Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Lielā astroloģiskā prognoze 2018. gadam visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Lielā prognoze 2018 – otrā daļa. Astrorūķa vēstījums visām 12 zodiaka zīmēm! Epadomi piedāvā lielo gada astroloģisko prognozi no astroloģes Ilzes Reihas.

Auns.

Lai vai kādi vēji pūtīs, jūs bijāt, esat un vienmēr būsiet pirmie!!!

Garlaicīgi nebūs- tas ir vienīgais, ko varu apsolīt simtprocentīgi! Kādam no jums jau pats gada sākums var sagādāt pārsteigumus...Vai labus, vai ne tik labus, lai lemj tas, kas tur Augšā visu regulē! Bet ja nopietnāk, tad tuvākos pāris gadus katru no Auniņiem var sagaidīt kāds lielāks vai mazāks pārbaudījums-kā saka, katram pēc nopelniem. Tuvākā gada laika pārbaudes darbus būs jākārto tiem, kas dzimuši martā. Pārējie vēl var padomāt, ko var darīt lietas labā, lai dzīves eksāmenu pārbaudījumi nebūtu tik grūti. Varbūt jāmācās? Lielākas pārmaiņas, bet pārsvarā gan piespiedu kārtā, gribēsies 7.-12.aprīli dzimušajiem. Auniņiem šogad ļoti jāizvērtē viss, jo apkārt var būt daudz kārdinājumu, kam gribēsies ļauties, tomēr es ieteiktu-atturēties, nogaidīt, pārdomāt . Cerētais var izrādīties falšs. Dzīves globālie uzdevumi risināsies harmoniski. Mezgli raisīsies cits pēc cita Ja nu kāds no tiem būs sapiņķerējies – pavadīsiet pie tā nedaudz ilgāku laiku, tā trenējot savu pacietību! Jā, pacietību- īpaši šogad jums varētu novēlēt! Darba lietās dinamikas netrūks. Gads sāksies steidzīgs, darbu pilnas rokas. Idejas galvā, ka biezs. Dievs dod kaut dalu no tam realizēt! Grūtāk darba tēmā var iet augustā, septembra pirmajā pusē. Finansiālajos jautājumos nebūtu pamata satraukumam, bet labāk naudiņa ripos uz jūsu pusi gada nogale-sākot ar novembri, decembri un vēlāk. Mīlestības lietās-kā nu kuram-pavasaris var būt tāds jūtu uzplaukuma laiks, bet vēlajā rudenī arī attiecību tēma var rasties kādi samezglojumi. Tikai mieru-nogaidām, kad mākoņi pāries. Veselība, zaudējumi, pārdzīvojumi gan var būt aktuāli visiem, katram savā laika periodā. Īpaši jāsargā sevi marta Auniņiem un 7.-12. aprīlī dzimušajiem. Ja kaut kas signalizē- attiecaties pret to nopietni, joki var būt mazi. Atbildes uz sasāpējušiem jautājumiem meklējiet sapņos, vīzijās, zīmēs, ezoterikā, psiholoģijā, ticībā- paļaujieties uz intuīciju, tā būs jūsu stiprā puse šogad!

Vērsis.

Esiet gatavi izaicinājumam, pārsteigumam, negaidītiem pagriezieniem!

Jāsāk būt elastīgākiem, atvērtākiem jauniem izaicinājumiem! Lai kā jums patīk dzīves stabilitāte un nemainība, gribiet jūs to vai nē- jaunas vēsmas sāks jūs apciemot aizvien biežāk. Ieklausieties sevī, saskatiet „norādes” -tās var būt noslēptas visdažādākajās formās-sapņos, skaņās, zīmēs, vīzijās, pēkšņā apskaidrībā. Pašus konservatīvākos no jums var aizraut jaunas idejas –izmantojot tuvāko septiņu gadu iespējas! Viesiem nav lemts piedzīvot šādu pavērsienu iespējas! Protams, ka jebkurš lielāks dzīves pagrieziens Vēršos rada pastiprināta stresa klātbūtni, uzbudinājumu, bet ar laiku pieradīsiet un sapratīsiet, ka pārmaiņām ir arī savs labums-jaunas iespējas dzīvē! Pirmie jaunos impulsus saņems aprīļa Vērši. Jaunās vēsmas būs jūtamas sākot no maija līdz pat oktobrim. Par cik Vēršiem jebkādas pārmaiņas ir labvēlīgas un pat ieteicamas, tad nav pamata satraukties. Viss notiks uz labu! Būs jāparisina kādi karmiskie parādi-jāraisa ciešāki mezgli, bet jūs to spēsiet. Kārdinājumi, vilinājumi vairāk s liks sevi manīt sākot no augusta, kad tumsas valdniece Lilita kļūs aktīvāka. Gada otrajā pusē visu labāk izvērtējiet-neļaujieties maldugunīm! Finansiālā tēma atpūsties neļaus - visa gada garumā var būt tāda kā spriedze ienākumu un izdevumu sakarā. Var būt sajūta, ka nekādi nevar atsperties. Gada beigās situācija uzlabosies, līdz ar to ari paši kļūsiet harmoniskāki.

