Šonedēļ Ģertrūdes ielas teātrī
Šonedēļ Ģertrūdes ielas teātrī dejas cienītāju sirdīm intīma dejas izrāde par mīlestību un kopābūšanu Esi ar mani. Izrādi veidojis režisors Andrejs Jarvojs sadarbībā ar horeogrāfi Elīnu Breice, dejotājiem - Agnesi
Bordjukovu un Gunti Spridzānu. Mūzikas autors un izpildītājs - Dāvis Burmeisters.
Skatītāji pēc izrādes noskatīšanās raksta: "Esi ar mani atgādināja par to, cik indivīdu emocionālās līknes ir līdzīgas. Smalki tuvuma mirkļi un iekšējās cīņas." LATVIJAS JAUNĀ TEĀTRA INSTITŪTS : “Prieks par Ģertrūdes ielas teātra šīs sezonas pirmo iestudējumu. It kā jau izrāde ir par neko, it kā jau tur nekas nenotiek - tev kāds ir līdzās un tu pamani, vai nepamani. (Varbūt par vēlu.) Reizēm viss sanāk tizli. Reizēm izdodas. (Šausmīgs risks, ja tā padomā.) Un viņi tik krīt un ceļas - tā pieticīgi, bez drāmas un kliegšanas sejā, bet vienā brīdī un negaidot trāpa taisni sirdī. Varbūt man tikai tā gadījās. Bet Izrāde: 25.novembrī plkst. 19:00 Video Esi ar mani on Vimeo
ejiet un pārliecinieties! Trausla izrāde par attiecību trauslumu.”
Biļetes var iegādāties Bezrindas.lv - biļetes internetā un galerijā ISTABA (K.Barona 31a)
Plašāka informācija par izrādēm: United Intimacy | Teātra grupa
Foto United Intimacy | Teātra grupa - Galerija (Oskars Rozenbergs - Laboranti)
Foto Foto: Dejas izrāde "Esi ar mani" -... (Ingus Evertovskis - Easyget)