Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Motokrosa fanus aicina palīdzēt Salvim Freimanim

Redakcija
Redakcija

Motokrosa fanus aicina palīdzēt Salvim Freimanim
Foto: Roberts Vīcups

Salvis Freimanis- motokrosa fanāts, kurš atveda uz Latviju visaugstākā mēroga motokrosa sacensības un ilgstoši tās organizēja Ķeguma Zelta zirga trasē, šobrīd ir piekalts ratiņkrēslam un viņam nepieciešama ārstēšana, kas prasa prāvus resursus, tāpēc viņam nepieciešama mūsu palīdzība. Portālā Sportacentrs.com publicēts emocionāls raksts par žurnālistu un motokrosistu viesošanos Salvja mājās Bolderājā. Piedāvājam nelielu ieskatu materiālā un aicinām palīdzēt cilvēkam, kura veselība, iespējams, palikusi vietā, kas gadiem ilgi dāvāja prieku tūkstošiem motokrosa fanu- motokrosa trasē.

No Sportacentrs.com:

Bija patiess prieks Bolderājā redzēt šo sportistu bariņu, kuri atbrauca, paspieda Salvim roku, aprunājās un radīja šo motokrosa vidi, kura tik ļoti viņam ir nepieciešama. Ja motokross Salvim nebūtu bijis arī sirds lieta, tad, iespējams, viņš nebūtu piekalts šim ratiņkrēslam, bet Salvis izvēlējās visu savu dzīvi un veselību ziedot tieši slavenajai Ķeguma "Zelta Zirga" trasei un motokrosam kopumā. Vienmēr vēloties izdarīt vislabāk un tiekties tikai uz lielajiem mērķiem. Tieši Salvis bija tas, kurš pirmo reizi uz Latviju atveda pasaules čempionātu blakusvāģiem, pirmo reiz Latvijā MXGP un pagaidām arī vienīgajā trasē ir norisinājies Ķegumā, pagaidām vienīgo reizi Latvijā ir uzņemts arī Nāciju motokross un tas arī tika paveikts Salvja Freimaņa vadībā, kad Nāciju motokrosa atklāšanā ar asarām acīs Salvis sēdēja sekretariāta ēkā, nespēdams jau tad brīvi pārvietoties un teica: "Tas ir noticis, mums izdevās!"

No septembra mēneša, Salvis Freimanis tiks pārvests uz specializētu aprūpes centru Jūrmalā, kas prasa finansiālus resursus. Labprātāk, Salvis vēlētos ārstēties un uzturēties aprūpes centrā tuvāk ģimenei, taču pašlaik finansiālu līdzekļu trūkuma dēļ tas nav iespējams. Ja mēs katrs, katru mēnesi, regulāri veicot kā ik katru ikdienišķu regulāro maksājumu, spētu pārskaitīt Salvim kaut vienu, vai divus eiro, mēs visi – motokrosa vides cilvēki spētu nodrošināt Salvja uzturēšanos Speciālā aprūpes centrā tuvāk viņa ģimenei un aiztaupītu uzmācīgās domas un satraukumu gan Salvim, gan viņa ģimenei par viņa veselību, jo par to jau būtu padomājuši mēs – motokrosa sportisti, draugi, fani. Vai tiešām mums katram, šie pāris eiro, katru mēnesi būtu kas pārcilvēciski liels, jo saliekot mēs visi - eiro pie eiro, labās domas pie labajiem darbiem – spēsim Salvim palīdzēt un padarīt šo dzīves posmu vieglāku.

Salvim var ziedot gan pārskaitot naudu viņa bankas kontā:
Salvis Freimanis pk. 200960-10703. konts: LV33PARX0001981580001,SWIFT: PARXLV22
Vai arī izmantot Paypal kontu, kurš piesaistīts e-pasta adresei "Salvis.Freimanis@gmail.com".
Jau iepriekš paldies!

Pilnas publikācijas atrodamas portālā Sportacentrs.com:
Salvis Freimanis: "Krosa močus nebiju skatījis un klausījies kopš Nāciju motokrosa"
Foto: Sportisti aizkustina Salvi Freimani līdz asarām