Attiecību tēmai, mīlestībai un radošiem pasākumiem labs būs pavasaris-aprīlis, maijs, jūnijs . Savā ziņā šogad būsiet izredzētie-jo visa gada valdniece ir jūsu planēta Venēra. Tā ļaus mīlēt, radīt, baudīt, rādīt savus talantus! Attiecību samezglojumi varētu būt tikai ap rudens pusi-oktobrī, novembrī. Darba lietās šogad daudziem var būt kas pārvērtējams, pārkārtojams-it īpaši vasarā, pēc Jāņiem. Arī spēkratu tēma var aktualizēties tieši vasaras mēnešos. Auto, moto ierīces var prasīt īpašu uzmanību! Veselība nopietnus draudus neradīs, galvenais saglabājiet dvēseles mieru un skaidru prātu! Nesatraucieties par niekiem, nenervozējiet par lietām, naudu un sadzīviskajiem sīkumiem! Jūs taču saprotiet, ka fiziskā veselība ir atkarīga no jūsu emocionāla stāvokļa!

Dvīņi.

Tikai uz priekšu!...vai saruna ar sevi pašu!

Godam esiet izturējuši savus pāris pārbaudījumu gadus! Ar to arī apsveicu un ceru, ka esiet tikai kļuvuši stiprāki, gudrāki, fiziski un emocionāli aktīvāki! Varbūt vēl tikai kādam no jums jāpārkāpj nešpetnā pūķa astei..., bet tas jau sīkums niecīgs! Turpmāko gadu enerģētika jums ir labvēlīga. Neviens jūs vairs neturēs un sajūta, ka vilciens traucas , bet jūs uz to nepaspējiet, ari būs zudusi. Gads gan var iesākties tā spraigāk, nervozāk-īpašas rūpes var sagādāt jaunāka paaudze. Apgriezienus gan uzņemiet lēnām, nesteidzoties, lai jaunie pamati ir stiprāki, noturīgāki un ilgmūžīgāki! Lai gan esiet viselastīgākā no zodiaka zīmēm, tomēr arī jums ir svarīga stabilitāte, un to jūs saņemsiet, ja būsiet pacietīgi savu mērķu īstenotāji. Nekas jūs šajā procesā neapstādinās. Tikai uz priekšu! Darba lietās tieši vasara var jums izrādīties labvēlīga. Variet atgriezties bijušās darba vietās, domāt par jaunu darbu, reformām darba vietā-viss būs uz labu! Kāds var atsākt mācības autoskola, kāds turpināt, kāds sākt visu no jauna. Ja auto saniķosies tieši vasaras mēnešos, tā būs zīme, ka jāgādā jauns. Finansiālie un īpašuma jautājumi šogad risināsies bez problēmām, viss ritēs raiti. Varbūt vajadzētu paspēt lūgt algas pielikumu gada pirmajā pusē, jo gada nogalē un kādu periodu vēlāk, finansiālais jautājums atkal var prasīt pastiprinātu uzmanību. Novembris, decembris var būt laiks, kad jāatgriežas pie reiz cilātām tēmām, sarunām, jautājumiem. Tas var būt arī laiks, kad daudz jautājumus uzdosiet sev pašam. Mīlestībā, attiecību frontē jauks var būt pavasaris, jūniju ieskaitot, bet jūlijā var būt ari kāds strīds vai reizes attiecību sakarā. Arī radošos Dvīņus mūza aplaimos tieši siltākajos pavasara mēnešos! Saule, siltums, pavasaris, vasara-tie ir jūsu sabiedrotie! Karmiskie mezgli raisīsies paši no sevis-sapratīsiet savus galvenos uzdevumus dzīvē. Veselība uzlabosies, pašsajūta stabilizēsies-lielās pārbaudes ari veselības lauciņā būs izturētas! Ja nu vēl drusciņ, pavisam nedaudz, bet labie rezultāti nebūs ilgi jāgaida!

Vēzis.

Esiet modri, uzmanīgi –Lielais Skolotājs jūs vērtēs!

