Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Uz kura pirksta nēsāt gredzenu, lai kļūtu veiksmīgs

Gredzens savā ziņa ir maģiska rota ar īpašu nozīmi, tāpēc ir svarīgi pievērst uzmanību tā materiālam un arī tam, uz kura pirksta gredzenu nēsāt.

Astrologi uzskata, ka mainot gredzenu nēsāšanas paradumus, iespējams pievilināt veiksmi, izmainīt rakstura iezīmes un pat likteni.

Gredzens uz īkšķa

Uz šī pirksta ieteicams gredzenus nēsāt emocionāliem cilvēkiem. Atsrologu skatījumā šis pirksts atbilst Marsam, tāpēc gredzens savaldīs pārlieku lielo emocionalitāti vai temperamentu, kas var izlauzties uz āru nepiemērotā brīdī. Gredzens uz īkšķa palīdzēs mazināt agresiju un sasniegt iekšējo harmoniju. Senajā Grieķijā uz īkšķa gredzensu nēsāja vīrieši. Ja vēlaties nēsāt gredzenu uz īkšķa, izvēlieties to no vara – metāla, kas ir saderīgs ar Marsu.

Gredzens uz rādītājpirksta

Kautrīgiem un nepārliecinātiem cilvekiem gredzenus jānēsā uz rādītājpirksta. Šāda rota iemiesos Jupitera spēku un vienlaicīgi cels pašapziņu. Agrākos laikos uz rādītājpirksta gredzenus nēsājā daudzi vareni valdnieki un karavadoņi. Gredzena nēsāšana uz rādītājpirksta nes veiksmi biznesā, pastiprina ietekmi uz apkārtējiem un mācībās. Uz rādītājpirksta jānēsā sudraba, zelta vai alvas gredzeni.

Gredzens uz vidējā pirksta

Uz vidējā pirksta (iemieso Saturna spēku) jānēsa gredzens, ja dzīvē jāpārvar grūtības. Arī mantotie gredzeni jānēsā uz vidējā pirksta. Uz šī pirksta gredzenus nēsā ezotēriķi, mistiķi, tie, kas aizraujas ar maģiju. Vislabāk uz vidējā pirksta nēsāt vara vai dzelzs gredzenus.

Gredzens uz zeltneša

Gredzeni uz zeltneša (iemieso Saules ietekmi) stāsta par to īpašnieku tieksmi pēc bagātības un skaistas dzīves. Gredzens uz zeltneša piestāv estētiem un gardēžiem. Zelta gredzens uz zeltneša palīdzēs pašizpausmei un turības iegūšanai. Emocionāliem cilvēkiem jānēsā masīvs gredzens, mierīgiem – neliels un grezns.

Gredzens uz mazā pirkstiņa

Mazais pirkstiņš iemieso Merkūriju, bet šī planēta ir ārstu, oratoru, analītiķu, aktieru, rakstnieku un arī bznesmeņu aizbildne. Ja Jums ir grūti komunicēt un uzturēt aktīvu sabiedrisko dzīvi, nēsājiet gredzenu uz mazā pirkstiņa. Tiem, kas pārmēru aizraujas ar azartspēlēm, gredzens palīdzēs mazināt azartu un atgūties, nenospelējot visu naudu.