Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kazas gads 2015. Gada talismani, stihija, krāsa, veiksme

Redakcija
Redakcija

Atšķīrībā no intelektuālā un viltīgā Zirga, Kaza ir krietni naivāka, vairāk uzticas apkārtējiem, taču arī spītīgāka- tieši tāpēc nākošajā- 2015.gadā būs daudz grūtāk risināt būs strīdus un konfliktus. Kazai trūkst elastības un diplomātijas, taču ir milzum daudz veiksmes un izdošanās. Vairāk par to lasiet epadomi.lv sagatavotajā rakstā.

Katram gadam ir savas īpatnības, arī Koka Kazas gads nav izņēmums. Ar ko tad tas ir īpašs?
Pirmkārt, koka stihija ir pati dzīvīgākā un mainīgākā, tāpēc Kaziņa jebkurā brīdī itin viegli un negaidot var noklīst no sava bara un nokļūt tur, kur viņu aizvilinās apšaubāmas vēlmes un tieksmes. Panākt un noturēt Kazu nebūs viegli, tāpēc labākais- iemācīties tikpat ātri mainīt virzienu, kā to dara viņa. un laicīgi pasekot, uz kuru pusi pūš pārmaiņu vēji. Kazas gadā būs vajadzīga zibenīga reakcija uz notiekošo. Tajā pat laikā nepieciešama prasme uzklausīt savu sarunu biedru, māka piekrist svešam viedoklim, koriģēt savus uzskatus un pārliecību, kā arī paskatīties uz pasauli no cita skatu punkta

Tibetiešu astroloģijā Kaza (Aita) asociējas ar lēnu prātu un daļēju nepateicību, taču arī ar mieru un labsirdību. Šis gads pēc būtības būs nesteidzīgs, ar tendenci atlikt svarīgus darbus uz vēlāku laiku, dažkārt pat ar slinkumu- saprotams, pakļauties tam nedrīkst..

Kazas gadā varam saskarties ar pārāk atslābinošu filozofisku pieeju lietām un notikumiem, kad būs grūti saskatīt noteiktu robežu starp labo un slikto. No vienas puses, būt filozofam nav slikti, taču situācijās, kad jāizdara nopietna izvēle, tas var kļūt par traucēkli un šķērsli. Neskatoties uz to, viena no Kazas gada labajām īpašībām ir godīgums. Salīdzinājumā ar citiem gadiem šogad būs krietni mazāk melu.

Liela nozīme šogad būs draudzīgiem sakariem, sevišķi atbrīvotā atmosfērā un pie bagātīgi klātiem galdiem. Tāpēc biežāk aiciniet pie sevis viesus, cienājiet viņus ar gardumiem un kopīgi pārspriediet vienkāršas tēmas, neskarot tās lietas, kuras var novest pie interešu konflikta.

Koka Kazas gadā, kā apgalvo tibetiešu astrologi, daudzi var izjust zināšanu trūkumu, pie kam dažiem var nepietikt intelektuālo spēju, lai tās apgūtu. Mācīties šogad vispār būs grūtāk nekā citos gados, tāpēc skolēniem un studentiem būs jāpieliek lielākas pūles, nekā parasti.

2015 GADA TALISMANI

Neskatoties uz neviennozīmīgo raksturu, Kaza ir viens no veiksmīgākajiem dzīvniekiem, jo tieši viņai ir vissaderīgākie dzīves un veiksmes elementi. Kazu vienmēr pavada Fortūna, un tas nozīmē, ka nākošgad arī jums noteikti paveiksies kādā jomā. Iespējams, esat pamanījuši, ka cilvēki, kas dzimuši Kazas gadā, ir labi pasargāti no lielām neveiksmēm, un pat tad, kad viņi ne sevišķi domā par to, ko dara, veiksme ir ar viņiem.

Koka elements, kas atspoguļojas gada nosaukumā, nozīmē spējas. Kas tad ir spējas? Tibetiešu astroloģijā spējas ir personīgā spēka, ietekmes, veiksmīga biznesa, augsta sociālā statusa rādītājs.

Lai pastiprinātu savu spēju rādītāju, līdz ar to arī savu ietekmi, kā talismanu var izmantot krāsas un materiālus, kas saistīti ar koka enerģiju.Sevišķi labi tos pielietot darba vidē, pārrunu laikā ar kolēģiem, partneriem, klientiem. Tāpat noteiktus talismanus var novietot uz darbagalda.

2015 GADA KRĀSAS

Koka stihijas krāsa ir zaļā, tāpēc nākošajam gadam raksturīgi visi šīs krāsas toņi. Izvēloties svētku tērpu, dodiet priekšroku visām krāsām, sākot maigas tirkīza krāsas līdz smargadzaļajam.
Apģērba stilam jābūt brīvam, nebēdnīgam un jautram. Par grezniem vakartērpiem šogad varam aizmirst, dodot priekšroku kaut vai tautastērpam..

Aksesuāru ierobežojumu nav, tomēr jāatceras, ka veiksmi sola tieši koka rotaslietas. Tās var būt krelles, rokassprādzes, auskari.

VEIKSME 2015.GADĀ

Aizsardzības elements Kazas gadā ir Uguns, tās simbols- sarkanā krāsa. Tāpēc virsdrēbēm, apmetņiem, šallēm, lietussargiem šī krāsu gamma šogad būs vispiemērotākā. Izvēlieties krāsas, sākot no oranžas līdz bordo- jebkura no tām vairos jūsu pārliecību par sevi un iemiesos sajūtu, ka tiekat sargāts.

2015.gadā vienu reizi mēnesī varat enerģētiski attīrīt savu māju ar uguni, aidedzinot sveces vai vīraku.

Lieliskākais veids, kā atpūsties un uzņemt spēkus Kazas gadā būs pasēdēšana pie ugunskura. Nekāda došanās uz kūrortu nesniegs jums tādu relaksāciju kā kopīgs vakars ar draugiem, raugoties ugunskura liesmās.

Nedaudz pieskarsimieos arī Jaungada mielastam. Kaza, kā zināms, ēd zāli, tāpēc ideālajā variantā uz jūsu galda jābūt pēc iespējas vairāk svaigiem lapu un dārzeņu salātiem. Jo diētiskāki tie būs, jo labāk. Un tie taču tik skaisti izskatās uz galda. Kruzulotas salātlapas, rukola, seleriju zaļumi, dilles, pētersīļi... Protams, aizdaram jāizmanto citronu sula un olīveļļa. Tāpat uz svētku galda var būt visdažādākie augļi. Ja vien spējat, atsakieties šajos svētkos no gaļas. Ja nē, gatavojiet cūkgaļu vai putnu gaļu. Nekādā gadījumā šajos svētkos neizmantojiet aitas gaļu.

Un pēdējais: tā kā Kazas gada veiksmes elements ir uguns, tad lieliska dāvana svētkos būs kamīna piedrumi, skaistas sveces, krāsainas lampiņas.

Un, protams, ka šogad nu nekādi neiztikt bez uguņošanas un svētku salūta.