Pamazām , bet pārliecinoši jūsu zīmi sāks ietekmēt Lielais Skolotājs –planēta Saturns! Tātad tuvākos pāris gadus visu dariet rāmāk, mierīgāk, pacietīgāk un prātīgāk nekā līdz šim. Ja paši to nesapratīsiet, Skolotājs var mācīt tā , kā uzskatīs par pareizu. Nemēģiniet panākt ātrus rezultātus, apbruņojaties ar lielu pacietību un izturību! Jau vecā gada nogale un gada sākums var likt sevi manīt kā bremzējoša enerģija. Ja tā tas ir, ieklausieties un respektējiet sajūtas. Neesiet pārgalvīgi, neriskējiet nevienā dzīves situācijā. Sevišķi uzmanīgiem jābūt pirmās dekādes Vēžiem, kas dzimuši jūnijā un jūlija pirmajos datumos. Spriedze var iemājot arī 10.-14. jūlijā dzimušajos. Var būt jārisina ar lielāku īpašumu, mantojumu saistīti jautājumi. Dzīve var ienest savas korekcijas tuvāko gadu laikā, esiet tam gatavi. Labs laiks mācīties, iegūt papildus izglītību-apzināti uzņemties grūtības, tas Skolotajam patiks! Karmisko mezglu laiks būs ap gada nogali, kad jārisina, jāraisa kāda būtiski uzdevumi dzīvē. Darba un auto lietas var aktualizēties vasarā-jūlijā, augustā. Risinājums var nākt tikai septembrī. Arī marts, aprīlis, maijs darba dzīvē var ienest zināmu spriedzi. Arī spēkrati šajos periodos var saniķoties. Pašu emocionālais stāvoklis var izraisīt spēcīgus dusmu uzplūdus, nesavaldību-kontrolējiet sevi, ja kas sakrājies – izrunājiet mierīgi, nenogaidiet līdz „uzsprāgstiet”.

Mīlestībā, attiecību jomā un radošajos pasākumos labs laiks būs maijā, jūnijā, kad varēsiet baudīt gan siltumiņu dabā, gan sirdīs. Arī iedvesma būs klāt! Ieprieciniet sevi šajā laikā ar kādu patīkamu izklaidi, dāvaniņu, baudījumu! Finansiālie jautājumi nesagādās problēmas. Šajā sakarā enerģētika plūdīs brīvi. Ienākumi būs labi. Tikai paši visu nesabojājiet, jo kāds vilinājums, kārdinājums , šķietami izdevīgs darījums var jūs provocēt uz nevajadzīgu darījumu-esiet modri! Veselība-tā var būt nopietna tēma gada vai pat divu garumā. Tāpēc , ja nu kas- žigli pie dakteriem, nenovilciniet līdz problemātika kļūst akūta. Īpaši jāsaudzē sevi jūnija Vēžiem un jūlija pirmajos datumos dzimušajiem. Parūpēties par savu labsajūtu, veselību der arī 10.-14. jūlijā dzimušajiem. Šogad var būt diezgan grūti konstatējami slimību cēloņi, slēptas formas problemātika, tāpēc esiet piesardzīgi secinājumos, labāk paļauties uz speciālistiem.

Lauva.

Drosmīgākas pārmaiņas it visā- rezultātā labklājība un izaugsmes iespējas!

Jaunu iespēju laiks arī jums- Lauvas. Lai arī jauni aizsākumi ir nedaudz mulsinoši un nes līdzi satraukumu, kārdinājums var būt stiprāks par bailēm- būsiet gatavas izšķirošam lēcienam! Satraukumu laiks vairāk būs jūtams no maija līdz oktobrim un spēcīgāk to jutīs tieši jūlija Lauvas. Pamazām pieradīsiet pie jaunām vēsmām dzīves jūra un arī nemiera sajūta līdz ar to zudīs. Nopietnu sarežģījumu tuvākā gada laikā nemana, tāpēc stūrējiet tik uz priekšu! Faktiski jau jūs paši esiet savas dzīves kuģa kapteiņi- vadiet to gudri, tad jau ari sēkļus apbrauksiet. Satraukuma pamatā var būt finansiālais un īpašumu jautājums, kas jau kādu laiku var radīt iekšēju nemieru . Gada nogale un turpmākais periods būs labvēlīgāks šajos jautājumos. Nemēģiniet tikai pirkt un pārdot periodā no 8.03.-10.07. . Aktīvāk darbojaties vai nu pirms vai pēc Lielā Labvēļa čika laika. Izskatās, ka labāk šos lielākos darījumus atstāt uz gada otro pusi, kad naudas plūsma jūsu tuvumā būs daudz harmoniskāka. Drosmīgākas pārmaiņas it visā- rezultātā labklājība un izaugsmes iespējas! Darba un auto lietās labāks laiks būs no janvāra līdz martam. Jūlijs un augusts darba tematikai nav draudzīgs. Arī auto labāk nomainīt Septembrī vai līdz Līgo svētkiem. Kādi sasāpējusi jautājumi vai atgriešanās pie tēmas x var būt jūlija nogalē, augustā. Risinājumu varēsiet rast tikai augusta nogalē. Mīlestībai, baudām un atpūtai izmantojami siltie gada mēneši- jūnijs un jūlijs, kad variet droši sevi palutināt vai ļauties mīļoto lutinājumam. Attiecību sastrēgumstunda var būt oktobrī-novembrī. Necentieties atraisīt mezglus, labāk mierīgi nogaidīt. Decembris pats atraisīs samezglojumus mīlas frontē.Nu jau kādu laiku Lauvas var risināt ari nopietnākus dzīves uzdevumus. Nākamajā gadā īpašus dzīves eksāmenus var nākties izbaudīt tām Lauvām, kas dzimušas 23.07- 9.08.. Veselība var būt cieši saistīta ar stresa pakāpi un spēju sevi harmonizēt, rast iekšējo balansu un mieru. It īpaši par to būtu jādomā jūlija Lauvām, jo jūtīga var būt tieši sirds un asinsrites sistēma.

