Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:333, Did:0, useCase: 3


Tavs dienas horoskops 4. decembrim

Redakcija
Redakcija

Ar horoskopiem, tāpat kā dzeltenajām ziņām – neviens tiem netic un nelasa, bet visi zina, ko nav izlasījuši. Tāpēc piedāvājam uzmundrinošus un oriģinālus ikdienas horoskopus katrai zodiaka zīmei, kurus vienmēr būs iespēja izlasīt jau iepriekšējās dienas vakarā.

Pasmaidi un atceries, ka dienas horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls. Sargā sevi un citus!

Piektdienas lielāko daļu Auna lietišķās aktivitātes tuvosies nullei, taču brīvo laiku viņš labprāt pavadīs kopā ar ģimeni. Varbūt viņš negaidīti pagatavos savējiem ko garšīgu vai uzaicinās uzspēlēt kādu galda spēli. Taču ideja par aktivitātēm ārā var izbiedēt: piektdiena būs diena, kad Auns vairāk nekā visu citu novērtēs atpūtu, mājīgumu un komfortu.

Attiecībās ar mīļoto Aunam būs tieksme pieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Lai vēlāk nebūtu jānožēlo, Aunam nevajadzētu neko tādu uzsākt: zvaigznes saka, ka viņa secinājumi attiecībā uz partneri visticamāk būs kļūdaini un "dzelzs argumenti" var ļoti pievilt.

Piektdien lai cik ļoti Vērsis vēlētos atslābināties un atpūsties, situācija viņam to neļaus darīt. Būs nepieciešama Vērša aktīva līdzdalība notikumos, tie atkal un atkal izraus viņu no svētlaimīgā nekā nedarīšanas stāvokļa! Galu galā Vērsim nekas cits neatliks, kā iesaistīties uzspiestajā ritmā, taču tas nebūs jānožēlo: parādīsies interesantas iespējas, kuras Vērsis varēs noderīgi izmantot tikai tad, ja būs pilnvērtīgs pasākumu dalībnieks.

Personīgajā frontē Vērša plāni par romantiskiem randiņiem, jaunu iepazīšanos un pat tikai flirtu var atkal un atkal izgāzties. Zvaigznes saka, ka par to nav jāuztraucas: šis brīdis nav piemērots, lai minētajā jomā sasniegtu izrāvienu. Var vienkārši atpūsties, neparko neuztraucoties: kad pienāks laiks, mīlestība pati ielauzīsies viņa dzīvē.

Piektdienā Dvīņi var gūt necerētu peļņu vai arī atklāt neparastu naudas pelnīšanas veidu. Vai varbūt - ļauties vēlmei iztērēt lielu summu. Citiem vārdiem sakot, Dvīņu finanšu sfēru var ietekmēt likteņa pārsteigumi vai pašu svārstīgais garastāvoklis. Tas var izpausties ne tikai finansēs, bet arī citās Dvīņu dzīves jomās - sākot ar mājas rūpēm un beidzot ar mīlestību. Tāpēc piektdien vajadzētu sagatavoties negaidītiem pārsteigumiem.

Jā, mēs ne vienmēr varam iegūt to, pēc kā tiecamies... Taču piektdiena nav no tādām dienām! Zvaigznes saka, ka Dvīņi savā personīgajā dzīvē ir diezgan spējīgi īstenot to, ko iecerējuši. Vēl nedaudz - un viņi sasniegs savu mērķi! Izrādot patiesu interesi par cilvēku, sperot kaut nelielu soli viņa virzienā, Dvīņiem ir visas iespējas panākt vēlamo atbildes reakciju!

Visu dienu Vēzis var sajust neskaidru trauksmi, ko dažreiz apkārtējie izjutīs uz savas ādas kā aizkaitinājuma izpausmi. Tomēr šī pati trauksme var pamudināt Vēzi uz citām negaidītām darbībām, tostarp romantiska rakstura. Citiem vārdiem sakot, Vēzis piektdien nespēs mierīgi nosēdēt uz vietas, lai arī kā viņš censtos sev un citiem pierādīt pretējo.

