Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource121), Fid:14, Did:0, useCase: 3


Matu griešanas kalendārs oktobra mēnesim

Redakcija
Redakcija

Droši vien liela daļa no jums zina, ka īstajā laikā nogriezti mati ne tikai labāk aug, kļūst stiprāki un biezāki, bet arī ievieš izmaiņas jūsu dzīvē uz vienu vai otru pusi. Ja ievērosiet pareizos datumus, uzlabosies jūsu veselība, finansiālais stāvoklis un veiksme kopumā. Piedāvājam matu griešanas laikus oktobra mēnesim.

1. oktobris

Šī nav laba diena ne friziera apmeklējumam, ne vispār matu procedūrām. Un nekādā gadījumā neizmantojiet ķīmiskos matu līdzekļus.

2.oktobris

Varētu teikt, ka šī ir neitrāla diena, lai dotos pie friziera. Ieteicamas pieturēties pie jau pārbaudītām vērtībām, neeksperimentējot ar jauniem matu līdzekļiem, krāsām vai frizūrām. Laba diena matu galu aplīdzināšanai.

3.oktobris

Dienas pirmā puse nav labvēlīga friziera apmeklējumam, taču pēcpusdienā varat droši doties uz frizētavu. šis ir sevišķi veiksmīgs laiks tiem, kas nemīl vienveidību, jo šodien sevišķi labi izdosies oriģināi matu veidojumi un griezumi.

4.oktobris

Sarežģīta un saspringta diena, kas īsti nav piemērota sarežģītām matu procedūrām, krāsošanai un griezumiem.

5.oktobris

Šodien nav ieteicams friziera apmeklējums, tā kā rezultāts jūs var neapmierināt. Drīkst veikt dažādas matus atveseļojošas procedūras.

6.oktobris

Laba diena, lai atbrīvotos no liekā apmatojuma, taču friziera apmeklējumam nav īsti piemērota- mati var kļūt vājāki, sākt lūzt un pastiprināti izkrist.

7.oktobris

Neveiksmīga diena gan matu griezumiem, gan frizūrām, gan sarežģītām procedūrām, tādām kā, piemēram, matu taisnošana vai laminēšana. Toties labvēlīgi iedarbosies matu maskas no dabīgām izejvielām un galvas masāža.

8.oktobris

Šodien ir īpaši nelabvēlīga diena frizētavas apmeklējumam. Sevišķi bīstami šodien pakļaut matus karstuma procedūrām.

9.oktobris

Laba diena, lai dotos pie friziera.

10.oktobris

Diena nav piemērota sarežģītām procedūrām. Atsakieties arī no matu krāsošanas- krāsa ātri nomazgāsies un zaudēs savu piesātināto toni.

11.oktobris

Droši varat doties pie friziera, ja neesat paredzējuši eksperimentēt ar savu ārieni. Šodien ir arī labs laiks matu maskām un atveseļojošām procedūrām.

12.oktobris

Šodien varat veidot vieglas, gaisīgas frizūras un skaistas lokas. Izdosies jebkurš matu griezums brīvā stilā.

13.oktobris

Frizūras un griezumi, kas veidoti šodien, padarīs jūs jaunāku. Taču, ja vēlaties ataudzēt matus, šodien atsakieties no galiņu aplīdzināšanas.

14.oktobris

Šī nav laba diena friziera apmeklējumam. Nav ieteicams ne griezt, ne krāsot matus. Toties ir īstais laiks, lai atbrīvotos no liekā ķermeņa apmatojuma, sevišķi uz kājām.

15.oktobris

Ļoti slikta diena friziera apmeklējumam. Šodien vispār labāk neko nedarīt ar matiem, kā arī nemēģināt uzlabot savu izskatu. Nav ieteicams pat mazgāt matus.

16.oktobris

Dienas pirmajā pusē ejiet frizētavai apkārt ar līkumu, taču tuvāk vakaram varat veikt atveseļojošas matu procedūras.

17.oktobris

Laba diena, lai dotos pie friziera. Pēc galiņu aplīdzināšanas mati augs stiprāki, kļūs skaistāki un veselīgāki, kaut gan ne tik ātri kā gribētos. Ar ķīmiskajiem ilgviļņiem un sarežģītām frizūrām gan šodien labāk neaizrauties, taču fēnot vai tīt uz ruļļiem drīkst.

18.oktobris

Šī ir laba diena, lai dotos pie friziera, sevišķi tiem, kas ne pārāk bieži to dara. Šodien griezti mati augs biezi un skaisti. Sevišķi labi šodien iedarbosies matu ārstnieciskie līdzekļi, maskas un balzāmi.

19.oktobris

Laba diena griezumiem un frizūru veidošanai. Mati ataugs lēnāk, līdz ar to griezums ilgāk saglabās savu sākotnējo formu. Pēc iespējas šodien izmantojiet tikai ekoloģiskus un dabīgus matu līdzekļus. Labi iedarbosies spēcinošas maskas, kā arī citi atveseļojoši līdzekļi un procedūras.

20.oktobris

Laba diena friziera apmeklējumam. Sevišķi ieteicama vīriešu griezumiem. Mati ataugs lēnāk, taču kļūs biezāki un veselīgāki. Ideāls laiks sarežģītu frizūru veidošanai.

21.oktobris

Pirmajā dienas pusē nevajadzētu veikt sarežģītas matu procedūras, taču pēcpusdienā droši varat doties pie friziera. Sevišķi labi šodien izdosies lokas.

22.oktobris

Šodien var doties pie friziera, tači izvairieties no sarežģītām procedūrām. Nav ieteicams apstrādāt matus ar ķīmiskiem preparātiem, kā arī krāsot tos. Toties ideāli izdosies sievišķīgas frizūras.

23.oktobris

Nav laba diena friziera apmeklējumam. Vienīgais, ko varat darīr- veikt atveseļojošas matu procedūras mājas apstākļos.

24.oktobris

Šodien nav ieteicams apmeklēt frizieri.

25.oktobris

Ļoti laba diena matus atveseļojošām, ārstnieciskām procedūrām. Labs laiks, lai atbrīvotos no blaugznām. Varat arī atjaunot ataugušu griezumu un krāsot matus tumšos toņos.

26.oktobris

Laba diena, lai dotos pie friziera. Veiksmīga būs gan matu krāsošana, gan frizēšana. Varat izmēģināt kaut ko jaunu. Tāpat ieteicamas matus atveseļojošas procedūras.

27.oktobris

Labs laiks matu atveseļošanai.

28.oktobris

Pirmajā dienas pusē atļauta tikai frizūru veidošana bez griešanas, taču pēcpusdienā drīkst izmantot arī šķēres, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Vislabāk šodien izdosies lietišķā stila griezumi un supermodernas frizūras. Šis ir īstais laiks eksperimentiem.

29.oktobris

Nav tā labākā diena friziera apmeklējumam, taču ja ļoti vajag, drīkst gan krāsot, gan griezt. Vienīgais nosacījums- bez eksperimentiem. Un dodieties pie jums labi zināma un pārbaudīta friziera.

30.oktobris

Doties pie friziera drīkst, taču rezultāts jūs var neapmierināt. Labāk aprobežoties šodien ar matu galiņu aplīdzināšanu vai krāsošanu pierastos un pārbaudītos toņos.

31.oktobris

Diena nav piemērota friziera apmeklējumam. Taču ir labs laiks, lai interesētos par jaunumiem kosmētikā un iepazītu jaunus matu kopšanas līdzekļus. Pagaidām gan vēlams aprobežoties tikai ar informācijas iegūšanu, izmēģināšanu atstājot procedūrām piemērotākam laikam.