Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Auto no Vācijas tikai par 20%

Redakcija
Redakcija

Iespēja droši iegādāties mazlietotu vai jaunu auto no Vācijas, iemaksājot tikai 20%

Ja esat nobriedis mazlietota vai jauna auto iegādei, taču tā meklējumiem Latvijā nav laika un rezultātu, iespējams, esat viens no tiem, kam savus plānus nākas atlikt neatbilstošā piedāvājuma dēļ - ja ir modelis, nav vēlamās krāsas vai komplektācijas, vai visi papildinājumi jāgaida vairākus mēnešus. Saprotot, ka Latvijas auto tirgus piedāvājums Jūsu vēlmes neapmierina, varbūt esat apsvēris iespēju doties savam sapņu auto uz Vāciju vai citu Eiropas valsti pakaļ pats, taču, iespējams, labā nodoma īstenošanu kavē laika vai brīvu līdzekļu trūkums- baltie.lv

Automašīna no Vācijas, iemaksājot tikai 20%

Izklausās labi, vai ne? Tā arī ir! Autosalons BALTIE piedāvā šādu iespēju – Jūsu izvēlētais sapņu auto, vienalga – mazlietots vai jauns - tiks atgādāts no Eiropas, iemaksājot tikai 20% no auto vērtības. Atlikusī auto vērtība jāsamaksā tikai tad, kad, to apskatot, konstatējat – jā, tas ir mans sapņu auto un atbilst visām iepriekš izteiktajām vēlmēm! BALTIE palīdzēs nokārtot arī līzingu, ja tas nepieciešams.

Noskaidrot auto iegādes iespējas un saņemt piedāvājumu no BALTIE iespējams ŠEIT

Ja nav tas, kas gaidīts, 100% naudas atmaksa

Ja Jūsu pasūtījumā izteiktās vēlmes netiek īstenotas un auto neatbilst līgumā iekļautajām prasībām, Jūs saņemat visu iemaksāto naudu atpakaļ 100% apmērā. Tā ir papildus drošība, ko garantē BALTIE, lai par auto stāvokli, transportēšanu un citiem sīkumiem Jums nebūtu jāraizējas. Jums nav jāuztraucas par savu naudu, jo risku uzņemas BALTIE, veicot sarežģītu un nopietnu auto pārbaudi Vācijā.

Šeit aplūkojami pašlaik Rīgā un Vācijā pieejamie auto

Tīrs un balts

Ja līdzšinējā pieredze ar auto iegādi Jums saistās ar palielu birokrātisku papīru kaudzīti, vēl lielāku laika un nereti – arī nervu patēriņu un brīdī, kad viss ir galā, atviegloti uzelpojot, īsti vairs neizjūtat gandarījumu par savu jauniegūto rūpalu, tad lietderīgi likt aiz auss, ka BALTIE spēj mainīt šo procesu, padarot auto iegādi par vieglu, ērtu, prieka pilnu un gandarījumu sniedzošu notikumu!

Sīkāka informācija un konsultācijas pa tālruni 20001050 vai ŠEIT





































Noskaidrot auto iegādes iespējas un saņemt piedāvājumu no BALTIE iespējams ŠEIT