Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Sienas kalendāru izgatavošana pēc pasūtījuma – ko der zināt?

Redakcija
Redakcija

2020. gads strauji tuvojas beigām, tādēļ ir pienācis pēdējais brīdis, lai pasūtītu savam uzņēmumam vai iestādei personalizētus sienas kalendārus. Korporatīvie sienas kalendāri joprojām ir īpaši pieprasīta un iecienīta dāvana, ko pasniegt gan saviem darbiniekiem, gan arī esošajiem un potenciālajiem klientiem vai partneriem, lai veidotu un stiprinātu biznesa atpazīstamību. Taču, pirms ķeraties pie pasūtījuma noformēšanas, ir dažas vērtīgas lietas, kas būtu jāatceras.

1. Izvēlieties savam biznesam atbilstošu kalendāra dizainu

Ja palūkojamies uz kalendāriem birojos, tie parasti atspoguļo uzņēmuma vai iestādes logo, krāsas, produktus un tematiku. Lai Jūsu korporatīvais sienas kalendārs pildītu ne tikai savu praktisko funkciju, bet arī būtu pievilcīgs, saistošs un veicinātu zīmola atpazīstamību, centieties padomāt par to, kā dizainā iekļaut sava biznesa tematiku.

Elegantus un oriģinālus sienas kalendāru piemērus varat aplūkot Kalendari.lv portfolio, kur uzskatāmi parādīts, kā dizaineri ir veiksmīgi pielāgojuši kalendāra formu, krāsas un lielumu konkrētā zīmola atspoguļošanai. Ja vēlaties savam zīmolam izveidot šāda tipa personalizēto galda vai sienas kalendāru, sazinieties ar Kalendari.lv zinošo un atsaucīgo komandu!

2. Pielāgojieties dažādām sezonām

Mūsdienās kalendārus iespējams veidot ar vairākām daļām, piemēram, vienu attēlu vai grafisko noformējumu un šķiramiem mēnešu datumiem vai arī ar pāršķiramām lapām katru mēnesi, kas sniedz iespēju izvēlēties katrai sezonai piemērotus foto. Piemēram, aprīlī varat izvēlēties ar Lieldienām saistītu noformējumu, bet jūnijā – Līgo svētkiem atbilstošu dizainu un fotogrāfiju.

3. Iekļaujiet kalendārā svarīgus datumus

Standarta kalendāros parasti tiek atzīmētas valstī svinamās dienas, taču, ja vēlaties, lai sienas kalendāri būtu personalizēti, pamēģiniet izcelt tajos datumus, kas svarīgi Jūsu biznesam un mērķauditorijai. Tā var būt uzņēmuma dibināšanas diena, svarīgākie datumi tā attīstībā, labdarības, kā arī dažādi citi pasākumi un notikumi, par kuriem būtu vērts zināt.

4. Iekļaujiet īpašos piedāvājumus

Ja nodarbojaties ar preču vai pakalpojumu tirdzniecību tiešsaistē, sienas kalendāru izgatavošana var būt viens no veidiem, kā pavēstīt savai auditorijai par gaidāmajiem īpašajiem piedāvājumiem, akcijām, atlaidēm vai pat iekļaut kalendārā atlaižu kodu pirkumiem.

Kalendārs nav paredzēts tikai datuma noskaidrošanai un laika plānošanai, tā pareiza noformēšana var efektīvi un veiksmīgi veicināt Jūsu zīmola atpazīstamību un stiprināt saites ar klientiem un sadarbības partneriem. Ienāciet Kalendari.lv, lai pasūtītu kalendāru jau tūlīt!