Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Palīdzēsim bērniem ar īpašām vajadzībām!

Redakcija
Redakcija

Zālītes internātskolā mācās bērni ar īpašām vajadzībām ,kuru attīstībai un izaugsmei ļoti nepieciešami Montessori materiāli.Tā kā sākotnēji Marija Montessori savus materiālus un pedagoģisko pieeju bija izstrādājusi tieši bērniem ar īpašām vajadzībām, tad mēs Zālītes skolas speciālie pedagogi, sapratām, ka tieši Montessori metode darbā ar bērniem mums ir ļoti nepieciešama.

Saņemot vislielāko balsu skaitu portālā LabieDarbi.lv mūsu projekts ,"Montessori materiāli berniem invalīdiem Zālītes skolā", iegūs finansējumu, lai iegādātos Montessori materiālus.

Zālītes internātskolā mācās bērni ar īpašām vajadzībām ,kuru attīstībai un izaugsmei ļoti nepieciešami Montessori materiāli.Tā kā sākotnēji Marija Montessori savus materiālus un pedagoģisko pieeju bija izstrādājusi tieši bērniem ar īpašām vajadzībām, tad mēs Zālītes skolas speciālie pedagogi, sapratām, ka tieši Montessori metode darbā ar bērniem mums ir ļoti nepieciešama.Tā kā materiāli ir dārgi, jo ir specifiski un izgatavoti no kvalitatīva materiāla, lūdzam palīdzību to iegādei. Pēdējos gados skolā ir arvien vairāk bērni, kuru attīstībai šie materiāli būtu ļoti liels palīgs. Mēs vēlamies padarīt mūsu audzēkņu dzīvi interesantāku, aizraujošāku un palīdzēt viņiem kļūt pēc iespējas patstāvīgākiem un zinošākiem.

Lūdzu atbalstiet šo projektu nobalsojot vienu reizi katrā no šīm saitēm, (balsošana ir bezmaksas) Balsošana turpinās vēl tikai līdz 28.februārim.

title_labiedarbi iegūstam 1 balsi

Projekts - Montessori materiāli bērniem... iegūstam 2 balsis

draugiem.lv 1 balsi

Paldies par atbalstu - mūsu bērni to novērtēs!