Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource1), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Firestone piedāvā jaunas riepas lauksaimniecībai Performer Row Crop

Redakcija
Redakcija

Jaunajā Lauksaimniecības izstādē SIMA 2013 tika piedāvātas Firestone brenda jaunās miglotāju riepas lauku saimniecībām Performer Row Crop.
Šobrīd tiek piedāvātas 270/95R48 riepas, taču tuvākajā laikā izmēru klāsts tiks papildināts.

Specializētās Performer Row Crop riepas radītas, lai nodrošinātu maksimālu efektivitāti lauksaimniecības darbu veikšanā un arī uz ceļiem, pateicoties augstai celtspējai un ātruma indeksam.

Saskaņā ar Firestone testu rezultātiem, lauksaimnieki tagad var izmantot liela izmēra cisternas un ietaupīt lauku darbiem nepieciešamo laiku.

Riepu protektora zīmējums nodrošina saķeri no divām pusēm, kas ļauj attīstīt lielu ātrumu uz dažāda tipa virsmām. Firestone jaunums izceļas ar savu precizitāti un vadāmību, kam papildus piemīt arī komfortablāka pārvietošanās.

Kā stāsta Haralds Van Oteghems (Harald Van Ooteghem), vecākais Bridgestone Europe mārketinga plānošanas vadītājs, „Firestone koncentrē uzmanību uz risinājumiem, kas ļauj lauksaimniekiem strādāt ar maksimālu efektivitāti un stabilitāti, ko panāk ar darba laika un degvielas ekonomiju.”