Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


7 veidi, kā saņemt Visuma padomu

Redakcija
Redakcija

Kad jāpieņem sarežģīts lēmums, mēs neapzināti meklējam mājienu, kā rīkoties tālāk. Daži paļaujas uz tuvinieku viedokli, citi uz papīra pieraksta plusus un mīnusus, bet kāds dod priekšroku vērsties “vienotajā informācijas centrā” - mūsu Visumā. Vai var paļauties uz iracionālā palīdzību, meklējot atbildes uz nopietniem jautājumiem?

Par “Visuma energo-informatīvā lauka” esamību zinātnieki sāka runāt pirms 40-50 gadiem. Ciolkovskis, Vernadskis un daudzi citi zinātnieki domāja par iespēju sazināties ar šo lauku. Informācija par pagātni, tagadni un nākotni, kā arī atbildes uz visiem jautājumiem jau ir ieliktas mūsos kopš dzimšanas.

Psihoterapeits Džons D. Mūrs uzskata, ka šai "vienotajai datu bāzei" cilvēks var piekļūt, izmantojot īpašas metodes.

1. Sapņi

Vajadzīgā informācija bieži vien atnāk pie cilvēka sapnī. Taču pēc pamošanās ne vienmēr sapni vai tā detaļas var atcerēties. Turi piezīmju grāmatiņu un pildspalvu blakus gultai. Vakarā velti dažas minūtes sava jautājuma formulēšanai. Pieraksti to un domās palūdz Visumam atrast pareizo risinājumu.

Pēc pamošanās nekavējoties pieraksti to, ko atceries, īpaši spilgtas, neparastas detaļas. Tad mēģini atšifrēt sapni, ņemot vērā uzdoto jautājumu. Varbūt vajadzēs ieskatīties sapņu grāmatā, bet dažreiz atbilde, kas atnāca sapnī, ir acīmredzama.

• Plusi: dažreiz sniedz iespaidīgu rezultātu
• Mīnusi: biežāk atbildes ir neskaidras, izplūdušas, to aptveršanai nepieciešams laiks

2. Jūtas un fiziskās sajūtas

Dažreiz zīmes, ko cilvēks saņem nomodā, ir saprotamākas nekā sapņi. Svarīga lēmuma pieņemšanas laikā mums var rasties dažādas fiziskas sajūtas, piemēram, nepatīkama tirpšana, siltuma sajūta, vieglas vēsmiņas vai pieskāriena sajušana. Jūtu līmenī daži apraksta pēkšņu trauksmes vilni vai otrādi - prieka un iedvesmas pieplūdumu.

Ja tā notiek ar tevi, atzīsti to un pasakies Visumam par mājienu. Nākotnē, izvēloties no vairākiem risinājumiem vienu, mēģini koncentrēties uz fiziskām sajūtām.

Domās izdari izvēli un detalizēti iztēlojies situāciju un iespējamās sekas. To darot, vēro ķermeņa reakcijas un emocijas, kuras rada iedomātā aina. Dažreiz fiziskie impulsi un emocijas runā skaidrāk par vārdiem.

• Plusi: ļauj labāk "dzirdēt" ķermeni un apzināties slēptās emocijas
• Mīnusi: ja cilvēks ir viegli ietekmējams, var izraisīt spēcīgu psihosomatisku reakciju

3. Verbāla komunikācija

Daži cilvēki dzird atbildi uz jautājumu, it kā to būtu teicis kāds blakus, pat ja tuvumā neviena nav. Parasti tā notiek intensīvu iekšējo pārdzīvojumu, varbūt pat izmisuma, brīžos. Tā Visums runā tieši ar tevi, brīdina vai norāda pareizo ceļu.

Var vienu un to pašu jautājumu skaļi vai domās uzdot, līdz atbilde atskan tavā galvā. Tas vislabāk darbojas ar jautājumiem, uz kuriem var atbildēt ar “jā” vai “nē”. Pretējā gadījumā verbālo tēlu var būt grūti interpretēt. Bet galvenais ir tas, ka vienmēr saņemsi atbildi.

