai glīta pretējā dzimuma persona, Strēlniekam, tāpat kā Alisei no pasakas, ir iespēja nokļūt Brīnumzemē un iegūt tur interesantas paziņas.

Pirmdien horoskopa zvaigznes iesaka Mežāzim atbrīvoties no kaut kā veca un apnikuša, lai pēc Fen Šui mācības atbrīvotu vietu savā dzīvē jaunajam. Lai to izdarītu, Mežāzim pirmdien vajadzētu veikt uzkopšanas un tīrīšanas darbus, lai nesaudzīgi izmestu nevajadzīgās lietas atkritumu tvertnē. Atbrīvojot skapjus no nevajadzīgajām lietām, Mežāzis sajutīs atvieglojumu. Tieši tāpat pirmdienā Mežāzis var atbrīvoties no vēl kā cita - piemēram, no apdzisušām jūtām, vainas izjūtas vai nerealizējamu plānu nastas.

Arī attiecību sfērā Mežāzim, lai tuvotos sapņu īstenošanai, no kaut kā jātiek vaļā. Šis "kaut kas" ir kā važas uz kājām, kas neļauj Mežāzim dzīvot normālu personīgo dzīvi, mīlēt un būt mīlētam. Varbūt mēs runājam par senām atmiņām, vilšanos vai jūtām. Vai varbūt par kompleksiem un šaubām par sevi - Mežāzis zina labāk. Tikai atbrīvojoties no šiem šķēršļiem, Mežāzis jutīsies patiesi gribēts un laimīgs!

Pirmdien attiecībās ar cilvēkiem daudz kas var kaitināt Ūdensvīrus. Rezultāts - strīdi un ambīciju cīņa. Iespējams, ka kādā jautājumā Ūdensvīrs vēlēsies nokļūt līdz patiesībai - šajā gadījumā viņš ar saviem bezgalīgajiem jautājumiem spēs izsaukt sašutumu ikvienā! Horoskopa zvaigznes pirmdien iesaka koncentrēties uz jautājumiem, kuros Ūdensvīrs visu izlemj pats, piemēram, zinātni, mācībām vai savu biznesu. Tajos viņš izstaros pārliecību par sevi un spēs sasniegt labus rezultātus.

Zvaigznes iesaka Ūdensvīriem neuztraukties par to, kas varētu notikt, un nemēģināt skatīties uz priekšu. Ūdensvīrs vēlas uzzināt, kas viņu gaida attiecībās? Vai viņi der viens otram? Vai varbūt vajadzīgas garantijas, ka viņš velti netērē laiku kopā ar šo cilvēku? Pirmdien Ūdensvīriem būs iespēja saprast vienkāršu domu: tādu garantiju nemaz nav un nevar būt. Mīlestība ir brīnišķīga spēle, kurā katrs mirklis ir svarīgs, un galvenais ir process.

Pirmdien Zivīm nevajadzētu pieņemt atbildīgus lēmumus un spert nopietnus soļus - pastāv iespēja kļūdīties. Varbūt viņām ir par maz informācijas par kādu jautājumu, vai arī šī informācija ir nepareiza. Turklāt pirmdien Zivīm nebūs pietiekamas apņēmības un izlēmības - viņas var vilcināties, īsti nezinot, ko darīt. Tāpēc pirmdien Zivīm nav jārīkojas, bet tikai jāplāno turpmākās darbības. Un vākt trūkstošo informāciju - laika gaitā tā būs noderīga.

Zivis var domāt, ka nauda ir šķērslis vai pat tiešs drauds mīlestībai! Tas notiks, ja Zivju naudas jautājumi pēkšņi nonāks konfliktā ar personīgajiem, stājoties ceļā romantikai un citām cēlajām jūtām. Lai tas būtu finanšu trūkums, merkantilisms, lieli tēriņi vai pārlieku liela apdomība, labāk pirmdien šīs šaubīgās tēmas ar partneri neapspriest: pastāv risks, ka tas var kaitēt attiecībām.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!