Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Astroloģiskā prognoze 26.aprīlim visām zodiaka zīmēm

Redakcija
Redakcija

Sāc katru rītu kopā ar uzmundrinošo ikdienas horoskopu portālā epadomi.lv. Lasi, iedvesmojies un veido savu dienu veiksmīgu! Lai izdodas!

Auns (Aries, 21.III–20.IV)

Nelielas sportiskās aktivitātes un izbrauciens pie dabas nomierinās nervus. Tikšanās ar radošiem cilvēkiem un aktīva domu apmaiņa iedvesmos jaunām aktivitātēm. Dziļa jēga dažkārt mēdz slēpties pavisam vienkāršās lietās.




Vērsis (Taurus, 21.IV–21.V)

Ja neatlaiž doma, ka dzīvē strauji kaut kas jāmaina, jāķeras pie mājas pārkārtošanas vai jāmetas sportā. Sakrājusies enerģija iztērējama lietderīgās nodarbēs. Pienākumi pret vecākiem.




Dvīņi (Gemini, 22.V–21.VI)

Laipnam vārdam, sirsnīgam smaidam vai izpalīdzīgam žestam izrādīsies lielāka nozīme, nekā kaudzei labi paveiktu darbu. Jāizvairās no nervu sistēmas pārslodzes. Garākas pastaigas palīdzēs izprast zemapziņas līkločus.




Vēzis (Cancer, 22.VI–22.VII)

Mērenības ievērošana gastronomiskajās baudās nāks par labu veselībai. Nevajadzētu ļauties slinkošanai un neracionāliem naudas tēriņiem. Padziļināta situāciju analīze.




Lauva (Leo, 23.VII–23.VIII)

Vērojams enerģētisks pacēlums, taču pārlieka emocionalitāte var iztukšot. Nav īstā diena, lai pieņemtu svarīgus lēmumus, tomēr piemērota diena tam, lai atbrīvotos no konservatīviem uzskatiem.




Jaunava (Virgo, 24.VIII–23.IX)

Jaunavām vislabāk darboties no mājām vai arī strādāt vienatnē, citādi apkārtējo noskaņas ietekmēs omu uz nelāgo pusi. Pasaulīga noskaņa un garīgas vērtības izvirzīsies priekšplānā.




Svari (Libra, 24.IX–23.X)

Svaigu, dzirkstošu ideju birums no tuviem un interesantiem cilvēkiem. Viens prieks uz diviem – dubults prieks. Tieksme tērēt naudu acumirkļa impulsa iespaidā. Cerībā un ticībā ir Svaru spēks.




Skorpions (Scorpius, 24.X–22.XI)

Dienas uzsvars uz pienākumiem, kas var prasīt vairāk nopietnības un apņemšanos. Skorpioni būs pamanāmi pēc paveiktajiem vai tieši otrādi – nepaveiktajiem darbiem. Svarīgi pieņemt dzīvi tādu, kāda tā ir.





Strēlnieks (Sagittarius, 23.XI–21.XII)

Atbildības uzņemšanās neļaus atkāpties no solītā un cels Strēlnieku pašapziņu. Vairāk uzmanības ieteicams veltīt garīgajām aktivitātēm. Šo pārdomu rezultātā mainīsies attiecības ar apkārtējiem.




Mežāzis (Capricornus, 22.XII–20.I)

Mežāži lūkosies pēc dziļākas izpratnes cilvēku rīcībā. Neļauties nelāgām priekšnojautām, bet atcerēties, ka dzīvē ir baltās un melnās joslas. Var prātot, pierakstīt domugraudus. Neliels stress palīdzēs koncentrēt spēkus vajadzīgajā virzienā.




Ūdensvīrs (Aquarius, 21.I–19.II)

No sastinguma punkta notikumus izkustinās kāds dzīvesbiedra pateikts vārds vai negaidīti izskanējusi ideja. Jācenšas reāli novērtēt savus partnerus, nelolojot pārliekas ilūzijas. Atrast laiku arī sev, lai vienatnē sakārtotu domas.




Zivis (Pisces, 20.II–20.III)

Zivis vēlēsies visu salikt pa plauktiņiem un skaidri saprast, kas tad ir tie uzdevumi, kuri jāveic. Pienācis laiks pietaupīt spēkus un padomāt arī par veselības uzlabošanu. Vitaminizēta pārtika.



Horoskopu autore - sertificēta astroloģe Evija Bāre