Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource99 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource99), Fid:302, Did:0, useCase: 3


Video: Cūkmens aicina skolēnus piedalīties konkursā, vācot makulatūru un baterijas

Redakcija
Redakcija
21. maijā, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) mazajā zālē norisinājās SIA Zaļā josta rīkotā preses konference par makulatūras un bateriju pārstrādes tendencēm un attīstību Latvijā, aktuālajām vides izglītības aktivitātēm un jauniešu izpratni par sabiedrības līdzdalības nozīmīgumu vides pārvaldības jautājumu risināšanas procesos.
“Zaļā josta pērn apsaimniekoja vairāk nekā 54 250 tonnas izlietotā iepakojuma, no kurām aptuveni trešdaļu veido papīrs un kartons, 4329 tonnas videi kaitīgu preču un 1181 tonnu elektroiekārtu, no kurām 38.69 tonnas sastāda izlietotās baterijas,” informēja Jānis Lapsa, Zaļā josta valdes priekšsēdētājs.
Lai veicinātu makulatūras un bateriju dalītu vākšanu pārstrādei un sekmētu pārstrādes jaudas, “Zaļā josta” ik gadu apvieno Latvijas izglītības iestādes izlietoto bateriju un makulatūras vākšanas konkursos.
Vērtējums: