Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:247, Did:0, useCase: 3


Kuras Zodiaka zīmes uzņēmīgākas pret Covid-19?

Redakcija
Redakcija

Astrologi savus secinājumus par to, kuras zodiaka zīmes ir vairāk vai mazāk uzņēmīgas pret infekciju, izdara, ņemot vērā, kā koronavīruss ietekmē zīmju pārstāvju garastāvokli un enerģētiku.

Auns

Aunu daba apveltījusi ar spēcīgu imunitāti, taču tikai daži no viņiem cenšas rūpēties par savu veselību. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka ar gadiem šīs zīmes pārstāvji iemanto dažādu slimību "buķeti". Parasti cieš galva: Aunus bieži vajā migrēna, sinusīts, vidusauss iekaisums un zobu problēmas. Neskatoties uz to, vīrusu slimībām, piemēram, gripai, SARS vai pat koronavīrusa infekcijai, izredzes ir niecīgas. Auns ar tām parasti nesaslimst smagā formā. Vislabākā "diēta" viņu veselībai ir vairāk augļu un dārzeņu uzturā, vitamīnu kurss, laika apstākļiem piemērots apģērbs, možs prāts, labs garastāvoklis un dvēseles miers.

Ja tomēr koronavīruss piemeklējis smagākā formā, var būt drudzis, kad temperatūra strauji un ievērojami paaugstinās, un Auniem būs ļoti grūti to izturēt. Tāpat var “lēkāt” asinsspiediens.

Vērsis

Tāpat kā Aunam, arī Vērsim veselības potenciāls ir labs. Tā ir diezgan izturīga zīme, kurai vīrusi tik viegli nevar "pielipt", tāpēc Vērsis reti izmanto slimības lapu. Tomēr ir arī savas vājās vietas - kakls un balsene, tāpēc var nākties piedzīvot angīnu, tonzilītu un citas ar šiem orgāniem saistītās "ērtības". Vērsim vienmēr vajadzētu vējainā laikā ietīties šallē, izvairīties no ledaini aukstiem dzērieniem un pārsalšanas.

Dvīņi

Dvīņu vājās vietas ir traheja un plaušas, tāpēc šai zodiaka zīmei raksturīgas tādas slimības kā bronhīts, pleirīts, astma vai pneimonija. Koronavīruss spēj negatīvi ietekmēt elpošanas sistēmu, izraisot akūtu pneimoniju, tāpēc Dvīņiem vajadzētu ieklausīties visos infektologu padomos. Turklāt, lai vēl vairāk nenovājinātu organismu, zīmes pārstāvjiem vajadzētu veselīgi ēst un pietiekami gulēt, kā arī mazāk satraukties par sīkumiem. Ideāls variants Dvīņiem būtu pārcelšanās no lielās pilsētas uz nomaļu vietu, tuvāk dabai.

Vēzis

Nav citas zodiaka zīmes, kas “noķertu” infekcijas, ātrāk nekā Vēzis. Pie tā vainojams viņu jūtīgais raksturs: pat neliela personiska problēma var kļūt par startu nopietnas slimības attīstībai. Tad imūnsistēma patērē visas rezerves cīņai pret stresu un tai nav spēka cīnīties pret dažādiem vīrusiem, tāpēc patogēni viegli iekļūst organismā. Lai mazāk "saķertu" jaunās infekcijas, kas mūsdienu pasaulē izplatās ar pārsteidzošu ātrumu, Vēžiem nevajadzētu aizmirst par roku higiēnu un imūnsistēmas stiprināšanu, izmantojot svaigo dārzeņu un augļu vitamīnus, kā arī pastaigas svaigā gaisā. Ja apkārtējā situācija pasliktinās, veselības saglabāšanas nolūkos nekaitētu pat bezalgas atvaļinājums un pašizolācija.

Lauva

Lauva ir enerģisks un darbaspējīgs. Aktivitātes un spēcīgās imunitātes dēļ parasti neslimo ar infekcijas slimībām, un, ja gadās noķert kādu vīrusu, viss parasti aprobežojas ar iesnām un vieglu savārgumu. Lauvas "Ahilleja papēdis" ir sirds un nosliece uz depresiju, tāpēc ir ļoti svarīgi uzraudzīt "motora" veselību un nemocīt sevi ar uzmācīgām negatīvām domām. Lauvām viss būs kārtībā, ja vien viņi sāks izturēties saskaņā ar principu "Kas pats sevi sargā, to Dievs sargā".