Piektdien zvaigznes iesaka Vēzim pielikt pūles, lai dažādotu savu personīgo dzīvi! Lai mīlestību nenomainītu pieradums, jūtu ugunskurā ik pa brīdim jāiemet pa pagalītei. Jauni iespaidi, romantiskas pastaigas zem mēness - tas viss piektdien var izpestīt Vēzi un viņa mīļoto cilvēku no rutīnas.

Lauvai jāņem vērā ķīniešu gudrā padoms un jāpeld pa straumi, ļaujot dzīvei un citiem izdarīt izvēli viņa vietā. Tiesa, daži notikumu pavērsieni var pārsteigt: tie neiederēsies viņa ikdienas dzīvē. Turklāt, pārvērties par novērotāju, Lauva spēs uz daudzām lietām paskatīties no jauna rakursa un pamanīs gudras likteņa norādes tur, kur iepriekš būtu mierīgi pagājis garām.

Piektdien Lauvai ir iespēja savā mīļotajā cilvēkā atklāt kaut ko pilnīgi jaunu! Varbūt tas būs jauns talants vai jauns daudzpusīgā rakstura aspekts, vai vēl kas cits. Atklājums var pozitīvi ietekmēt attiecības, paverot jaunas iespējas viņam un viņa izredzētajam augt un virzīties uz priekšu.

Piektdien liktenis var sagādāt negaidītu pavērsienu Jaunavas dzīvē, paverot viņai jaunus apvāršņus. Tiesa, lai iekļautos šajā pagriezienā, var būt nepieciešams dažu minūšu laikā pieņemt lēmumu, kas var mainīt visu dzīvi!

Iespējami patīkami pārsteigumi, interesantas iepazīšanās un romantiskas tikšanās arī privātajā dzīvē. Daži notikumi var būt pilnīgs pārsteigums, un kaut ko dzīvē var krasi mainīt! Patiesībā patīkamas izmaiņas Jaunavas personīgajā dzīvē jau sen ir nobriedušas; piektdien pietiks ar nelielu grūdienu, lai tās kā svaigs pavasara vējš ielauztos viņas dzīvē.

Piektdien Svari demonstrēs pašorganizēšanās un disciplīnas brīnumus - īpaši ņemot vērā to, ka apkārtējie tā vien gribēs viņus izsist no iesāktā kursa. Svaru mērķtiecīgo vēlmi novest iesākto līdz galam varēs tikai apskaust! Kas attiecas uz apkārtējiem, diez vai viņu mēģinājumi novērst Svaru uzmanību būs sekmīgi. Turklāt viņi par to nebūs laimīgi, jo piektdien saniknotie Svari būs bīstamāki nekā dusmīgs vērsis!

Svari beidzot sajutīs, kas ir mīlestība no pirmā acu uzmetiena! Nu, ja ne mīlestība, tad kaut kāda tai līdzīga maģija. Situācija sola pavisam negaidīti savest Svarus kopā ar kādu ļoti burvīgu un jauku būtni. Svariem būs jāņem talkā visa savaldība un izturība, lai neizrādītu savu īpašo interesi pirms laika.

Piektdien Skorpionam būs iespēja mainīt domas par kādu cilvēku. Iespējams, ka šis cilvēks būs viņš pats. Dienas laikā kāds no Skorpiona apkārtnes var demonstrēt pilnīgi neparastu uzvedību: "pelēkā pele" iejutīsies liktenīgās sievietes tēlā, skopulis uzcienās ar kārumiem, kolēģis pateiks gudru ideju... Varbūt pats Skorpions pārsteigs citus ar sava daudzpusīgā rakstura jaunām izpausmēm.

Humora izjūta ir lieliska lieta, taču piektdien Skorpionam labāk ar to neeksperimentēt. Mīļotais cilvēks var uztvert humoru neadekvāti, īpaši ņemot vērā faktu, ka šodienas Skorpiona joki labākajā gadījumā atgādinās ironiju, bet sliktākajā - dzēlīgu satīru.