• Plusi: “Vienmēr ir patīkami parunāt ar inteliģentu un gudru cilvēku,” it īpaši, ja tas esi tu pats!
• Mīnusi: grūti noskaņoties uz nopietnu iekšējās balss uztveri, var būt grūti interpretēt dzirdēto

4. Citas skaņas

Visuma balsis ir arī citas skaņas mums apkārt. Bērnu smiekli, mūzika, pēkšņs pērkona dārdiens var būt mājieni, ja vien būsi noskaņojies saņemt atbildi šādā veidā. Palūdz Visumam paust savu attieksmi pret lēmumu un pēc tam ieklausies.

Atskanēja policijas sirēna, vai pazīstama melodija? Analizē, ko tas tavā gadījumā varētu nozīmēt. Ar ārējo skaņu palīdzību bieži vien ir iespējams atslēgties no nebeidzamās problēmas ritināšanas prātā un atrast pieņemamu risinājumu.

• Plusi: vienkāršs un ātrs veids, kā pieņemt lēmumu
• Mīnusi: jāatrod atbilstoša vieta un laiks

5. Meditācija

Cilvēki, kuri praktizē meditāciju, dažreiz redz mentālas vīzijas. Līdzīgas vizuālās parādības vērojam pēdējās minūtēs pirms aizmigšanas. Tā var ieraudzīt virpuļojošas krāsas, gaismas uzplaiksnījumus vai pat skaidru attēlu. Parasti tas nozīmē, ka cilvēks kļūst jutīgāks pret vizuālo uztveri.

Šī pieredze tiek uzkrāta, regulāri praktizējot. Tiem, kas pārzina meditācijas tehniku, jānoskaņojas, lai saņemtu vizuālo tēlu kā atbildi uz interesējošu jautājumu un jākoncentrējas uz "attēlu".

• Plusi: palīdz iegūt dvēseles līdzsvaru
• Mīnusi: nepieciešamas zināšanas par meditāciju un daudz brīva laika

6. Zīmes un simboli

Uzraksti, cipari un simboli, kas piesaista uzmanību, arī tiek uzskatīti par noderīgām norādēm. Konkrētā brīdī pamanīts reklāmas sauklis, uzraksts uz asfalta vai uzlīme uz garām braucošas automašīnas - šķiet, ka smadzenes izvelk nepieciešamo informāciju no konteksta un akcentē to.

Nosauc to par nejaušību vai patrenējies, izmantojot šīs zīmes kā uzvedinošus mājienus. Tomēr neaizraujies un nemeklē slepenu nozīmi visos priekšmetos. Kā saka, dažreiz banāns ir tikai banāns.

• Plusi: trenē uzmanību
• Mīnusi: var izraisīt uzmācīgu vēlmi visur atrast slēptus ziņojumus

7. Cilvēki un dzīvnieki

Visums bieži sazinās ar mums caur “palīgiem” - citiem cilvēkiem vai dzīvniekiem. Piemēram, bija nepieciešams padoms par kādu jautājumu, un pēkšņi kāds cilvēks no malas telefona sarunā pateica tieši to, ko mums vajadzēja dzirdēt. Arī dzīvnieku uzvedību atkarībā no situācijas var dažādi interpretēt.

• Plusi: jūtīgāka apkārtējās pasaules uztvere
• Mīnusi: var palaist garām svarīgu informāciju, jo piedzīvotais bijis pārāk negaidīts

SECINĀJUMS

Lai kuram no veidiem nepieciešamās informācijas iegūšanai tu dod priekšroku un no kurienes tā nāks - no zemapziņas dziļumiem, no kopējā informatīvā lauka vai tieši no kosmosa, spēja ieklausīties sevī un ārējā pasaulē būs noderīga pieredze sevis pilnveidošanā.