Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:447, Did:0, useCase: 3


Atbalsts lauksaimniekiem tehnikas, izejmateriālu iegādei un citām vajadzībām

Redakcija
Redakcija

Lauksaimniecība ir nozare, kurā nepieciešamība pēc papildu līdzekļiem var rasties pēkšņi – saplīst tehnika, jālabo ēkas, jāiegādājas stādi vai sēklas un tamlīdzīgi. Lai arī mūsdienās atbalsts jaunajiem lauksaimniekiem un esošajiem tiek piedāvāts arī no valsts un Eiropas Savienības, ne vienmēr ir iespējams kvalificēties šāda atbalsta saņemšanai, tādēļ jāmeklē citas iespējas. Finanšu partneris Lande.lv piedāvā alternatīvu atbalsta veidu, kas ir aizdevums lauksaimniekiem dažādām vajadzībām. Par to vairāk lasiet turpinājumā.

Finansiālais atbalsts lauksaimniekiem izejmateriālu iegādei

Uzsākot jaunu sezonu, lauksaimniekiem ir svarīgi, lai būtu pieejams pietiekams izejmateriālu apjoms, kā arī to kvalitāte būtu atbilstošā līmenī. Diemžēl reizēm gadās, ka laikapstākļu vai citu iemeslu dēļ iesētās sēklas vai stādi neizaug, tādēļ steidzami nepieciešams iegādāties jaunus izejmateriālus. Šādā un citās situācijās palīdzēt var kredīts lauksaimniekiem, kas ļauj veiksmīgi uzsākt sezonu, iegādāties nepieciešamās sēklas, graudus, stādus un mēslojumu. Aizdevums lauksaimniekiem izejmateriālu iegādei var tikt nodrošināts ar zemes ķīlu vai meža ķīlu.

Atbalsts jaunajiem lauksaimniekiem tehnikas iegādei un remontam

Grūti iedomāties kādu saimniecību, kas spētu efektīvi darboties, neizmantojot kvalitatīvu un daudzpusīgu tehniku. Diemžēl šī tehnika mēdz arī plīst, tādēļ remontam vai jauna aprīkojuma iegādei var noderēt finansiāls atbalsts jaunajiem lauksaimniekiem un arī esošajiem, ko piedāvā Lande.lv. Aizdevumu iespējams ātri un vienkārši noformēt arī attālināti, bet kā nodrošinājumu iespējams izmantot zemes vai meža ķīlu.
Nākotnes raža kā atbalsta nodrošinājums

Mūsdienīgs veids, kā var tikt nodrošināts kredīts lauksaimniekiem, it īpaši, graudkopjiem vai citu kultūraugu audzētājiem, ir aizdevums pret ražu. Ja nepieciešams papildu finansējums jaunas sezonas uzsākšanai, to varat saņemt, veiksmīgi darbojoties, bet kredītu var atmaksāt no rudenī iegūtās ražas. Atbalstu var izmantot gan tehnikas, gan izejmateriālu iegādei, remontam un citām steidzamām vajadzībām.

Uzticams un zinošs finanšu partneris – Lande.lv

Ikviens ieguldījums saimniecības attīstībā ir rūpīgi jāpārdomā, tādēļ arī ir svarīgi, lai kreditēšanas pakalpojumu sniedzējs, kuru izvēlaties atbalsta saņemšanai, ir uzticams, pieredzējis un zinošs savā jomā. Lande.lv komanda specializējas finansiālā atbalsta izsniegšanā lauksaimniekiem, mežkopjiem un lopkopjiem, piedāvājot vairākus elastīgus risinājumus katra klienta vajadzībām.

Ienāciet Lande.lv un uzziniet, kāds atbalsts ir piemērotākais Jums!