Jaunava.

Jums ir labo iespēju laiks!

Mīļās, Jaunavas! Būsiet jau pudu sāli pēdējos gados apēdušas-nu jau būs gana! Beidzot taču variet cerēt uz labāku gada enerģētiku! Un tā arī būs! Jūs to godam esiet pelnījuši! Lielie stresa laiki aiz muguras. Ja nu vēl kāds pavisam maziņš drusciņš kaut kur iekavējies, tāds maziņš, maziņš velniņš istabas stūri noslēpies... Ar to jūs viegli tiksiet galā, jo lielo jau esiet kā tāds Sprīdītis izdīdījuši! Varbūt ari labi, ka bijis tas , kas bijis, jo tas jūs rosināja jaunām pārmaiņām, kuras citkārt ļoti negribas dzīvē ieviest. Esiet droši jauniem pagriezieniem-jums ir labo iespēju laiks. Karmas uzdevumi jūs netraucēs- raisiet ideju saišķi un –uz priekšu pretim jauniem izaicinājumiem. Tuvāko 7 gadu laikā, sākot no maija jūsu interesi var saistīt jaunas zinātnes, jaunas tehnoloģijas, pavērties jauni apvārsni, piemeklēt jaunas atziņas, dzīvē var ienākt jauni draugi, domubiedri. Būs interesanti un dinamiski dzīvot, tikai paši esiet tam atvērti. Uz gadiem pieciem tiek atlikti lielāki pārbaudījumi, variet elpot mierīgi. Zvaigznes būs jums labvēlīgas. Ja nu pats gada sākums vēl var ienest zināmu spriedzi, tad pamazām un pakāpeniski viss stabilizēsies. Darba lietās gada sākumā arī kāda domstarpība, satraukums, bet uz neilgu laiku. Janvārī, februārī ari stresa līmeni var paaugstināt kāda saruna, pašu bērni vai audzināmie-arī tas viss pārejoši. Finansiāli stabils laiks visa gada garumā, bet rēķinieties ar to, ka no novembra, decembra un turpmāk kādu gadu būs tik, cik būs un jostas var būt jāsavelk. Tāpēc šogad iegūtos līdzekļus taupiet, uzkrājiet, atlieciet nākamajam gadam. Mīlestības frontē daudz kas ir jūsu pašu sirdīs- kā sauksiet, tā atsauksies.. Labs laiks attiecībās jūlijā augustā, septembrī. Šajā periodā variet ari darboties radoši, atpūsties. Mīlestības līkloči var neapmierināt martā, bet tas jau tikai viens mēnesis , tāpēc neķeriet lielu kreņķi! Veselībā viss iet uz labo pusi, ja nu vienīgi vēl kādai astei jāpārkāpj un pacietīgi jāārstējas. Katrā ziņā nopietnās problēmas mazināsies , kamēr gaisīs pavisam. 22.-23. septembra Jaunavām jau pamazām arī kļūs aizvien labāk-tas attiecas gan uz fizisko, gan emocionālo pašsajūtu. Ar katru dienu darbosieties aizvien apņēmīgāk un atgūsiet iepriekšējā gadā zaudēto līdzsvaru.

Svari.

Jāmācās atšķirt īstais no falšā- neļaujieties malduguns vilinājumam!

