Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kā pasargāt sevi no ļaunas acs un uzlikt aizsardzību

Redakcija
Redakcija

Skaudīgā kaimiņiene, bēdu sagrautā paziņa, piekasīgais priekšnieks… Un citi ļaunacainie, kas varbūt tīšām, varbūt gluži nejauši tev novēl ne to labāko. Bet viņu slikta vēlējumus vari atvairīt, ja vien iemācies sevi pasargāt.
Patiesībā mūsu enerģija ļauj mums negatīvi uzlādētos ļaudis just jau pa gabalu. Esi pēc darba sapulces, strīda vai nepatīkamas tikšanās jutusi galvassāpes, sliktu dūšu vai pat enerģijas izsīkumu? Tā arī izpaužas tava reakcija uz cita cilvēka enerģētisko lauku.

Svešinieku sliktās domas un pat tikai prātā tev veltītie negatīvie vēlējumi var iedragāt tavu veiksmi. Tāpēc pirmajai pašaizsardzībai atceries – jo apkārtējie mazāk par tevi zinās, jo būs labāk. Tavs dzīvesstāsts, emocijas un pat ikdienas notikumi var kādam šķist skaudības vērti. Atliek kādam ko nelāgu par tevi nodomāt, un kas zina – pēkšņi var sākt neveikties. Uzticies tikai tuvākajiem, taču pat tad atstāj kādu noslēpumu tikai sev.

Ļaunāk ir tad, ja kāds tik ļoti tevi ienīst, ka kāro uzlikt lāstu. Tici vai ne – bet pie dziedniekiem nāk ne viens vien, lai lūgtu kādu nolādēt. Un ir pesteļotāji, kas to par paprāvu summu arī izdara. No šādiem nedraugiem jāsargas, jo tev būs vajadzīgs ilgs laiks un darbs ar sevi, lai atkal sakārtotu dzīvi.

No lāsta diemžēl būs pagrūti atbrīvoties bez palīdzības no malas, bet no ikdienišķajiem slikta vēlējumiem, ko viens otram raidām, vari sevi pasargāt pati. Ļaunacainais būs bezspēcīgs, ja enerģētiski būs par tevi vājāks. Tāpēc izmēģini dažas pavisam vienkāršas metodes, kas stiprinās tavu enerģētisko lauku.

Uzliec aizsargus!

1) Ikdienā nēsā krustiņu. Bet tam jābūt svētītam baznīcā un paslēptam no citu acīm. Ķēdītes garumam jāsniedzas līdz krūšu bedrītei.

2) Stiprini enerģiju. Cik bieži vien iespējams, dodies pie dabas. Mežā apķer lielos kokus. Ozolu, liepu, bērzu. Vispirms samīļo koku, pieglaudies un lūdz, lai koks tev dod spēku un enerģiju. Tad koku apķer. Ejot prom, pasaki tam paldies. Daudz staigā kailām kājām, īpaši, smiltīs pludmalē un jūrā. Baudi sauli un ļaujies vējam. Arī tas tevi piepildīs ar enerģiju un enerģijas lauks kļūs stiprāks, bet naidnieks tev vairs nespēs pāri nodarīt.

3) Sakrustot rokas un kājas. Vieglākais veids, kā pasargāt sevi no svešiniekiem un naidīgajiem. Tas neļaus tev nodarīt pāri.

Katru dienu attīri enerģētisko lauku. Vieglākais paņēmies – vakarpusē balsī norunā: „Viss, ko man kāds sliktu sūtījis un vēlējis, lai atgriežas pie viņa paša.» To vari izmantot arī brīžos, kad šķiet, ka tikko kāds ko sliktu par tevi nodomājis. Teikumu vari skandināt, cik bieži vēlies. Jo vairāk, jo labāk. Turklāt tas iedarbojas pat tad, ja to nomurmini tikai savās domās.

1. Iedomājies sev priekšā spoguli. Turklāt tā, lai tā virsma ir vērsta uz āru, nevis pret tevi. Iedomu spoguli liec priekšā vienmēr, kad tev ir darīšanas ar sliktajiem.

2. Lai pasargātu māju, mašīnu un citas vērtīgās lietas, tev jāvizualizē liels stikla trauks, kuru uzliec mantām ikreiz, kad pati pie tām neesi klāt. Varbūt pasargās arī no garnadžiem.

3. Regulāri tīri māju! Lai sevi pasargātu, ar dvēseles un gara attīrīšanu vien nepietiks. Kārto arī māju un noslēgumā to izmazgā ar ūdeni, kam pieliets dabiskais terpentīns, ko var nopirkt jebkurā aptiekā. Tas telpu atbrīvo no sliktās enerģijas.

4. Iededz sveces. Arī tās sadedzina slikto enerģiju. Ik pa reizei izstaigā ar sveci māju. Sāc ar ārdurvīm un, virzoties uz labo pusi, apstaigā visu māju. Pārkrusti durvis, logus, stūrus. Ielāgo – sveci nedrīkst nopūst! Ja to nopūtīsi, visa sadegusī sliktā enerģija pie tevis atgriezīsies. Sveces liesmu vari izmantot arī nevainīgai burvestībai. Dedzini to, kad jūties slikti, nogurusi vai vēlies tai ko lūgt. Sliktā enerģija sadegs liesmā, bet tas, ko palūgsi, piepildīsies.

5. Neturi uz galda nazi. Tā savās mājās ienes strīdus. Piemērotākā vieta asiem priekšmetiem ir speciāls trauks, paliktnis, dēlītis vai plaukts.

6. Ja izmanto enerģētiskos akmeņus, kas sargā tevi no ļaunuma, piesaista veiksmi un naudu, vispirms attīri tos sālsūdenī. Ūdenī tos liec pa vienam. Kad akmeņi attīrīti, nevienam tos nedod pat paturēt, jo tā tu enerģiju pati labprātīgi atdot citam.

7. No skaudīgiem kolēģiem un neapmierinātā bosa sevi pasargāsi, ja uztversi viņu naidīgos komentārus vieglāk. Ļauj viņiem izbļaustīties, bet pati beigās mierīgi nosaki – labi, es par to padomāšu. Savu laiku un enerģiju gan tam vairs nevelti – neturpini slikto enerģiju ķēdi.

8. Darba galdu tīri pati. Arī tas ir lielisks veids, kā darbavietā attīrīt enerģiju un nepielaist sev klāt slikta vēlējumus. Bet tos, kuri, tev šķiet, vēl ļaunu, domās nokrusti no priekšas un mugurpuses. Vēl viena metode, kas mazinās ļaundara spēku.

Konsultēja dziedniece Vija Japiņa

Daudzos jautājumos tev var palīdzēt astropsihologs. Lai saņemtu privātas konsultācijas, zvani pa tālruni 29745239 diplomētai, serficētai astropsiholoģei Sindijai Eldmanei