Neparastas receptes- Liepu lapu salāti

Fotografēja un gatavoja: Iveta Apškrūma

Kamēr liepu lapas vēl jaunas un maigas, no tām var pagatavot ļoti garšīgus un veselīgus salātus.

Saplūciet liepu lapas, nomazgājiet tās un sasmalciniet. Klāt pievienojiet sasmalcinātus lociņus, dilles, sagrieztus redīsus un gurķi. Pievienojiet sāli pēc garšas. Tad visu pārlejiet ar krējumu un izmaisiet.

Lai jums labi garšo!

[+] [-]

, 2010-06-01 22:18, pirms 2 gadiem, ignorēt, atbildēt
Nezināju, ka tās ir ēdamas. Parasti lietoju tikai liepu ziedus un arī tad- tējām.

[+] [-]

, 2010-06-02 13:54, pirms 2 gadiem, ignorēt, atbildēt
nu ēdiet paši, ozolu mizu sautējumu vēl klāt

[+] [-]

, 2011-05-21 18:41, pirms gada, ignorēt, atbildēt
275 Tik tiešām , ēdiet paši . Ja man ir dilles , redīsi , gurķi ,lociņi un vēl krējums , tad kāda velna pēc man jāliek klāt liepu lapas ? Ja cilvēkam nav naudas maizei , jūs te gudri dodāt padomus . 789 381 326 150 840

[+] [-]

, 2011-05-21 18:44, pirms gada, ignorēt, atbildēt
Kāpēc nepievieno manu komentāru ?

[+] [-]

, 2011-05-21 18:56, pirms gada, ignorēt, atbildēt
ļoti labi salāti!Veselīgi.....un tas taču pats galvenais!Jāizmanto visas pavasara iespējas!

[+] [-]

, 2011-05-21 19:25, pirms gada, ignorēt, atbildēt
es maziņš biju jau edu kko lidzigu,garšigi-bet nekas jauns-man 38 gadi.

[+] [-]

, 2011-05-21 19:32, pirms gada, ignorēt, atbildēt
Liepu pumpuri un lapas ir garšīgi arī bez krējuma un pārējām piedevām.
Vienkārši liepai garām ejot saplūc un ēd uz veselību!

[+] [-]

, 2011-05-21 19:38, pirms gada, ignorēt, atbildēt
Ja cilveks neko nezina un nesajedz, tad savus komentarus lai patur pie sevis. Ja ir loti garsigi, un velvar gatavot no jaunajam pienenu lapinam(agri pavasari), un jakas tad zupina ari ir loti garsiga no jaunam biesu lapinam, natritem. Daba ir daudz kas ko var izmantot salatiem, un galvenais veseligi. Gribualu-zinasanai ozolu mizas ir loti arstnieciskas. Ta luk.

[+] [-]

, 2011-05-21 20:03, pirms gada, ignorēt, atbildēt
Izraun to koku ar visaam sakneem un zemi, ceert gabalos un rij, kameer zarnas sametaas

[+] [-]

, 2011-05-21 20:32, pirms gada, ignorēt, atbildēt
Hi-HI baigais gudrītis........
Korbis rakstīja: Izraun to koku ar visaam sakneem un zemi, ceert gabalos un rij, kameer zarnas sametaas

[+] [-]

, 2011-05-22 07:42, pirms gada, ignorēt, atbildēt
Mēs bērnībā vārījām arī pieneņu medu.
Tā jau ir kad RIMI un Maximas uzauga, tad pārējās dabas bagātības sāk traucēt.
Man ir interesanti uzzināt kādas dabas bagātības vēl ir ēdamas. Jo ir arī zaļumi, ko drīkst ēst tikai vienreiz.
Tavs vārds? (vari nenorādīt)
Lūdzu, ievadi attēlā redzamos ciparus.
[b]teksts[/b], [i]teksts[/i], [u]teksts[/u], vai html analogi. Saites atpazīstam automātiski.

Izrāde, kas jāredz

Grāmata, kas jāizlasa

TV raidījums, kas (ne)pievīla