Jaunava

Aktīvās un strādīgās Jaunavas parasti par pašsajūtu nesūdzas, taču, ja dzīvē nākas ilgstoši uztraukties vai skumst, viena pēc otras sāk "pieķerties" visādas infekcijas. Tā kā pedantiskās tīrības mīlētājas Jaunavas mēdz daudz domāt par savu veselību un uztraukties par iespējamām infekcijām, tas var izraisīt vēl lielāku stresu un attiecīgi samazināt organisma aizsargspējas. Tāpēc Jaunavām visnoderīgākais ir laiku pa laikam atslābināties un pievērst uzmanību patīkamākām lietām, īpaši ņemot vērā vispārējo uztraukumu ap koronavīrusu.

Svari

Svari nav apveltīti ar izcilu veselību, taču viņus arī nevar saukt par bieži slimojošas zodiaka zīmes pārstāvjiem. Svaru organisms ir diezgan izturīgs pret triecieniem imūnsistēmai un labi tiek galā ar vīrusiem, kas izraisa saaukstēšanos. Galvenais ir nevilcināties ar ārstēšanu. Visvieglāk ievainojamās Svaru organisma daļas ir nieres un mugurkauls. Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, nevar atļauties apsaldēt muguras lejasdaļu un ieteicams ik pa laikam paskalot nieres ar tam domātām tējām.

Skorpions

Cilvēkiem, kas dzimuši zem šīs zīmes, bieži ir problēmas ar kaklu, sirdi, muguru, tomēr īpaši piesardzīgiem viņiem jābūt sezonālo slimību uzliesmojumu periodos, ņemot vērā uzņēmību pret infekcijām, kas izplatās gaisa - pilienu ceļā. Skorpiona veselības atslēga ir sabalansēts uzturs un fiziskās aktivitātes. Skorpionu galvenais ienaidnieks ir augstprātība. Viņi mēdz pārvērtēt savus spēkus un nopietnu slimību uzskata par vieglu. Ir pienācis brīdis, kad "labāk pārspīlēt nekā nepārspīlēt".

Strēlnieks

Dzīvespriecīgie un aktīvie Strēlnieki gandrīz vienmēr saglabā mieru un nekrīt panikā. Šiem laimīgajiem ir ļoti stipra nervu sistēma, un, pēc astrologu domām, inficēšanās ar infekcijām un vīrusiem risks ir minimāls. Strēlnieks vispār var lepoties ar labu imunitāti un labu veselību. Visticamāk, viņi spēs pārdzīvot pandēmiju bez nokļūšanas slimnīcā. Tomēr arī viņiem jāievēro elementāri noteikumi: mazāk braukt sabiedriskajā transportā, ievērot personīgās higiēnas noteikumus, nepārpūlēties darbā.

Mežāzis

Mežāžiem no dabas ir spēcīga imunitāte un viņiem gandrīz nepiemīt ieradumi, kas to pazemina, tāpēc nav pārāk jābaidās no jaunā vīrusa izplatīšanās. Tā vietā daudz svarīgāk ir sekot locītavu un psihes veselībai, jo zem šīs zīmes dzimušo vājā vieta ir skelets un nosliece uz depresiju. Tāpēc visiem Mežāžiem ieteicams pavadīt vairāk laika saulē un noteikti uzturēt organismu ar vitamīniem, kā arī ar masāžu.

Turklāt Mežāži izceļas ar pārmērīgu piesardzību un, ja draud kādas nepatikšanas, tieši Mežāži veiks visus pasākumus, lai pasargātu sevi un tuviniekus no mazākā riska inficēties.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir lieli enerģētiskie resursi, tāpēc viņu organisms var viegli tikt galā ar visām gaisa – pilienu ceļā nodotām infekcijām, ieskaitot koronavīrusu. Visbiežākās šīs zīmes kaites ir nervu sistēmas traucējumi un asinsvadu problēmas. Tāpēc Ūdensvīriem vajadzētu lietot produktus, kas bagāti ar B un E vitamīniem, un biežāk atpūsties, vislabāk tuvu draugu kompānijā.

Zivis

Zivju zīmes pārstāvjiem nav paveicies ar veselību un imunitāti, tāpēc bailes par inficēšanos ar COVID-19 nebūs nepamatotas. Zivīm ir grūti tikt galā ar stresu un spriedzi. Sekas ir paredzamas: nogurums, stress un emocionāls izsīkums vājina viņu organismu un paver ceļu visu veidu patogēniem. Imūnsistēmas stiprināšanai ieteicams sabalansēts uzturs, vitamīnu kompleksi un pilnvērtīga atpūta.

Pēc ārzemju preses materiāliem