Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Viss sākas ar smilšu graudu

Redakcija
Redakcija

Lieta, kas patīk, nudien neapnīk - lūk, tā ir īsta sirdslieta, mana sirdslieta - aigas sirdslieta. Viss sākas ar smilšu graudu. Mazu, mazītiņu. 2010. gada pavasarī “aigas sirdslieta” plašākai sabiedrībai uzplauka kopā ar dabas zaļo, radās dzīvība, un dzīvībai apvienojoties ar nerimstošo enerģiju un vēlmi darīt, radās pirmās aptamborētās koka bumbiņas. Pirms šīs krāšņās uzplaukšanas “aigas sirdslietas” sirds – Aiga - radīja gan mazākus, gan lielākus prieka darbus gan sev, gan tuviniekiem.

Aigai patīk darīt, nepatīk nedarīt. Aigā mīt dzinulis, kas viņu bīda visu laiku kaut ko darīt, rakt arvien dziļāk gan profesionālajā lauciņā, gan dvēseles piepildīšanā. Tikai darot un padarot viņas iekšējā būtība tiek pabarota. Pabarota ar darbu un zinātkāri par lietām, kas tīk. Aigai visvērtīgāk ir darīt to, kas patīk. Un to viņa dara. Tajā neaizmirstamajā pavasarī Aiga saprata, ka ar to radīto prieka darbu ir jādalās arī ar apkārtējiem – pazīstamiem un ne tik pazīstamiem cilvēkbērniem.



Aiga realizē savus sapņus. Un viņas sapņiem gala nav. Tikai viņa pati, tikai darot - savus sapņus izsapņos. “aigas sirdslietas” pamatvērtības ir darīt darbu ar mīlestību, ar lielām rūpēm, un piepildīt radīto ar prieku un pozitīvām emocijām. “aigas sirdslieta” kā saules pulkstenis skaita tikai saulainās dienas un šajās saulainajās dienās rodas “aigas sirdslietas” jaunie sapņi, kuri tiek realizēti caur krāsu spēli.

Iesākumā “aigas sirdslieta” plašākai sabiedrībai tika iepazīstināta ar krāšņām tamborētām krellēm, kur kokvilnas diedziņi aptamborējušies ap koka bumbiņām. Nekas nav mainījies – joprojām kārotājām šīs krelles ir pieejamas, laika gaitā variējot ar plaša klāsta krāsu gammām. Izvēloties savu tēlu papildināt ar “aigas sirdslietas” tamborētajām krellēm, tās nēsātāja nepaliek nepamanīta. Rota, kas pagatavota no aptamborētām koka bumbiņām piešķir lielisku akcentu kā ikdienā, tā svētku dienā, liek vienmēr justies kā pavasarī, kad viss plaukst un rodas dzīvība.



Saprotot, ka nepieciešama attīstība, ka nagi niez pēc darba, tika iegādāta šujmašīna un vesels kalns auduma. Pāri pār visu – lins. Dabīgs un sirdij tuvs. Nav latviskāka un dabiskāka auduma par linu. Un tā sāka tapt viens, otrs, desmitais tauriņš. Tauriņš pie tauriņa un nu jau tauriņiem pilni grozi. Katram kārotājam pa savai gaumei. Gan lielākam, gan mazākam cilvēkbērnam, gan meitenēm, gan puišiem. “aigas sirdslieta” plašā klāstā piedāvā ne tikai rūtainus un punktainus tauriņus, bet arī lina tauriņus ar patriotisku "odziņu", kas tā nēsātāju piepilda ar iedvesmojošu enerģiju un dziedinošu spēku, kā arī pasargā.



Paralēli krellēm un tauriņiem top arī ar īpašu rūpību veidoti ziedu knaģi, ziedu drēbju birstītes, ziedoši drēbju pakarināmie, ziedošas apsveikuma kartītes. Visa pamatā ir ziedi. Tie Aigu iedvesmo. Un Aiga tic, ka šis joprojām ir tikai sākums, ka būs vēl daudz un dažādu lietu ar ko iepriecināt!



Palutini arī sevi vai kādu savu tuvinieku ar “aigas sirdslietas” mīlestības piepildījumu! Uzdrīksties būt koša un pamanāma!