Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

"RAF REUNION RALLY 2016"- Latvijas antīko automobiļu kluba Padomju tehnikas sekcijas pasākums

Redakcija
Redakcija

2016. gada 23.-24. jūlijā tiek organizēts pirmais starptautiskais RAF "Latvija" mikroautobusu salidojums post RAF vēsturē "RAF Reunion Rally 2016".

Salidojumā piedalīsies 20 RAF- Latvija mikroautobusi un vairāk nekā 60 dalībnieku no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Ukrainas. Brauciena starts notiks 23. jūlijā no plkst. 9:00 līdz 10:00 Rīgā, AB Dambī. Tālāk turpināsies Ogrē, Jelgavā un 24. jūlijā Rīgā.

Šī gada salidojuma formāts ir fotoorientēšanās un regularitātes sacensības ‘RAF REUNION RALLY 2016’, kuru maršruts Rīga-Ogre-Jelgava-Rīga ietvers centrālās ar RAF vēsturi saistītās vietas – RAF eksperimentālo rūpnīcu Sarkandaugavā (Rīga), Ogres OSC centru, Jelgavas RAF industriālo parku, kur atrodas RAF Vintage muzejs, Rīgas motormuzeju un daudz ko citu.

RAF salidojuma programma ietver sevī arī plašu vēsturiski – izklaidējošo programmu – vairāku automuzeju (valsts un privāto), RAF piemiņas vietu apmeklējums, kā arī tikšanās ar RAF inženieriem, izmēģinātājiem un dizaineriem.

Piedalīšanos rallijā jau tagad apstiprināuši dalībnieki no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas un Ukrainas.
Pārstāvēto modeļu klāsts ir ļoti plašs – RAF-977, RAF-2203, RAF 976 un RAF-22038 dažādās modifikācijās – ātrā palīdzība, maršruta taksometri, milicija utt.

Video no Latgales Ripulis 2015