Nākamais gads kādam no jums var izrādīties lielāku pārbaudījumu laiks. Planētu enerģētika ir brīdinoša, tāpēc visu ar apdomu, prātīgi un pacietīgi. Neko nesasteidziet un ja jūtiet, ka kāds jūs bremzē, tad visticamāk, ka tās ir norādes no Lielā Skolotāja tur- „Augšā”. Ieklausieties sevī un apkārtējos. Lieki neriskējiet. Taupiet spēkus un veselību! It īpaši tie Svari, kas dzimusi septembra beigās un oktobra pašā sākumā. Ka arī Svari, kas dzimuši no 11.-16. oktobrim. Gada sākumā saspringtāks periods varētu būt arī 21.-23. oktobrī dzimušajiem. Gada otrā puse-rāmāka. Visiem ļoti jāizvērtē situācijas , piedāvājumi, jo kārdinājuma velniņš šajā gadā var īsteni uzdarboties. Jāmācās atšķirt īstais no falšā- neļaujieties malduguns vilinājumam! Neceriet uz brīnumu – šogad vairāk realitātes. Finansu un īpašuma tēmas gan risināsies labvēlīgi. To var izmantot. Arī tuvākajā laikā neredz problemātiku naudas lietās. Naudas plūsma ir brīva, iespējas nopelnīt būs. Darba un auto tematika var radīt sarežģījumus aprīlī, marta un pēcjāņu laikā. Mīlestības frontē labs laiks no februāra līdz jūnijam ieskaitot. Bet rudens pusē gan kaut kas var samezgloties, jo tieši Svaros mīlestības planēta Venēra atradīsies cilpā no 10.oktobra līdz 16.novembrim. Īpaši to varētu sajust divdesmito datumu Svari. Arī karmiskie parādi liks sevi manīt gada otrajā pusē, kad nāksies raisīt kādus sasāpējušus jautājumus tēmās, kas būs aktuālas šoreiz. Intuīciju , nojausmu var sajaukt ar maldīgu vīziju-ļoti viss jāizvērtē. Marta beigās, aprīlī var tikt risināti jautājumi, kas jau reiz bija cilāti. Atgriezīsieties pie senākam tēmām, idejām, varbūt pabeigsiet kādu jau iesāktu gara darbu. Veselība būs galvenais, par ko būtu jārūpējas tuvākā gada un pat divu laikā. Psiholoģiski un emocionāli var būt grūti periodi, kam jātiek pāri-šādi stiprinoties. Atkal jau jāteic, ka veselības jautājumu aktualitātes vairāk var skart pirmās dekādes Svarus. Nebūvējiet augstas gaisa pilis, bet kā dziesmā dzied : „esiet reāli!” Jūsu planēta Venēra šogad būs noteicošā, tāpēc savā ziņā būsiet arī izredzētie! Labi var veikties radošajiem Svariem- mūziķiem, māksliniekiem, aktieriem, režisoriem, tēlniekiem, roku darbu strādājošiem u.c.. Spodriniet savas prasmes, neturiet sveci zem pūra! Ko Dievs devis, tas jāliek lietā!

Skorpions.

Pārsteigumi, apgaismība, jaunas idejas- tas viss piederēs jums 2018.gadā!

Gads solās būt izdevies un pat ļoti- tomēr nepāršaujiet pār strīpu! Dzīves latiņu turiet mērenu, reālu. Soli pa solim ejot varēsiet panākt daudz vairāk, nekā uzreiz vēloties spožu pili! Iespējams, ka notikumi pēdējā gada un arī turpmākā gada laikā ir un būs cieši saistīti ar karmiskajām –iepriekšējo dzīvju parādu tēmām. Kāds nu kuram tas parādiņš uzkrājies- kam finansu un īpašuma tēma, kam veselībā, kam attiecībās, mīlestībā... Katram savā frontē būs jāpiestrādā. Tas nebūs īpaši grūti-mezgli šķetināsies viegli un raiti. Joprojām jūsu stiprā puse būs viss tas, kas citiem nav dots- pasaules noslēpumainākā daļa, tās izpēte un izpratne. Spodriniet savas tā jau labās spējas dziedināšanā, ezotērikā, dabas zinātnēs, vēsturē, pirtniecībā, medicīnā. Kur nu jūs esiet labākie, tur esiet! Variet ieguldīt-finanses šogad jums ir labvēlīgas, pieaugs! Arī īpašuma lietās veiksies-pērciet un pārdodiet, būsiet ieguvēji. Varbūt no 14.08.-29.08. naudas darījumi nedaudz piebremzēsies, bet pārējā laikā- darbojaties! Tuvāko septiņu gadu laikā , cits aiz cita , katrs pa kārtai sajutīsiet kādu jaunu impulsu, jaunas iespējas, varbūt kādu pārsteigumu, ko negaidītu, pēkšņu. Tas nebūs nekas traks, bet nemieru, satraukumu aiz sevis varētu nest. Pirmie šos impulsus var sajust oktobra Skorpioni, kas dzimuši no 24.-26. datumam. Spriedzes laiks- no maija līdz oktobrim . Darba lietās viss normas robežās, autiņi klausīs. Ja nu vienīgi vasaras periods var likt padomāt vai atgriezties pie darba tēmas jūlijā, augustā. Arī spēkratu remonts varbūt būs nepieciešams tieši šajā laikā. Jums svarīgajā mīlestības tēmā var iet visādi-kā nu kuram, pēc nopelniem. Patīkams var būt gada sākums, bet ap oktobri- novembri kaut kas tajās mīlas lietās var sašķobīties. Var uzrasties reiz bijušie mīļotie, paši arī variet vēlēties restaurēt bijušās attiecības- nu nerūs tā mīla, nerūs.. Esošajās attiecībās var iezagties šaubas, neskaidrība. Tomēr nesteidziet pielikt punktu, nogaidiet līdz decembrim-gan jau Ziemassvētku laiks visu saliks pa plauktiņiem. Jūlijā, augustā un decembrī var nākties kādu tēmu parisināt tā pamatīgāk, atgriežoties pie jau reiz bijušām aktualitātēm vēl un vēl. Iespējams, ka šī tēma varētu būt saistīta ar bērniem, dzimtas jaunāko paaudzi, vai arī kādu darījumu. Veselība – kā jau emocionāliem ļautiņiem, viss atkarīgs no psihiskās pašsajūtas, iekšējā līdzsvara. Tomēr nopietnu problemātiku veselībā nemana. Ar visu tiksiet galā godam.

