Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Foto: Ieskats starptautiskajā alus festivālā “Latviabeerfest 2012”

Redakcija
Redakcija
No 25.05. līdz 27.05. Vērmanes dārzā notika starptautiskais alus festivāls “Latviabeerfest 2012”, kur trīs dienu garumā varēja nobaudīt ne tikai Latvijā un citur pasaulē ražotas visdažādākās alus šķirnes, bet arī citus gardumus, kā arī piedalīties aizraujošās atrakcijās, sporta spēlēs un konkursos. Festivāla apmeklētājus izklaidēja un priecēja Latvijā populāri mūziķi un dejotāji, Karaliskā improvizācijas teātra aktieris Varis Klausītājs, "Limitless Workout" ielu vingrotāji un Latvijas stiprinieki.
Garlaicīgi nebija arī festivāla mazākajiem apmeklētājiem- bez Skrīveru mājas saldējuma, Iļģuciema kvasa un citiem našķiem, viņi varēja lēkāt ar gumijām pa batutu, izmēģināt spēkus atrakcijās ar baloniem un iegūt interesantu sejas gleznojumu vai glitera tetovējumu.
Festivāls noslēdzās ar apbalvošanu un grupas "Credo" koncertu.


Foto: epadomi.lv