No rīta izkāpjot no gultas, Strēlnieks nevarēs pat iedomāties, kādas izmaiņas iespējamas viņa dzīvē! Šī diena var izrādīties pagrieziena punkts: notikumi solās attīstīties ne tā, kā viņš gaidīja, un likt Strēlniekam svarīgus lēmumus pieņemt steigā. Negaidītas ziņas, notikumi darbā, jaunas paziņas - jebkuram piektdienas notikumam ir iespēja ietekmēt Strēlnieka likteni, atstājot ievērojamas pēdas viņa dzīvē.

Piektdien Strēlnieks var atļauties daudz - pat flirtēt darba vietā ar kādu no jaukajiem kolēģiem. Varbūt tas vienkārši uzlabos noskaņojumu, vai, iespējams, negaidīti pašam Strēlniekam dienesta romānam būs patīkams turpinājums.

Piektdien Mežāzim vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā - tas palīdzēs orientēties strauji mainīgajos apstākļos. Diena solās būt notikumiem bagāta un interesanta, un likteņa līkloči - neparedzami. Pozitīva attieksme, zinātkāre un nedaudz avantūrisma palīdzēs Mežāzim maksimāli izmantot mūsdienu iespējas, tostarp romantiskās. Mežāzim ir iespēja iepazīties ar cilvēku, kurš liek sirdij pukstēt straujāk.

Situācija Mežāža personīgajā dzīvē var likt aci pret aci sadurties ar pagātni. Varbūt Mežāzis satiks cilvēku, ar kuru kādreiz saistīja maigas jūtas, vai arī viņam būs jāatceras savas kļūdas mīlestībā, lai tās vairs neatkārtotos. Zvaigznes piektdien iesaka Mežāzim mierīgi izturēties pret ceļojumu uz pagātni. Pieredze vajadzīga, lai to izmantotu; tikai muļķi cenšas pēc iespējas ātrāk visu aizmirst.

Piektdien Ūdensvīriem būs slikta humora izjūta - it īpaši, ja joki vērsti pret viņiem! Dienas laikā dvēselē var krāties aizkaitinājums, kuru Ūdensvīrs labprāt izpaudīs uz ikvienu, kurš uzdrošināsies par viņu pajokot vai iebilst. Lai neprovocētu citus un sevi, piektdien Ūdensvīriem būtu lietderīgi pievērsties darba lietām un citām praktiskām rūpēm - te nopietnība nāks tikai par labu.

Ūdensvīriem būs iespēja iepūst jaunu dzīvību attiecībās! Ja pēdējā laikā tajās ir mazāk kaisles, kaut kas jādara, lai to atjaunotu. Diena mudinās Ūdensvīrus uz drosmīgiem eksperimentiem mīlas lietās: piektdien viņa izredzētais tos uzņems ar prieku. Tas ir labs iemesls, lai Ūdensvīrs ne tikai dalītos savās slēptākajās fantāzijās, bet, iespējams, pat dažas no tām piepildītu.

Piektdien Zivīm būs lieliska iespēja svinēt kādu uzvaru, iespējams, vairāk nekā vienu! Pat ja pārākuma pierādīšana nebija viņu plānos, situācija var atkal un atkal uz to virzīt, dodot iespēju parādīt sevi no visizdevīgākās puses. Tas var attiekties uz darbu, mācībām, draudzību, romantiskām attiecībām - vārdu sakot, uz jebkuru dzīves jomu, kurā viņas spēj demonstrēt savus talantus vismaz viena skatītāja priekšā.

Piektdienā Zivis būs pašpietiekamas: viņas varēs pilnībā izbaudīt dzīvi, ērti sēžot uz dīvāna ar grāmatu rokās. Tomēr zvaigznes iesaka kaut nedaudz “iziet sabiedrībā”. Pašreizējā situācijā tas varētu nozīmēt kaut vai iesaistīšanos kādā interneta diskusijā vai iepatikušos attēlu novērtēšanu. Zivīm ir iespēja iegūt daudzsološu iepazīšanos, kas nākotnē sagādās daudz romantisku emociju.

KasVērtīgs.lv horoskopi ir izklaidējoša rakstura materiāls!