Strēlnieks.

Bremzes nost- turpmāk tikai uz augšu, uz priekšu uz jauniem mērķiem! Padarīsiet arī neiespējamo!

Jūs esiet varoņi! Variet sev uzsist uz pleca un paslavēt sevi! Izturības tests varētu būt beidzies! Kāpēc varētu nevis ir? Nu..., dažam varbūt vēl kādai problēmu astei jāpārkāpj. Varbūt vairāk tas attiecās uz 20.-21. decembrī dzimušajiem, bet arī jūs drīz tiksiet uz zaļa zara. Ceru, ka jūsu iedzimtais optimisms nav daudz cietis pēdējo pāris gadu laikā? Drusku jau bijāt papurināti.. Turpmāk viss ies uz labo! Variet sākt kalt jaunus plānus, nospraust jaunus un drosmīgus mērķus, atgūt spēkus fiziski kustoties un garīgi pilnveidojoties! Iedvesmojiet sevi, tad arī pārējie iedvesmosies no jums! Kāds šaubu un neziņas mirklis, kāds noslēpums, kāda intriga vai veselības problemātika vēl varētu apciemot tos, kas dzimuši no 3.-11. decembrim. Tomēr tas nebūs ļoti akūti un nopietni un ne jau visa gada laikā, bet periodiski. Jaunās idejās varētu ieklausīties un īpašus „signālus” no kosmosa uztvert 20to datumu Strēlnieki. Īpaši dzirdīgiem jābūt gada pirmajā pusē un gada nogalē. Finansu un īpašumu jautājumi risināsies jums labvēlīgi. Vēl jo labāk šajā sakarā izskatās gada nogale un nākamais 2019. gads, kad Lielais Labvēlis Jupiters aplaimos jūs ar savu klātbūtni. Karmisko jautājumu risināšanā īpaši nebūs jāsaspringst, laikam jau pozitīviem cilvēkiem pozitīva karma! Kāds sasāpējis jautājums var atšķetināties vasaras nogalē-drusku gan pie tā vasarā būs jāpiestrādā. Decembrī aktuālas tēmas varētu risināt novembra Strēlnieki un 1.-7. datumā dzimušie. Mīlestības tematikā un radošo pasākumu , talantu spodrināšanas tēma labāks būs februāris un jūlijs. Darba un auto lietās viss normas robežās. Aktīvāks solās būt februāris un marts, kad enerģijas būs daudz, līdz ar to padarīt varēs arī neiespējamo! Veselība stiprināsies, atgūsiet bijušo, atsāksiet nodarbības, bez kurām nevariet iedomāties savu ikdienu!

Mežāzis.

Nopietnai zīmei- nopietns gads!...jeb : „ Kā rūdījās tērauds...”

Jau gada sākums nopietni iekrāso jūsu mājokli- Mežāzi! Vairums planētu savu gada ciklu sāks tieši Mežāža valdījumā. Nesen jūs aplaimojis pats Mežāža valdnieks-planēta Saturns. Ko tas vēstīs, kādus notikumus aktivizēs vai bremzēs, laiks rādīs. Ja gribiet izpatikt savam pavēlniekam- esiet disciplinēti, modri, akurāti, uzņēmīgi, taisnīgi un pašdisciplinēti. Prasiet ne tikai no citiem, bet dariet arī paši. Sāciet sevis sakārtošanas un uzdevumu risināšanas ceļu pāris gadu garumā! Viegli nebūs, bet jūs jau neesiet viegla ceļa gājēji. Jebkurš izaicinājums tiek pieņemts ar možu garu un ieinteresētību! 2018. gada laikā valdnieka ietekmi vairāk var sajust decembrī un janvāra sākumā dzimušie. Jūs varētu arī nedaudz piebremzēt, neuzņemt pārāk lielu tempu šajā gadā. Labāk atsakieties no kaut kā paši, nekā jums kaut ko mēģinās atņemt ar varu. Pārslodze nederēs. Šogad sevi saudzējiet, sevi mīliet, palutiniet, citādi – ai, ai..visādas vainas un vainiņas būs klāt kā liktas. It īpaši tas attiecas uz saaukstēšanās tēmu, mugurkaulu un ceļu vainām. Veselība jo īpaši saudzējama! Nenovilcinieties līdz pēdējam-laicīgi pie dakterīšiem! Saka, ka apzināta grūtību uzņemšanās Saturnam-jūsu valdniekam patīk, tad nu variet mācīties un izglītoties, tas viss uz labu! Lielākai daļai Mežāžu būs grūti atturēties arī no Lilitas-tumsas valdnieces kārdinājuma. Lai paši savi pasargātu no nevēlama rezultāta dažādās dzīves jomās, visu izvērtējiet ar skaidru prātu. Jūs taču ziniet, ka par velti ir tikai siers lamatās! Finansiālie un īpašuma jautājumi risināsies jums labvēlīgi-tur problemātiku nemana. Kāds samezglojies karmas čemuriņš jāpašķetina būs 18.-20. datumā dzimušajiem. Toties iztēle, intuīcija un sapņi darbosies nevainojami! Mēģiniet saprast, saskatīt, saklausīt informāciju, kas tiek pasniegta jums netiešā veidā. 22.-23. decembrī dzimušajiem var būt interesantas, jaunas idejas, iespējas, piedāvājumi no maija līdz oktobrim-esiet modri! Darba un auto lietās interesants gads, jo sākot ar gada sākumu akcents būs tieši uz šim tēmām- reformas, pārkārtošanas, remonts...- kas nu kuram! Par cik neesiet diez cik elastīgi un labāk dariet pierastas lietas, kādam var ari paaugstināties stresa līmenis. Tas var radīt diskomfortu. Lielākas reformas un pat satricinājumus var piedzīvot arī Plutona ietekmē tie , kas dzimuši no 6.-13. janvārim. Jums vajadzētu ievērot šīs planētas norādes un ļauties pārmaiņām. Varbūt ne tik daudz ārējām, bet censties mainīt pašam sevi! Mīlestībā un radošajā lauciņā labvēlīgāks laiks būs gada sākums, aprīlis un augusts. Oktobrī un novembrī iespējami arī attiecību sarežģījumi. Nesatraucaties, tie nebūs uz ilgu laiku- tā teikt pagātnes grēku atbalsis... Lai pietiek spēka un izturības! Jeb kā krievu rakstnieks Ostrovskis nosaucis savu gara darbu: „ Kā rūdījās tērauds..”

Ūdensvīrs.

Mieru, tikai mieru-klausiet mazo, omulīgo vīreli ar propelleri, viņš zina , ko saka!

