Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:299, Did:0, useCase: 0

Video: Kā iemānīt ābolu pudelē? "Louis de Lauriston" kalvadosu un sidru degustācija Rīgā

Redakcija
Redakcija
Kas tas par dzērienu- kalvadoss? Jau pasen nopērkams veikalos Latvijā, bet vēl joprojām ne pārāk populārs, kaut izcils dzēriens. Tieši tāpēc Rīgā notika pazīstamā kalvadosu nama "Louis de Lauriston" dzērienu degustācijas pasākums, kuru vadīja nama eksporta vadītājs Guillaume Drouin.

Pasākumā uzzinājām kā top izcili sidri un kalvadosi, kāds sakars kalvadosam ar senajiem Normandijas kandžas dzinējiem, kā iemānīt lielu ābolu kalvadosa pudelē, kā no bumbieru sidra pagatavot garšīgu vistu un kas kopīgs labam kalvadosam ar latviešu ēdineu- siļķe ar kartupeļiem. Pasākuma viesiem bija iespēja nobaudīt vairākas "Louis de Lauriston" sidra un kalvadosa šķirnes. Degustāciju organizēja "Louis de Lauriston" izplatītājs Latvijā Interbaltija AG.

Pārmērīgai alkohola lietošanai ir negatīva ietekme.

Video no degustācijas.
Vērtējums: