Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Bez labiem jokiem nebūtu sirsnīgu smieklu

Sievas skapī jābūt tik daudz drēbēm, lai tajā nevarētu ielīst neviens cits vīrietis!

Pamodos paģirains, atradu kabatā desmit latus, priecājos līdz brīdim, kamēr otrā kabatā pamanīju bankomāta izdruku - noņemti 300 lati.

Es par skābā krējuma izstrādājumu veikalā vēlos maksāt nevis ar naudu, bet ar naudas izstrādājumu. Tas varētu būt tikai godīgi!

Narkomāns stāv pie spoguļa:
- Šeit es un tur es.
Zvans pie durvīm. Narkomāns:
-Kas tur?
Aiz durvīm: - Es.
Narkomāns: - O, un tur arī es!

Dzīve ir kā vistu kūts- katrs cenšas uzlēkt augstāk, ieknābt blakus stāvošajiem un uzdirst zemākstāvošajiem.

Pie durvīm klauvē:
- Kas tur ir?
- Policija, laidiet iekšā!
- Nē.
- Mums ir kratīšanas orderis.
- Nu tad pakratiet un ejiet prom!

Viens vidēja vecuma laulāts pāris no Dienvidkarolīnas, ASV, ziemas vidū, noilgojies pēc siltuma, nolemj aizbraukt uz silto Floridu un apmesties tajā viesnīcā, kur pavadījuši nakti pirms 20 gadiem. Vīrs dodas turp vienu dienu agrāk. Viesnīcas istabā ieraudzījis datoru nolemj aizsūtīt sievai e-pastu. Diemžēl viņš kļūdās vienā burtā sievas e-pasta adresē. E-pasts nonāk pie kādas atraitnes Hjūstonā, kura tikko atgriezusies no sava vīra bērēm un grib pārbaudīt, vai elektroniskajā pastā nav kāds līdzjūtības vēstules no draugiem un tuviniekiem. Pēc brīža atraitnes dēls ierauga savu māti bezsamaņā pie datora un ekrānā izlasa šādu tekstu: 'Mīļā, sieva, esmu jau uz vietas. Zinu, ka esi pārsteigta, saņemot no manis ziņu, taču tagat šeit ir pieejami datori un ir iespēja nosūtīt e-pastus tuviniekiem. Tikko esmu rezervējis vietu. viss ir sagatavots uz tavu ierašanos. Priecāšos par mūsu drīzo tikšanos. Ceru, ka tavs ceļojums šurp būs bez problēmām. Šeit tik tiešām ir ļoti karsti!"