Diez, ko tas Marss grib šogad jums pateikt?!?! Tas, ka garlaicīgi nebūs, tas jau nu noteikti! Šis Kara Dievs mitoloģijā tiek saistīts ar aktivitāti, dinamiku, spēku, kustību.. 2018. gada laikā lielāko daļu tas izvēlējies pavadīt tieši jūsu zīmē! Tad nu esiet modri! Kā maija vidū sāksies Marsa rosība vai pareizāk būtu teikt-revīzija Ūdensvīrā , tā novembra vidū tikai beigsies. Visvairāk šīs planētas ietekmi varētu sajust janvārī dzimušie, bet var jau būt, ka ietekmēs arī pārējos. Parasti šī planēta aktivizē dažādas reformas darba vidē- kārtības, priekšniecības maiņa, vietas maiņa, pārbaudes, tehniskas problēmas, tehnikas maiņa. Var būt sajūta, ka kaut kādi nemieri darba vidē sākušies. Laiks , kurā tas jūtams- vasara-jūlijs, augusts. Ap septembri jau visam vajadzētu noregulēties. Arī autiņu tēma var būt aktuāla- spēkrati var niķoties, kāds vēlēsies tikt pie jauna, tomēr labāk autosalonus apmeklēt septembrī. Kur bijis , kur ne –var uzrasties bijušais kolēģis. Jūlija, augustā arī domas un sarunas var atgriezties pie jau reiz cilātam tēmām, var satikties ar veciem draugiem. Finansu tematikā pēdējā laikā var būt kārtīga spriedze. Arī šis gads situāciju strauji nemainīs, bet ar nākamo gadu pamazam atkal viss stabilizēsies. Varbūt nemēģiniet šogad tikt pie nopietnām atbildēm un pieņemt globālus lēmumus. Vairāk klausiet savai intuīcijai un pēkšņām atklāsmēm, kas var būt uzticamākas kā liela prātuļošana. No maija līdz oktobrim stresa līmenis var paaugstināties tiem, kas dzimuši ap 21-23 .janvārī. Visiem, pa reizītei nāksies ari parisināt kādu karmisko uzdevumu-gan jau pats apjautīsiet, kura tēma jums saistās ar „grābekļu kāpšanu”... Mīlestības, attiecību lauciņā, kā vienmēr: mierīgi - nemierīgi, kā jau Ūdensvīru enerģētikai pieklājas. Šoreiz attiecību sakarā kāda atkārtota situācija var nervus pakutināt rudens pusē-oktobrī, novembrī. Vairāk to varētu sajust janvāra Ūdensvīri. Veselībai nebūs ne vainas, ja tikai nervu sistēma spēs tikt galā ar visu, kam lemts notikt gada laikā. Mieru, tikai mieru-klausiet mazo, omulīgo vīreli ar propelleri, viņš zina , ko saka!

Zivis.

Zālēm nē- veselīgam dzīvesveidam JĀ! ...jeb veselā Garā vesela miesa!!!

Ko lai jums vēstu, mīļās Zivis!? Gribētos jau tikai labās ziņas tajā rūķa maisā sabērt! Patiesībā-tā jau arī būs, viss būs labi, ja ne pavisam, tad uz labo pusi jau noteikti ies! Varbūt tikai vēl 19.-20. marta Zivīm pēdējie pārbaudījumi jāiztur, tad jau arī jūsu mājās saulīte iespīdēs. Godam visi izturējuši divu –divarpus gadu ciklu, kas varēja nebūt vieglākais dzīvē. Tagad laiks atelpai, spēku uzkrāšanai, sevis palutināšanai un aktīvam darbam! Jutīsiet kā enerģija atjaunojas, optimisms atgriežas! Tā tam būs būt! Kāds šaubu, neziņas un veselību problēmu laiks vel var apmeklēt 2.-8. marta Zivis. Arī psiholoģiski gads var būt grūtāks. Tomēr šī sajūta nebūs vienlīdz spēcīga gada garumā. Periodiski tā kāpināsies un atslābs. Galvenais, ka globālo problēmu laiks attālināsies. Finansiāla rakstura problemātiku nemana, ja nu vienīgi gada otrajā pusē var būt kāds sastrēguma laiks naudiņās. Darba enerģētika plūdīs brīvi, tāpēc iespēja nopelnīt būs. Februārī varētu būt kāds saspringtāks laiks-aktuāla var būt auto tēma: remonts, apdrošināšana, tehniska apskate, jauna auto iegāde. Karmas mezgli raisīsies mierīgi un harmoniski-uz grābekļiem nebūs jākāpj. Novembris , decembris var likt atgriezties pie kādas jau bijušas tēmas, satikt kādu senāku draugu, pabeigt kādu iesāktu radošo darbu. Mīlestības jomā, attiecībās un radošajās nodarbēs labs gads. Īpaši jauki brīži var būt februārī, martā un gada nogalē, kad variet sevi palutināt arī ar kādu kūrorta apmeklējumu, kādu koncertu vai saviesīgu pasākumu. Kārdinājumu nebūs daudz un ja arī būs, spēsiet atšķirt šķietamo no esošā, izvērtēt, kas ir kas, lai ari parasti tas nav viegls uzdevums. Veselības lauciņš kārtosies. Varbūt vēl kaut kas nedaudz , kaut kur mazliet liks sevi manīt, bet arī tās vainas pamazām gaisīs. Jūs jau pašas sev esiet labākie ārsti un dziednieki! Zālēm nē- veselīgam dzīvesveidam JĀ! Tad jau gadiņš rullēs!

Lai laimīgs nāk Jaunais gads! Mīlestībā: Astrorūķis.

Ar cieņu: profesionāla astroloģe Ilze Reiha
Tālrunis.: 22027839
astrocentrs@inbox.lv
Astrocentrs — draugiem.lv